Ännu en dag

Nu sitter jag här igen. Skönt att ha internet på rummet vill jag lova. Slipper man gå ner till lobbyn och stressa där nere. Men jag blir lite putt att jag inte kan gå in på bilddagboken. Det är därför jag inte slänger upp några bilder där. Men jag kanske slänger upp bilder här. Men det blir nog inte så ofta :P

Idag var vi på Nai Horn (strand), Det var riktigt varmt. Jaglåg i skuggan men jaghar blivit röd ändå. haha. Fast jag tror att jag blev det i vattnet. Det var 29 grader i vattnet. Men det svalka en allt när man hade legat och solat ändå ;)

Nu är jag riktigt trött. De tvingar ju upp en vid runt sju varje morgon. Så det tar en del energi också när man är i värmen.

Ha det så bra!


28 april

Jaha då har man äntligen kommit fram. Det har varit långa två dagar. Jag vet inte hur länge jag har suttit och väntat på olika saker. Men sånt är det. Kom in på hotellrummet vid 13.30 ungefär idag. Jag la mig på sängen och somna som en stock i några minuter. Sen var det dags att packa upp väskan.

Det är varmt och jäkligt fuktigt. Om man bara sitter still på en stol blir man svettig av all fukt. Det kom en minibuss och hämta oss på flygplatsen. Herregud, vad människorna kör! Och att det är vänstertrafik gör det ju värre för oss. Men jag kan säga att de har stora brister inom körningen.
De ligger och balanserar på flaket. Ibland kan det vara flera som ligger på kanten av lastbilen. Mopedera kör som attan, både bilar och mopeder kör i minst 100km/h.
Ja, jisses amalia.

På flyget försökte jag lista ut vilka som enbart bara åker till Thailand för flickorna. Det är nog en hel del.

Jag vet inte hur det kommer bli med bilddagboken, jag kom nämligen inte ut på den alldeles nyss. Men jag kommer med stor sannolikhet att försöka igen innan jag lägger mig.

Här är klockan 22.16 Jag är jätte trött. Sovit på tok för lite på dessa två dygn!
men först ska jag ut på balkongen!

Ha det bra. Skriver imorgon igen!


Innan resan börjar

Tove trodde att jag skulle vara så nervös att jag inte skulle somna igår, men Tove jag har nyheter.... det gick nämligen jäkligt bra att somna igår faktiskt, somna direkt. Var nämligen inte något nervös. Inget pirr i magen! Det hade inte gått lika bra för den andra honan i familjen (mamma pratar jag förstås om). 

Men att inte haft något pirr i magen förut, har nog taggat min mage extra mycket för nu har jag förbannat mycket PIRR i magen. Jag kommer nog inte att kunna käka någon frukost med min mage, tyvärr.

Nu måste jag gå iväg och packa det sista! Lagom att göra det nu, 40 minuter innan jag ska åka.
Hej då Sverige!

Imorgon

Imorgon bär det av till Thailand, spännande spännande!
Jag tror att jag har packat det mesta iaf. Är lite småsaker som jag ska packa ner. Tänkte inte skriva så mycket.
Imorgon går tåget från Skövde 07.47 från Skövde. Sen skriver jag någongång när jag har kommit till hotellet.
Om ni är intresserade att kolla på bilder kan ni titta på min billdagbok: www.quartz.bilddagboken.se


Jag fick böckerna idag, hitta hur smarta vi mot Skövde hållet är:
"Siba, Skövde
Tjej(16): Min nya telefon stänger av sig då och då.
Siba-personal: Du kan reklamera den.
Tjej: Va, vadå, vad får jag för det?
Siba-personal: Antingen en reparerad telefon eller en ny.
Tjej: Vaddå, ska jag bara säga något bra om telefonen då?"
haha, you go girl!

Nu ska jag försöka sova, får se om det går eller inte.
Puss

3 dagar

Vakna för en timme sen. Mamma väckte mig med: "Nu får du gå upp Emelie, såhär länge får du inte sova, du måste somna tidigare." Jag har ju faktiskt påsklov + att klockan bara var halv elva :/
 Jag låg kvar i sängen, efter 10 minuter: "EMELIE, du sover inte va?"  och några minuter senare fick jag ett sms från FTV om att jag skulle dit imorgon vid 11.00 (det är om bettskenan igen, hon ville veta om det blivit bättre med huvudvärken efter hon tvingat mig sova på rygg). så det blir tidig uppgång imorgon också.
Så nu har jag trotsat mina sömniga ögon och satt mig på sängkanten, och skriver blogg ;P Se vad jag offrar mig bara för din skull ;)

Igår kväll var jag väldigt rastlös och då börja jag tänka på resan och blev lite smått nervös. Men det har faktiskt gått bort nu som tur är, jag tycker inte om att vara nervös. Den där kurrande känslan i magen är inget vidare faktiskt.
Men det nervösa igår ledde till att jag börja rensa mina lådor på sängbordet. Där hitta jag lite roliga saker, bland annat ett gammalt kort på Linda (jag skulle nog egentligen scana in bilden och lägga in den här)... Det gör jag!

image6


Okej, det tog lång tid att scana. Hela 2 ½ timme. Jag har en ide att det kan ha varit frukosten, duschen, ett inspelat avsnitt av "Chuck", busen och lite annat som kan ha gjort det. Men jag scanade i alla fall. Och eftersom jag vet att jag heter Emelie sparade jag inlägget, tur för mig att jag känner mig så bra annars hade jag fått börja om på inlägget.
Linda ska komma hit sen. Jag tänkte att jag skulle plugga historia innan men det har jag såklart inte gjort, Jag kommer nog inte hinna klart historian innan jag åker. Den var jätte krånglig och jobbig. Och eftersom jag vet det så blir det aldrig av att jag gör den.

Mamma tjatar på mig att jag inte packar mina grejer som jag ska ha med mig. Jag har packat ner kläder. Underkläderna är dock kvar att packa. Men jag kan ju inte packa ner toalettartiklar än eftersom jag ska använda de innan jag åker. Men jag har letat fram alla sladdar och sånt till mp3n, kameran, laddare, mm.
Och nu tänkte jag slänga över lite musik på datorn så jag kan lyssna på ibland.

Igår när jag städa i mina lådor hitta jag en gammal FRIDA-tidning. Läste "kära biktstolen":
"Jag råkade nyligen ut för en sak som låter som sådant man bara ser på film... Jag var på fest och hookade upp med en kille som jag dreglat efter ett tag. Vi blev lite för heta på varandra och kunde inte hålla tassarna borta, utan var tvungna att hitta ett ställe där vi kunde vara ifred. Alla rum i huset var fulla av folk så vi gick ut istället och la oss bakom husknuten. Eftersom det var rätt kallt fanns det ingen risk för att någon annan skulle komma ut. När vi nuppat klart upptäckte jag till min fasa att det inte var en vägg som skyddat oss från insyn. Det var ett jättestort panoramafönster, som gick från golv till tak typ. Alla på festen hade sett oss men de hade inte velat avbryta 'showen'. Jag dog av pinsamhet, där och då. Men jag och killen är fortfarande tillsammans!"
Joja, lite pinsamt skulle det nog allt vara. Tur att man inte råkat ut för nått sånt. Peppar peppar...
Fast undra egentligen hur många av de som folk skickar in verkligen är sant. Det finns säkert en hel del som bara är påhittat. Tror ni att det inlägget är det?

Idag ska Linda komma hit till mig. Jag ska försöka färga håret på henne. Jag vet inte riktigt vad jag har gett mig in på. Tydligen inte hon heller skulle jag tro. Men Tove har ju varit nöjd med mig hittills.

Nu har jag bestämt vilken engelska bok jag ska läsa när jag är i Thailand: "The Crush" av Sandra Brown får det bli. Den andra ska jag försöka skriva lite om idag/imorgon/onsdag sen kanske jag kan skicka med den med Tove eller Engel eftersom den ska vara inlämnad vecka 13-14 och om den inte är det har man ingen chans på högre än G. Så här ska det jobbas!!!

Jag kanske skriver mer ikväll, beror lite på.
Hej då

4 dagar kvar

Jag känner mig helt tom idag, känns konstigt. Inget vidare direkt. Känns somatt jag inte vet något just nu. Finns många saker som jag behöver göra och saker jag måste bestämma. Ska jag läsai Karlstad eller Skövde? Måste plugga! Men att jag känner så här kan nog bero på att jag är redigt trött. Har ju inte sovit många timmar inatt.

Tove den söta hade fixat en överraskningsfest. Många som var där. Men jag hade jätte roligt :)
Ni är helt underbara, är glad att jag har er i min närvaro :) Jagfårse om jag skriver om det mer någonannan dag, som jag säkert kommer göra när jag är piggare. Bilder från festen finns på http://fiun.bilddagboken.se De är väldigt läckra alla bilder!

Mamma har börjat packa nu. Plus att hon har lagt ner mina kläder också. Nu är det bara underkläder som ska ner, toalettartiklar och såklart lite annat som jag vill ha med mig.

Jag kanske skriver mer ikväll eller imorgon.
Farväl

5 dagar

Fråga inte varför jag sitter kvart över 3 på natten och skriver ett inlägg. För det vet jag inte ens själver :P`
Jag kom hem från Fredrik nyss, Johanna var också med. De är allt bra för goa och söta de där två :) Felet är bara att vi är så föbannat lata (ni två vet vad jag menar). haha! Men kul har vi iaf!

Imorgon (eller idag om man anser det) så är det påskafton! Imorgon kommer mormor, morfar, Jonas och Tove hit (Fia kanske kommer en stund men ska till sin farmor sen). Först ska vi nog fika, det goda som blev bakat idag. Bakade fasen 3 kakor idag! Och alla blev kalasgoda! Tyckte jag iaf ;) Sen efter blir det väl prata och slöa sig. Och sen blir det så småningom påskmat! Mums, jag har riktigt längtar till påskäggen. Det är två år sen jag åt dom!!! De borde vi inför på julbordet också tycker jag!

Jag tycker att det är lite få som kommenterar här.

Jag blir allt lite besvikna på er. Jag vill ju att kommentarerna ska flöda omkring! Så nu får ni se till att kommentera! Det är bara Tove som sköter sig!

Vad händer annars i Emelie Olssons underbara värld som ni bara längtar efter att läsa? På tal om att längta på att läsa beställde jag tre böcker igår. Två stycken tjuvlyssnat (L)och sedan beställde jag "män som hatar kvinnor", det är en deckarserie ( De andra heter "Flickan som lekte med elden" och "Luftslottet som sprängdes" av Stieg Larsson. Fast kan ju glömma att läsa den det närmaste seklet iaf. Jag har forfarande inte ens börjat på mina fantastiska engelskaböcker. Blir antadligen till att fuska med att kolla på internet, annars kommer jag aldrig hinna.


 

Ursäkta mig men jag orkar inte skriva mer just nu. Ska upp "tidigt" imorgon.

Adjö


1 vecka kvar

Sitter vid datorn, historiaböckerna ligger uppslagna framför mig också. På något sätt drar sig uppmärksamheten mot datorn istället för böckerna. Hur kan det komma sig?
Jag har snart gjort klart hälften av historian, det går bra mycket segare än samhällen. Historian är mycket jobbigare och krånligare.

Igår måla jag det blåa och det vita på tavlan också. Nu är det lite ljusblått, läpparna och det svarta kvar. Men det är ju dock mycket svart att måla. Igår när jag sluta måla hade jag färg i ansiktet, armarna, kläderna och i håret. Jag målar så fint, inte alls utanför ;P

Idag ska jag bort till Fredrik, Johanna och Jimmy. Ska även dit imorgon, fast innan blir det bakning och lite sånt. Gött att ha när det är påsk, så man kan bjuda de som kommer hem till en :P
Tove ska förövrigt hem till mig på lördag och käka mat. Eftersom hennes mamma och syster övergav henne i år. Jag får ge igen från förra året ;)

Nu ska jag snart iväg för att laga mat, är hungrig ;p

Hej

Påsklov

Fy satan, detta är vad mitt påsklov kommer att bestå utav. Just nu känns det inte så gött att åka iväg.


Det som jag har fått för att ta igen:

2 engelska bok (plus att jag har en innan som jag ska läsa)

Instuderingsfrågor till 6-7 kapitel i samhäll + ett prov väntar

5 sidor instuderingsfrågor i historian + ev ett prov väntar

3 häften i svenskan ska läsas

naturprov när jag kommer hem

och projektet ska nästan vara klart innan jag åker


Jag har gjort klart samhällen nu iaf, jag ska alldeles strax börja med historian. Mitt huvud är tungt nu känner jag. Sova på soffan funkar med det är inte allt för skönt :P

I fredags plugga jag när jag kom hem från skolan och sedan var jag, mamma och pappa i Skövde för att se "Grymt" den var jätte bra :)
Lördags så plugga jag och sedan drog jag  iväg till Skara för att se på "Romeo och Julijan" med Fia och Linda. Sen efter åkte vi hem till fia för att sjunga singstar
Igår var jag med Jonas och Fia vi gjorde väl inte så jätte mycket. Jag plugga på dagen och sen tittade jag och fia på film.
Och idag åkte jag hem från Skövde och satte mig och plugga.
Imorgon och på onsdag ska jag vara på praktiken så är jag ledig hela nästa vecka. Ska även vara med Tove och Engel imorgon. Hoppas att jag kan vara med och öppna imorgon så jag slutar tidigare :)

Vet inte riktigt vad som händer senare i veckan. Men på lördag blir det ju iaf god påskmat :) Mormor är ju hemma vid påsk i år så då lagar hon en del. Mums :)


Nu är det för övrigt vara 10 DAGAR kvar till jag åker iväg :)


Nu ska jag börja med historian.
Tjing


Bra dröm inatt ^^

Angående förra inlägget tjata Tove på mig att det var så synd för mig när det var "surt att ingen ville att jag skulle flytta". Så jag tänkte förklara varför det var surt. Jag mena nämligen att det var surt eftersom man inte kan diskutera om det, eftersom alla tycker skövde så lutar det alltid åt ett håll. Så det är ojämt mellan dessa. Jaja, strunt samma. Du som fattar vad jag menar bra för dig. Och du som inte fattar; synd för dig! ;)

Idag är det torsdag. Det betyder att det är exakt två veckor tills det blir Thailand för min del! Sista skoldagen imorgon! 
Jag är lite putt på engelskaläraren. Fråga henne igen vad jag skulle göra: hon hade inte kollat på det utan då bestämde hon att jag skulle läsa en bok extra. Så jag ska läsa två engelska böcker när jag är där. Och en hel bok extra tyckte jag allt var att ta i. Men hon kommer säkert glömma att jag ska göra det ändå.
Sen har jag fortfarande inte fått uppgifter i historia eller samhäll, även om jag har påmint honom 2 gånger tidigare. Så idag sa jag till honom en trejde gång. Sen på sista lektionen påminde jag honom igen. Han fråga om jag inte lita på honom att han skulle komma ihåg det. Jag svara ett ärligt svar; Nej. Jag har ju sagt till honom  två gånger tidigare så vem säger att han ska komma ihåg nu?

Imorgon ska jag på musikal "GRYMT" med mamma och pappa
lördag blir det musikal igen, vi ska dra till Skara för att se den som Idas klass har satt ihop. Och efter vi varit där ska vi dra hem till Fia och jonas för att dricka och köra singstar för fulla munnar. Sen blir det till att sova där. Så det blir nog en bra helg :D
Sen antar jag att påsklovet blir fullt med kompisarna innan jag åker!

Orkar inte dkriva mer nu
Farväl

Min Helg

I fredags var Fia och Jonas här på middag. Vi käka räkor och vitlöksbröd som vanligt på fredagar. Det blev att kolla på så ska det låta.

Igår blev det att gå upp tidigt för att åka till Karlstad. Skolan verkade fin :) Fast var inte mycket folk som var där för att kolla på skolan. Trodde att det skulle vara mycket folk. Det jag blev lite besviken på var att man inte fick se eller lyssna på vad programen syssla med. Utan det var bås och sen så fick man om man ville gå en rundtur för att se på de olika rummen. Men det var ju tomt överallt. Men men, det var fint iaf :)
Efter vi var klara på skolan drog vi för att äta något och sen för att gå på IKEA. Hitta mycket bra saker. Så nu funkar min lampa i taket som gick sönder för 2 veckor sen. En skrivbordsstol blev det också, massa skön! Några ramar och lådor blev inköpta också. Så nu är allt uppsatt och uppplockat. Så idag har jag hållt på hela dagen med att städa för att lådorna ska få plats. Men bra blev det iaf :)

Jag har ångest inför mitt projektarbete. Jag måste komma igång med det nu! Har nästintill inte gjort något. Och jag vill vara klar innan jag åker (om 2,5 veckor) det kan jag ju glömma att jag kommer hinna. Isf får jag sitta hela jäkla lovet med det.

Det slog mig att det bara är 3 dagar jag är i skolan tills jag åker! Fast sen är det ju 6 praktikdagar också. Men inte allt många! Undra om jag kommer missa 80-talsfesten?

Hmm, hej  då!


Stackars Therese :(

Årets sämsta prov är gjort! Har inte haft så dåligt sen engelskan i 6:an
Det är historia provet vi snackar om nu. Fick 18,5. Gränsen för G gick vid 18. Mensom sagt man kan inte ligga på topp jämt. Klassen tyckte iaf att det var kul att jag inte fick MVG som vanligt iaf :P  Fast jag visste att jag skulle få jätte dåligt på det, för jag öva inget. Eller jag lärde mig kungalängden sen sket jag i resten.

Som tur var lektionen efter fick vi tillbaka samhällsprovet som jag fick 33/35 MVG! Då blev man lite pigg igen. Men jag är verkligen inte sugen på att plugga längre. Och speciellt inte om Sveriges stormaktstid. Men jag ser mot den ljusa sidan. Är nästa vecka kvar. Veckan efter det är det påsklov. Veckan efter det så drar jag iväg. Tänkt att det bara är 3 dagar som vi är i skolan kvar! Härligt, är inte i skolan på 6,5 vecka. Som ett sommarlov ungefär, det är inte helt fel faktiskt :P

Idag har det varit middag hemma här med Jonas och Fia. Trevligt :)
Färska räkor och vitlöksbaguette som vanligt på fredagar. Så underbart gott är det!

Imorgon bär det av till Karlstads universitet :) Får se hur det är där uppe. Det som är surt är att alla vill att jag inte ska läsa där utan att jag ska söka till Skövde. Visst, det vore skönt att slippa studielån. Men samtidigt vore det skönt att flytta en bit och lära känna nytt folk och även att flytta hemifrån.

Tjing!


Ytterligare ett

Sista för idag
http://www.youtube.com/watch?v=5ApJFkLsxek&feature=related
Fy för att råka ut för det där i direktsändning, haha

Hej

seinfeld går på min tv

Okej, det där med att jag skulle läsa alkemisten gick ju sådär kan man säga. Jag la mig i sägen för att läsa. Oja, det var ju väldigt klyftigt gjort av mig. Det sluta som du säkert tror. Första sidan gick bra, men efter halva prologen börja det gå ut för. Om jag inte räknar medprologen utan första delen kom jag tre sidor på två timmar. Sen blev klockan åtta och det var ett tv-program som väntade. Och nu sitter jag här pigg som satan.

Var föresten på återbesök hos tandläkaren idag om bettskenan. Eftersom det har börjat med värken i käkarna igen och lite huvudvärk ibland. Hon vill att jag ska lära mig sova på rygg. Yeah right, har aldrig kunnat somna på rygg, känns som det kommer bli en lång natt.

Jaja, tillbaka till boken. Vissa kanske trodde att jag börja läsa igen efter tv-programet som slutade kl 21? Nej nej, vad fel ni hade. Jag satte mig vid datorn och kolla på gamla tv-klipp/reklamer som har varit genom åren.
Mitt minne är inte känt för att vara bra, men vissa grejer kommer man ihåg och det är reklamer. Till exempel denna: http://www.youtube.com/watch?v=MeWzwjdyfD8&feature=related  Det känns som att den inte gick för så längesen, men man vet ju att det var ett bra tag sen den gick.
Eller ett ytterligare exempel: http://www.youtube.com/watch?v=YKH3GDn7KbM&feature=related

Hitta även lite andra reklamer/bloppers eller annan random skit. Kolla om ni vill:

http://www.youtube.com/watch?v=X4vlXYrTQLs&NR=1 1996 McDonald reklam


http://www.youtube.com/watch?v=-rlosy6aWm8&NR=1 skrattanfall


http://www.youtube.com/watch?v=uuwCjc0fgh0&NR=1 Grönt kryptonit i fittan


http://www.youtube.com/watch?v=lidWL_FZPBs&NR=1 tv4 tabbar


http://www.youtube.com/watch?v=KLCemYbOsP8&feature=related bingolotto


http://www.youtube.com/watch?v=SPQiAgpcbnM&feature=related lokets bästa


Det finns en till:http://www.youtube.com/watch?v=-rlosy6aWm8&NR=1
Den är från 1996 det är 12 år sen. Och det kör fortfarande med "När du får oväntat besök. Dålig med ideer?


Men jag kan säga att jag har haft roligt med att titta på lite klipp ;) haha
Jagfår väl ta med med boken till praktiken och tvinga barnen att sitta och lyssna på högläsning. haha.
Eller inte, blir väl till att läsa den på rasten, istället för alla jäkla skvallertidningar/mattidningar. Inte direkt underhållande att sitta och läsa det på rasten.


Nu har jag skrivit inlägg härför hela slanten idag.
Ädjökens!

Min måndag

Kom precis hem från Vårdcentralen, jag fick väl inte ut så mycket av det, förutom en 40 minuters väntetid innan jag kom in till doktorn. För att konstatera att det var nog bara för att jag var på dagis, Och´jag får inte anväda nässpray på ett halvår. Hur fan ska jag klara det på morgonen när det är som ett lock så jag inte kan andas oavsett hur hårt jag blåser ut näsan. haha. Han tog iaf ett bakterieodling för att var säker att det inte var någon bakterie.

Sen efter drog jag upp till pappa för att hämta honom, men han var seg så var där i 20-25 minuter. Sen lät jag han köra hem. Det skulle jag ALDRIG gjort. Eftersom jag tycker om att kolla på lumpare (som alla nog vet i det här laget) så ser pappa det och tycker det är skitkul med att börja tuta på varenda jävel som han ser ( kan säga att det var många lumpare som fick sig ett tut) när de vänder sig om pekar pappa på mig. Sen när han kör hem sitter han och kör sicksack (jag säger att han ska sluta, nej då, då gör han mer). Finns det en tävlig för världens töntigaste pappa? Min pappa skulle iaf platsa perfekt i den tävligen! haha

Nu måste jag se till att börja lästa alkimisten.

Hej då!


Söndag

Dags för ett nytt inlägg. Igår vad jag hos Jonas och Fia, tycker om att vara hos dom :) Vi kolla på YouTube och sen drog vi och hadla. De passa på att göra det när de hade en bil hos sig. Vi var bland annat på plantagen, de köpte en massa grejer. Sen när vi kom hem så plantera vi blommor/växterna. Det blev finemang ;) Tur att jag kommer och hjälper er. Jag, mamma och pappa har pratat lite idag om vi ska bjuda hit de på middag på fredag. Så nu får ni inte boka in något på fredag ;) hihi. Vi prata om att jag ska till Karlstad på lördag och kolla på univetsitetet på lördag. Jonas tycker inte det är någon bra ide att jag söker dit och flyttar dit, eftersom jag kommer så långt bort från honom då. Han tycker det är bättre om jag söker till Skövde istället. Haha ;) "Jonas, kan inte du komma och spela lite tv-spel med mig? Snälla Joonas" haha, två som kommer att fatta iaf ;D

Har precis kollat på "så ska det låta" Mamma och pappa hade spelat in det. Jag såg det hos Jimmy och Johanna i fredags också, men jag hörde inte ett dyft av det eftersom alla snacka så jäkla högt.
Annars tidigare idag har jag storstädat mitt rum. Jag har dammsugit (överallt, jag flytta på sägen och massa grejer) skurat golvet och dammat hela rummet. Jag tvinga mamma att hjälpa mig att damma. Eftersom det var mamma och pappa som tvinga mig att städa så jäkla noga.

Jag kolla lite vilka som ska vara med denna säsong av "så ska det låta". Blev glad när jag fick se att förra säsongens favoriter (Bröderna Rongedal) skulle vara med denna säsongen. Även Robert Gustavsson ska vara med!

Jag ska nog börja läsa boken som vi ska läsa i svenskan, "alkimisten", idag. Det är många som har sagt att den är jätte bra. Får bara hoppas att även jag tycker det! Den ska vara utläst tills på torsdag. Men eftersom jag inte kan läsa på onsdagen, så ska jag ha läsa ut den på tisdag. På onsdag är det studentfest (100 dagar kvar till studenten) Roligt. Kan blir så att jag blir kvar i Skövde, men jag ska höra lite hur de andra ska ta sig hemmåt. Förfesten blir iaf hos Eve :)

Nu orkar jag inte skriva mer. Föresten detta inlägg är skriven på mormors bärbara dator (somhon snodde på sitt jobb eftersom den ändå skulle slängas). Blir antadligen denna jag får med mig till Thailand, pappa tyckte att den dög.

Farväl!


RSS 2.0