Lördag - klant

Uja, i onsdags var jag hemma hos Johanna och spela kort. Fredrik gick hem vid 12 eftersom han hade skola dagen efter, men jag och johanna skulle spela lite till. Jag kom hem halv 3.

Lördagen så väcktes jag av att mobilen ringde 06.40, det var bemaningen som fråga om jag ville jobba. Jag sa ja.
Som ni förstår var jag väldigt trött vid 16 när jag sluta jobbet. Men jag tänkte att det inte är någon ide att sova under dagen eftersom jag inte skulle kunna somna senare då. Men vid 20 drog jag iväg till Johanna igen för att spela kort. Och det slutade klockan 4. Eftersom alla var lediga dagen efter. Trodde jag, det blev jobb 7-16.
Haha, om jag hade varit trött innan kan ni tänka er att jag var trött igår, haha. Mina ögon var helt konstiga när jag satt vid datorn så jag var tvungen att lägga mig och sova. Sen på kvällen kom Fia :)

Och idag drog vi in till Skövde, där vi gick på esplanaden. Hitta allt lite smått och gott :) Och det var ju rabatt på nästintill allt iom nyöppnat, men det var mycket folk också. Och sen ikväll så gick vi på bio, mirrors. Den var bra :) Dock var slutet lite knasigt och lite dåligt men men.
Ja köpte en liten popcorn, jag hade "käkat" upp den innan reklamen var slut. Jag råkade dock hälla ut mer än hälften på golvet innan reklamen börjat. Så fick bara lite bottenskrap av popcornen. Haha, så jäkla typsikt mig!

Lev!

onsdag

haha

http://www.youtube.com/watch?v=5monB4fIzy8&eurl=&feature=player_embedded


Onsdag - huvudvärk

Klirr i kassan när jag fick lönebeskedet! Gött!

Tisdag - Undersök mig, ta mig, lämna mig

Idag har jag varit på möte med min "chef", så nu mera har jag höjt så jag är kontaktperson yttiligare 3 timmar i månaden utöver de timmar jag hade innan. Känns bra :)
Annars idag har det inte hänt alls mycket, jag har varit hos Johanna med Fredrik och Kicki. Vi spela hollywood och kolla på andra avenyn i vanlig ordning :) Fast dock en halvtimme tidigare än vi brukar göra! Det ni, förändringar! 
Förra veckan körde vi en EXTREM-hollywood omgång. Vi körde med 4(!!!) kortlekar. Det tog ungefär 4-5 timmar, för ett kortspel. haha. Jag kom hem 4 på natten :P Tur var blev jag inte inringd dagen efter.

I jobb väg har det varit lugnt hittills, eller jag jobbade igår och idag har jag varit på möte, men det känns som jag inte jobbat på länge. Jag skulle få lite tider imorgon iaf, insideinformation från mamma att bemaningen skulle ringa imorgon för tider nästa vecka, skönt att jobba :)

Imorgon ska jag baka lussekatter. Jag såg ett recept i mammas tidning där man kunde gör lite smått och gott. Kan jag bjuda Johanna and the gang på imorgon under kortspelet, eftersom vi inte brukar äta så mycket kakor i detta hus :(

Fick bilder från Sofia på mitt USB-minne. Jag är sugen på att börja med GI igen, men jag vet inte om jag känner ett riktigt "JA NU KÖR VI GI, NU BLIR DET FÖR I HELVETE INGA KOLHYDRATER!!!" Förra gången så gick man ju bara upp så fort man börja med kolhydrater igen. Vi får se..

I helgen ska jag dra till Fia. Bara hon och jag en hel helg! Kan det bli bättre? Skulle inte tro det!! Karl släpar ju med Jonas på dreamhack torsdag-söndag, så jag lova Fia lite sällskap ^^ Vi prata om att gå på bio, mirrors.


Jag vill åka utomlands, ska vi resa?


Måndag - Brrrr

Jävligt dåligt med inlägg nu! Nu får jag fasen ta och hosta upp några snart. Går segt. Jobbat idag, tar det imorn!

Fredag - 80tal

Pappa hade laddat hem ABBA, så han skulle sätta igång lite i stora rummet. Vilket sluta med en tväling. Eftersom jag satt och lyssna på musik så var jag tvungen att höja så jag inte hörde ABBA, och då var han tvungen att höja och då var jag tvungen att höja osv. Till slut höjde pappa så mycket att det lät förbannat mycket så jag bröla på med "Celebration - Kool and the gang" så det överrösta pappas ABBA.

Efter någon minut så hoppa jag högt i stolen när pappa kommer in i rummet snabbt och lite dansande och skriker: "HÖÖÖÖÖÖR DU NÅGOT ELLEEEEER?!?!???!?!"

En fredag hos Olsson!

GE MIG


Onsdag - Gah

Jobbelijobb, skönt. Jobbade igår kväll också, gillar dock inte att jobba kväll och sen dag, kan inte koppla av. För när jag slutar 22 och ska upp vid 6 är ingen hit. Man är ju inte hemma och duschad förens vid 23 och man kanske vill ha en gnutta liv och även varva ner, men då ligger man i sängen sent och sen upp tidigt. Då känner man pressen av att "NU MÅSTE JAG SOVA FÖR ATT VARA PIGG IMORGON, KOM IGEN EMELIE! SOOOOV!!!!!" Och ni kan ju tänka er hur jäkla lätt det är. Det är som att sova på en spikmatta fast varje jävla ettrig spik är en tanke som är minst lika påtaglig och som gör att man vaknar och aldrig riktigt kommer in i sömnen.
Och nu en jäkla bra fråga till mig är att varför i helvete sitter jag här? Jag ska åka om sex minuter och jag sitter i nattlinnet och hade tänkt käka en macka så jag inte hungrar ihjäl innan vi käkar frukost på jobbet.

Jag är verkligen så smart och jag är en fruktansvärt tidsoptimist!
Skriver sen

....

Idag när jag skura av borden och en farbro och en tant satt brevid varandra. Så reste sig gubben och sa:

"Nu ska jag gå in till min säng. Och du får gärna följa med!"

Tanten sken upp som en sol och fnittra lite "jasså, sicket förslag du kom med, det var inte dåligt det"

sen sa de nått som jag inte hörde och sen när han gick vände han sig om och sa: "Glöm inte långkalsongerna..."


Måndag - jobbat

"vattenmarinerad korv som severas med sprödmikrat bröd"

min förklaring på kokt korv med bröd i en lyxig beskrivning

Idag är jag trött!


Fredag - linda

Usch, jag hatar drömmar ibland. Jag tappa tänder, det är så äckligt! Hatar det!

Dagis ringde precis och fråga om jag kunde vara kvar längre än jag skulle egentligen, självklart! Så jag ska vara där till 16,45 det trista är att man är ute men men, frisk luft skaddar väl inte. Och sen efter jobbet ska jag dra till Linda i Suntetorp, hon är ju själv så jag ska hålla henne sällskap där ute i bushen. Och sen på lördag blir det fest hos henne också. Blir nog skoj :)

I onsdags var jag i Skövde, gick på stan. Hitta lite smått och gott faktiskt :) Kom hem med en BH, en stickad tröja, en "top/tröja" och en pjamas. Tyvärr följde ju inte lika mycket pengar hem på kortet. Blev lite fattigare, men men. Ville ha något att ha på lördag, men hitta inget tyvärr men får väl ta något annat på mig. Spelar ju kanske inte så maffig roll, hehe.
Annars i veckan har det inte hänt något jag inte jobbat förutom i onsdag, har varit lugnt på inrigningen nu faktiskt. Jag har spenderat några kvällar med Fredrik och Jimmy med Hollywood :D Kul kortspel!

Sofia pierca tungan igår, man blir ju absolut inte sugen själv!

Onsdag - haha

"Nää, ska vi gå in till sängen så jag kan klämma lite bröst?"
"jaha, och vad leder det till då?!?"
"Bara för du har mens!"

Onsdag - 25 år

Idag vill jag gratulera min mamma och pappa som har varit gifta i 25 år idag! Det äär lång tid! Mamma har varit gift i mer än halva sitt liv, inte dåligt det :P

Ska strax dra in till Skövde och vara kontaktperson :) Jag ska nog kolla efter något att ha på lördag och se om jag hittar lite julklappar :) hihi

Tisdag - tävling

Jag såg en tävling på magdas
(http://magdasscrapbooking.wordpress.com/2008/11/03/novembers-manadsutmaning-skiss/) och jag pyssla ihop ett kort till Linda. Inne i kortet stod det lite om henne. Hon blev glad när hon fick det på posten idag sa hon :) Jag slänger iaf in den i tävlingen och hoppas på det bästa!



Måndag - usel dag

Jag har scrappat ett julkort idag, laddar upp det här:


Nu föll den ner

Kom precis på vad en annan dröm handla om inatt. Det var att om man tryckte på en viss pukt på kroppen så kunde man sjunga helt felfritt, även om man sjöng uselt annars. Och sen var det även någon teatervisnings i en gympasal där alla som kolla låg i våningssängar. Och helt plötsligt skynda sig alla ut till bussarna, sprang i paknik. Ja jisses, undrar vad de betyder mina drömmar ;P
Men kan ju tolka men då måste man ju skriva upp alla när man vaknar i detalj, och det låter lite väl onödigt. Jag fortsätter leva i dimman med mina drömmar!

Måndag - drömmar

Har som vanligt drömt för fullt inatt. Jag var med i någon tävling typ som "make me a supermodell" (kolla på det en kvart igår) och då gjorde de rostade mackor som de la i ugnen som pommes till kött.Och sen var det något annat kul som jag skulle skriva men som vips for ur min skalle.
Och jag och mamma funderade igår om man sov bra eller dåligt när man drömmer. Så jag sökte om det lite på google.

En dröm är en psykisk upplevelse, som oftast uppträder under REM-sömnen (Under REM-sömnen rör sig ögonen snabbt och hjärnans neuroner har samma aktivitetsgrad som när man är vaken. REM-sömnen är den lättaste sömnen och de som väcks under en sådan period känner sig vanligtvis pigga) där den upplevs ha en berättande form. Mental aktivitet förekommer även under djupsömnen (slow-wave sleep), men är då nära nog statisk; det rör sig då mer om situationer än om historier. En dröm upplevs normalt sett som fullt verklig medan den pågår, men i samma ögonblick som den upphör faller den oftast i glömska. Ibland har man kvar ett vagt minne av till exempel en viss känsla man hade under drömmen. Om man väcks under själva drömsekvensen minns man oftast mer om drömmen.

Då vet ni det!

Söndag/måndag - glömde nästan

Glömde ju nästan skriva: grattis pappa på farsdag!
I lördag(orka inte vänta tills idag:P) fick han en orkidee som vi köpte till pappa, vilken han absolut inte behövde för det har han tillräckligt många. Men han uppskattar att få en, och det är ju trots allt pappas dag så det var väl bäst att vara snäll :P
Plus att jag tyckte den var fin ^^

Söndag - online

I fredags så var Jonas och Fia här, blev inget kåren för Jonas var trött. Men de kom iaf hit och käka räkor och så blev det idol och singingbee. Och sen på lördagen bytte Jonas till vinterdäck. Och jag och mamma drog till Skara för att gå på slöjddetaljer. Blev mycket därifrån och dyrt blev det också ^^ Och sen passa vi på att svänga in till plantagen(köpte farsdag presten till pappa, en orkideé), och sen tog vi en tripp till maxi, in på cassels och maxi. Träffa nykomligen i släkten, söt bebis ^^ Och sen var vi även en sväng till mormor och morfars hur för att titta över posten och vattna blommor. Sen var vi båda helt slut när vi kom hem. Och idag har jag inte gjort så mycket faktiskt. Har pysslat en hel del. Men inget jag kommer lägga upp här än eftersom de är hemliga fortfarande ^^ hihi

Ha det bra

Fredag - full fart

Jag laddar upp två tändssticksaskar som jag gjorde igår.





Torsdag - Jävla Göteborg

Jag är helt jäkla slut, jag har ont i huvudet, ont i ögonen och det spänner i käken. Jag somna väldigt sent i natt (inte för att jag var uppe eller nått sånt, nej jag befann mig i sängen redan vid tolv). Och när jag väl har sovit har jag drömt om Göteborg, i två jäkla nätter!

Igår natt skulle jag, Linda och Karl till Göteborg. Men det var en stor folksamling vid platån(?) så jag och Linda gick en väg och upp på tåget och Karl en annan. Så vi såg när Karl höll på att virra omkring där ute och han missa tåget. Så han skulle gå på nästa och vi gick av vid nästa. Alla hade en maträtt med mig. Jag hade tacos, jag hade dock inget ställe att laga maten på. Sen kom jag och Linda på att tåget kanske inte stanna där vi var nästa gång. Sen kommer jag inte ihåg något mer. Jag kanske inte vill komma ihåg något mer.

Iallafall så måste jag ha tagit mig till Göteborg för nu var jag där. Bara jag. Linda och Karl fick säkert några av sina sexdrömmar uppfyllda på någon sunkigt, gammalt och billigt hotell. Jag befann mig iaf mitt i stan och jag skulle ta mig till Brunnsparken. INTE HELT LÄTT I SINA DRÖMMAR KAN JAG TALA OM! (tror jag hade två dagar i göteborg i natt) första dagen hade jag stuntat i att leta spårvagn utan gått, var tydligen jättelångt om jag fatta det rätt.Och nästa dag så sprang jag runt för att hitta en spårvagn till brunnsparken. Sen träffa jag massor med kompisar/klasskompisar men ingen visste vilken nummer man skulle ta. Och jag fråga andra personer, vilket de inte heller visste (kom igen, ALLA i Göteborg vet vilken jäkla spårvagn man ska ta, det är någon Göteborgarna har inprintat i deras sifferminne! Så kom fasen inte och säg att ni inte vet, men detta är ju trots allt drömmar så brunnsparken kanske var något lösaktigt getto som alla ville glömma bort, ingen visste nummret dit och de som visste ville säkert inte säga det för de skämdes!)   Så jag drog till något ställe och fråga en chafför (person som jag också känner inom jobbet) och hon sa R och drog därifrån! Vart fan ligger R?!?!

Så jag är helt slut i kroppen. Har inte blivit inringd denna vecka (jobba söndags kväll senast) och tror ni inte på själva fan att de ringer idag? "Hej, vill du jobba ikväll?" Åhhh, attans. Ni skulle ringt igår, så jag sa "jag mår inget bra idag, så jag måste tyvärr säga nej...". Attans jag vill jobba, men inte ikväll. För jag vet att detta inte kommer ge sig i första taget, som vanligt. Nog om det!

Annars denna vecka har det inte hänt en dugg. Förutom några kvällar med Johanna, Jimmy och Fredrik. Mamma och pappa har varit hemma hela veckan eftersom de har varit sjuka och nu misstänker jag att de är "sjuka". Men vad vet jag. Pappa har iaf tagit feber, vilken han har haft. Medans mamma lever på hoppet att hon har, tror inte hon har tagit febern en enda gång! Men hon har ju iaf inte varit pigg och idag ska hon iväg på jobb tills imorgon.

Oj, mycket negativa tankar som skulle ut här idag!
Ha det bra!

Tisdag - life

Är tom på ord. Händer inget.


RSS 2.0