Måndag - ny vecka, ny dag

Jadu, nu var det ett tag sen jag skrev. Lika mycket har hänt ungefär. Min mormor och morfar åkte till Thailand i lördags och kommer inte hem förens 2 december. Det är lång tid! Kommer sakna dom ^^

Jag har inte jobbat på hela veckan beroende på att jag har varit sjuk större tiden av veckan. I veckan har jag min nya mobil och ett paket från panduro. Jag tänkte att jag skulle testa att scrapbooka lite ;) Jag har bett mormor att hålla utsikt efter lite plats/papers blommor som är fina :)

Och nu har jag även kommit på ett nytt projekt jag håller på med. Nämligen att jag ska scana in alla gamla bilder för att skriva ut en dublett från fuji. Det är MASSOR ;) Så jag började igår och pappa sa att 200 blir bra. Sen igår kväll kom han in och fråga om jag bara skulle ha dom på datorn, annars behöver jag nog 300 annars blir det inget bra. De där 234 bilderna jag scana in igår med 200? Det är bara att scana om allihopa igen. Suck.. haha

Så veckan kommer jag nog ägna till att scana in bilder om jag inte får jobba. Imorgon ska jag vara med Tove, det var längesen. Och sen på fredag bär det av Göteborg med Linda :D Sen kommer jag hem på söndag. Så det blir Weekend i Göteborg ;D Vi prata om att gå på bio(förhoppningsvis patrik 1,5) och sen skulle vi på ferdinans och till Liseberg för att vandra runt och kanske åka nått, sen blir det väl stan och att träffa Therese. Sen vet vi inte riktigt. Den som lever får se ^^ Eller har Liseberg stängt nu? :/
http://www.liseberg.se/Liseberg/Svenska/Liseberg+Island/lisebergparken/öppettider/oppettider08.htm Det var öppet :)

På onsdag fyller min far år. Jag har inte köpt något :S Hmm, fråga mamma vad hon ska ge ;P

Ha det bra!


Onsdag - paket

Fortfarande krasslig. Inget vidare det här. Men det börjar på att bli bättre iaf :) Värken i ryggen består men men. Igår var jag iaf hos Johanna med Fredrik (jimmy var med i början också) vi spela kort, blev ganska sent, för sent.

I måndags drog jag in till optikern och beställa nya glasögon :) Det kommer att bli dyrt! Det gillas inte! Ja och vad som kommer hända idag är inte mycket. Ska ta det lugnt här hemma. Ska dra ner och hämta mitt paket på posten dock. Ska nog göra det alldeles strax faktiskt. Men funderar på om det är stort som jag tror att det är :S

Nu ska jag äta frukost iaf.
Ha det bra

Lördag - blö

Börjar på att bli sjuk, då är inget bra! Ont i halsen, snorig, ont i huvudet, mens, ont i ryggen, lite lite feber och somna vid 06 imorse.  Var inget roligt att jobba ikväll! Nu är jag helt slut!!!

Tisdag - ge mig värme

På fredag ska jag till optikern, äntligen ska jag få nya bågar, visst de jag har duger ingen fara med de, men de har börjat flagna så de är silver och blått på bågarna, inte så snyggt kanske ;P Och nästa tisdag då ska jag till frisören :P
Pengarna bara försvinner ur mina händer, men de är ju till för att användas :P
Och inte nog med det så vecka 40 ska jag och Linda dra ner till Göteborg en helg. Gött :D som sagt det ska användas ;)

Idag ska jag in till Skövde för att hämta den nylagade mörkgröna bilen. Orsaken till att den lät så var för att en fjäder hade gått av. Kanske blev så när vi åkte för många i bilen? haha. Jaja, nu är det lagat iaf! Tänkte om jag skulle dra med Linda efter skolan, men beror på om hon vill och när hon slutar skolan. Vi får se. Men bör snart kolla bussar när de går iaf.

Ha det bra!

Söndag - kort

Olstorp blev inställt, Johanna fick en räkning och insåg att hon inte hade råd efter det. Trist, men men. Var lite fest hos Johanna igår ändå. Var inte så roligt så drog hem ganska tidigt.

Nu är visst maten klar, typiskt när jag precis börjat skriva :P
Ska snart dra till jobbet.
Ha det bra!

Onsdag - guilty as charged

Otroligt att jag aldrig vet vad jag ska skriva. Och det jag skriver blir aldrig något vettigt. Men det är ju frivilligt att läsa.

Kom precis hem från Johanna. Där jag träffade Fredrik, Jimmie, Emma, Kicki och Emilia. Det blev idol och kortspel samt bus med Emilia. Och nu sitter jag och laddar in bilder från kameran på datorn, har inte laddat ur bilder på hela sommaren så kände att det var dags nu!

I söndags-måndags var det Stockholm igen, fast det var så ska det låta istället. Och GUD vad roligt det var :) Det var Martin Stenmark, Jill Jonsson, Frida och sångaren i "lasse och stefans". Martin Stenmark gjorde sönder 4 glasrutor(golvet) på ett gitarrsolo, det är inte illa pinkat kan man säga. Jag var supernöjd när jag gick där ifrån :)
Igår blev det jobb mellan 14-22 på demensen. Och sedan sov jag inte på hela natten, så jag var rätt glad att de inte ringde för att fråga om jag kunde jobba idag :P

På lördag blir det Olstorp men Johanna(och Emma). Jag är taggad, ska bli roligt. Har aldrig varit på Olstorp ;) Sen får vi se om vi får med oss Fredrik också :) Är rätt sugen på kåren också, kanske nästa helg eller vad säger du Fia? ;)

Såg att de skulle göra en uppföljare av serien Bevely hills (http://www.aftonbladet.se/nojesliv/tv/article3286483.ab), står att många hade åsikter om, men vilken serie är det inte något slags sex i länge? De behöver ju inte titta om det har problem med det. USA, USA, USA, suck på er!
http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article3291801.ab Detta är rätt sjukt, förvånad han som blir slagen måste blivit, inte så trevligt sätt att bli väckt på kanske.

Läste en annan grej på aftonbladet: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3284681.ab Det är en ganska bra ide att ha skolk med på betygen, men jag tycker att det vore ju bättre att de skriver i procent än G, VG och MVG. Och sen måste lärarna ta bättre frånvaro än mina gjorde, för ibland kunde man få en "svart" lektion fast man varit där. Men annars så tror jag att det är bra, för närvaron syns inte i kursbetyg om man har gjort att vilken är ganska dåligt!

Ha det bra, nu blir det sängen för mig!

Lördag -

Denna veckan har präglats av jobb både i hemvården och på demensen. Och på lediga tiden har det blivit johanna, fredrik och jimmie. Inte helt fel!

Idag kommer Linda hit :) Och sen Jonas och Sofia skulle nog titta in idag. Vi ska fira Jonas lite grann :)

Nja, inte helt sugen på att skriva, ont i ryggen. Har nog legat knasigt idag :S

Hoppas ni har det bra!

Tisdag - Grattis

Trött, trött, trött, trött trött, trött, trött trött, trött,
trött trött, trött, trött trött, trött, trött trött, trött, trött trött, trött,
trött trött, trött, trött trött, trött, trött trött, trött, trött trött, trött, trött
trött, trött, trött trött, trött, trött trött.
Jag är trött.

Idag är det då tisdag. I helgen var jag, Tove, Johanna, Hanna, Fredrik och Oscar i  Stockholm. På singingbee, det var roligt dock inte så skönt att sitta på träbänkar utan ryggstöd i 3 timmar. Det kändes som att någon hade slitit bort hela rumpan :P
Efter vi hade käkat på kinaresturang myste vi på innegården vid lägenheten till 3 på natten ungefär :) En "rolig" grej som också hände var att Oscar spydde från överslafen, HAHA.

Igår ringde de från hemvården för att fråga om jag ville jobba igår, självklart ville jag det. Har jobbat idag också. Och ska jobba även imorgon och på torsdag. Skönt :)

På söndag bär det av till Stockholm för att kolla på "Så ska det låta", åhh det ska bli så roligt :) :) :) :) Längtar!


Ska iväg till Johanna sen tror jag.
Vill även gratta min bror som fyller 21 idag :)

Ha det gött!

RSS 2.0