Lov

Nu var det ett bra tag sen jag skrev här, och det har jag fått höra ganska mycket! Så jag tänkte att jag äntligen skulle uppfylla alla önskemål och skriva lite :P

Jag hade fest förra helgen, SHOT-kväll. Och det drog en jäkla massa på vissa personer *host*tove, sofia, hanna*host*
Haha. Men jag hade iaf kul :)

Filmkväll hos Engel i lördags, var ganska kul det med :P
Sen så har det iten hänt så jätte mycket faktiskt. Men det är lov nu iaf
Idag - jobba
imorgon - bio
onsdag - plugga
torsdag- Tove
fredag - linda
lördag - halloween fest :D
söndag - plugga
Så ser min vecka ut än så länge. Sen skulle vi till Göteborg och se hairspray en dag men får se om det blir av eller inte. Svårt att hitta en dag som alla kan :/

Jag har funderat på vad jag ska klä ut mig till på halloweenfesten. Jag har några alternativ: Zorro, Motorsågmasaken(?) eller mördaren i "jag vet vad du gjorde förra sommaren"
Men sen har jag kommit på en annan sak också. Men den måste jag höra med Tove om hon vill vara med på den ;D

Men nu ska jag köra min mamma till jobbet. Hoppas ni är nöjda med inlägget ;)
Haj!

Torsdag

Jaha, då sitter man här igen. Gick hem från skolan pga huvudvärk :(
Men nu är det bara 6 dagar kvar tills jag ska till doktorn igen, hoppas det går över efter det :)

På lördag ska jag vara med Tove som ska sova här, vi ska köra Engel och Wilhelmsson(stavning?) efter de är klara med sitt festande. Ska iaf bli jätte roligt att få träffa denna berömda karl, även om det blir i en baksspegel och sleten efter festen :D

Nää, kom nyss på att jag inte orkar skriva mer än så här just nu, ska sova en stund och sen blir det väl film.
Haj!

jag måste erkänna att jag saknar dig :/

Då är det måndag igen!
Idag efter skolan har jag suttit och skrivit ren mitt projektarbete på datorn. Eller en liten del av det iaf, väldigt liten del (1,5 sida) men det tog sin lilla tid ändå eftersom jag inte har skrivit i ordning i mina anteckningar.

I lördags hjälpte jag Jona soch Fia med att köpa gardniner (blev göörbra) och efter drog jag till Tove för förfest (tack för maten föresten) Tove och jag förfesta för oss själv, hitta på något klunkarspel som var sketkul :D Sluta med att jag fick 99 klunckar och Tove fick 97 klunkar. Jajemen, magen var fullproppad av öl efter det. Sedan mötte vi Klara, Bente (?) och Jonnie vid stationen för att åka och se Takida. De spelade på Valhall. Det var segt som fan innan de börja. Men var bra när de väl gjorde det :P Måste poängtera att deras koll på hur gamla folket var hur dåligt som helst! Släppte till och med in Bente som är 91:a :P

Sluta spela vid halv tolv ungefär. Jag hade sprängade huvudvärk som vanlig och hade inte lust att gå vidare till krogen. Och västtrafik som vi alla vet suger bajs så gick ingen buss till Mölltorp förrens 02,15 så där stod vi. Vi gick upp till MC och satte oss i värmen och hade allmänt roligt. Det sluta med att vi tog 01,20 bussen, jag följde med Tove hem, och sedan åkte jag med bussen 02,38 till Mölltorp.

Så Fia har jag uppdaterat, happy?
Och om någon undrar är det inte Jonas jag saknar ;)

Måndag

Idag fyller min pappa 51 år :) Grattis grattis!

Igår flytta Jonas och Fia. Jag hjälpte till att bära, så nu vet ni vad jag väntar mig! Jag vet allt vad de ska få i inflyttningspresent, fast de vet ju dom med iom att jag sa det igår. haha. Var en fin och mysig lägenhet de fått tag i :)

Idag har jag "pluggat" på religionsprov. Om hinduismen. Känns som att jag har gjort en massa annat skit idag istället för det som vanligt, jag smiter undan! Har inte ens läst igenom en gång än. Får sätta fart med de sista sidorna nu!

Det blev en bra DH-helg föresten. Fast vi börja kolla 23 på fredagen så blev inte många avsnitt för Tove och Engel var så trötta. På lördagen kolla vi i ungefär 12 timmar. Och på söndagen han vi dock bara med 2 avsnitt eftersom Jonas och Fia fick lägenheten innan de skulle. Och även om vi mata igenom så fort vi kunde ¨å kom vi inte ens igenom säsong 1. Dåligt utav oss! När ska vi ta de sista avsnitten och de andra säsongerna?

Nä, nu måste jag gå och plugga hinduism. Blir nog sägen tidigt idag ^^


RSS 2.0