Torsdag - positivt överraskad

Imorse när mamma och pappa var påväg till jobbet:
Pappa: "Jag måste ta med en banan!"
Mamma: "Mm."
P: "Men var är min bananburk?"
M: "Du har ju tappat bort den, det var längesen du hade sen senast.."
P: "Men har jag letat efter den då?"
M: "Ja, det har du."
Tur att någon håller reda på familjen Olsson.

Har varit i skolan 9.00-16.00 idag. Blev godkänd på uppgift B. Och hoppas jag får godkänt på kompliteringen på uppg A (missade att skriva något från seminariet) Var trött på slutet och det märktes både på mig och Emma. Men så kan det vara. Mellan 13,15-16,00 hade vi en föreläsning om juridik. Jag hade inga höga förväntningar efter det Emma hade. Jag trodde det skulle vara skrot och skräp. Men jag tyckte föreläsningen var bra och intressant. Faktiskt. Plus att hon hade några PAUSER i föreläsningen. Och jag pratar inte om fem-minuters-pauser-som-är-populära-som-man-knappt-hinner-gå-på-toaletten-på utan här pratar vi om femton-minuter-och-man-hinner-faktiskt-blir-fokuserad-igen-paus. Jag blev positiv överraskad. Efter drog jag hem till mormor och morfars hus eftersom de snart kommer hem igen och därför skulle jag plocka hem mina saker samt dammsuga. Blev så fint så. Men kom dock inte hem förrens vid åtta, eftersom jag fastnade med att kolla igenom lite som jag hade spelat in på deras box så tog lite tid ^^

När jag skulle svänga ut från högskolans parkering var att det såg precis ut som att föraren hade flytväst på sig. Haha, är dock högst troligt att det var en dunväst, men mycket roligare med flytväst så därför var det en. Just so you know.




Time for bed.

Onsdag - trött

Läste på aftonbladet: att en 95-åring dam hade hittat en berusad brevbärare på köksgolvet ätande rester ur kylskåpet.
Haha, tänk om det hade hänt en själv, skulle fan bli skit rädd. Men denna dam hade bara sagt: "Vad gör du här?"

Vill också bli en tuff brud när jag blir old lady!



Expressen. Man läser som man vill göra! Blev lite smått chockad först ^^




Dags för sängen. Ska tänka på kungen och Viktoria. Eller inte!





onsdag - mafasf

Dags för att bege sig iväg till skolan.






Värt.

Söndag - nanana

Igår var det Göteborg som gällde. Var en bra dag. Lägenheten var fint städat = städschemat fungerade. Härligt! Så för en gångs skull när man kom dit behövde man inte städa! Detta resulterade att jag somnade när jag läste lite Orlenius (perfekt sömnmedel) ;P Jag och pappa monterade upp nya TVn som hon fick av mamma, pappa, mormor, morfar, farmor och farfar i present och klapp. Inte mindre än en 47" LG tv. Den var stor men jäklar vilken bild det var på den, dock har ju Göteborg lite bättre sändningar än i Mölltorp kan jag ju förtälja. Sedan vid 16-tiden blev det resturang och sen hemfärd. Den första assistenten var kokt i skit. Hon var antadligen halv stum verkade det som + att hon var otrevlig. Så henne blir det foten i arslet snart. Hoppas jag iaf. Under hela hemvägen blev det P4 med musiktävlingar mm. Svåra frågor dock, men men. Sedan tyckte mamma att godis vore gott. Vi svängde in där Jonas och Fia svängde in i sommras (nej ni vet inte, men vi vet). Pappa sa till mamma att hon kunde plocka för han skulle fixa en påse som han skulle käka på hemvägen, den påsen blev 1,1 kilo. Han åt inte upp den.


Det finns ett minnestest på aftonbladet som man kan skriva ut. Ska testa detta ikväll senare. Återkommer med resultatet ;P

Nu ska jag förhoppningsvis plugga :/

Fredag - gillar inte skolan just nu ;)

Jag blev helt plötsligt stressad. Just nu gillar jag inte skolan ;P Men tror att jag inte behöver vara såpass stressad som jag är. Jag har bara inte koll på vad som ska göras riktigt, tycker att Kurs-pmet var en kluring denna gången. Jag missade kursintroduktionen så fick ju inga tips eller förklaringar, men men det löser sig nog tillslut. Mycket att läsa och mycket att skriva. Och allt ska i princip in samtidigt. Hmm. Alla dagar går så fort att man knappt hinner blinka..

Imorgon bär det av till Göteborg för att fira syrran som fyller 26 år. Får se om mitt städschema som jag satt upp till assistenterna fungerar och sköts. Spännande. Men får hoppas att det är snyggt och fint iaf! Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska nog inte göra så mycket mer än att vila ryggen, eftersom jag har haft ryggskott i veckan, inget vidare. Men så är det, dags att träna upp ryggmuskelna. Plus att ringa en kilopraktor idag, hoppas jag får en tid inom snart iaf.

Nä nu ska jag se till att plugga...

Lördag - test

1. Hur mycket pengar har du på din mobil? - 298,84 kr
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? - nej
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? - Tove
4. Hur lång är du? - 166
5. Vilken är den senaste filmen du sett? - Drag me to hell
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen - "Vi byter inte bil. Pappa byter däck imorgon :) kram"
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? - ringa
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? - gifta
9. När såg du senast din mamma? - imorse
10. Icke godkänt i något ämne? - nej
11. Mvg i något? - En hel del ämnen 
12. När vaknade du idag? - Vid halv tio ungefär
13. Vilken är din favoritplats? - båten ute på havet med ett meta i handen :)
14. Vilken plats föredrar du minst? - bussterminalen
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? - ja med en familj förhoppningsvis och ett jobb i skolan
16. Hur stor är din säng? - 105 cm
17. Vad sover du i? - naken
18. Hur många kuddar har du i sängen? - två
19. Var har du bott/bor? - Mölltorp
20. Tycker du om kinamat? - Duger i krig
21. Tycker du om kaffe? - nej
22. Vad dricker du helst till frukost? - te eller vatten
23. Kan du spela poker? - kan och kan, vet väl hur man gör.
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? - en som jobbade på cassels för ett bra tag sen
25. Vill du ha barn? - ja
26. Kan du några andra språk än svenska? - engelska och skoltyska.
27. Har du någonsin åkt ambulans? - nej
28. Föredrar du havet eller en bassäng? - spelar ingen roll, gött båda två
29. Vad spenderar du helst pengar på? - nöjen
30. Äger du dyrbara smycken - inte jätte dyrt tror jag
31. Kan du rulla med tungan? - ja
32. Vem är den roligaste människan du känner? mig själv :) Alla är roliga på sitt sätt
33. Vad har du för ringsignal? - alphabeat - fascination
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? - på vinden men inget jag använder ;P
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? en musmatta
36. Kan du byta olja på bilen? - nej 
37. Vilken var den senaste boken du läste? kurslitteraturbok, funny
38. Dansar du i bilen?? - Ja ;P
39. När var du i kyrkan senast? - gamlamorfars begravning i början av 2007
40. Hur många hål har du i öronen? - två
41. Har du någon piercing? - nej
42. Har du någon tatuering? - nej
44. Röka eller snusa? - nej
45. Har du pojkvän/flickvän? - nej
46. Vad är ditt mobil nummer? - 070******* ;P
47. Vad ska du göra ikväll? - inte så mycket, sova 
48. Har du några syskon? - en bror och en syster
49. Vad gör du nu? - inte mycket faktiskt :P

Fredag

Måste skryta lite till eftersom denna dagen har varit helt underbar. Gick in på studentcentralen och jag såg att jag fått VG i kursen, jag är stolt :)
Motivationen höjs rejält :P

uppdatering fredag

UPPGIFTEN BLEV GODKÄND!
Gött!!

"Samlat omdöme: I regel förs ett gott analytiskt och samlat resoneman utifrån uppgiftens intruktioner. Uppgiften är utan tvekan godkänd. Du kan i framtiden utveckla din referenshantering så den blir helt korrekt."

Jag hade missat att föra reflistan i bokstavsordning.

Glad! Glad! Jag är glad!

Fredag - underbara fredag

Dags för fredag igen.Och idag ska jag inte göra något speciellt, ska bara ta det lugnt som jag har planerat än så länge iaf, men mycket kan ändras tills kvällen. Men jag ska nog inte till kåren iaf. Sitter på högskolan, har haft föreläsning och nu sitter jag och väntar på att jag ska få hämta ut min exminationsuppgfit i förra kursen (får hämta ut den om 40 minuter), hoppas att jag inte behöver komplitera utan kan lägga mig ifrån mig detta och koncentrera mig på nuvarandre och nästa kurs (som börjar nästa vecka). HOPPAS HOPPAS! Men jag tror att jag kommer få komplettera, vore konstigt annars eftersom jag klara förra inlämningen utan att kompletera, så får säkert igen dubbelt upp nu bara för det. Idag är det positivt. Dock är jag på bra humör idag tro det eller ej ;)

Fasen nu blev jag lite nervös för att hämta ut den bara för jag pratar om detta. BYT ÄMNE!

Jag och Linda var på bio på onsdag, det var FAME som vi såg. Den var faktiskt bra, helt okej, men det uppfyllde inte mina förväntningar på den. Men men, så går det när man har det. Man ska vara neutral när man ska gå på bio, för då blir det helt plötsligt året bästa film! Vissa undantag finns, till exempel watchman. Där jag var helt neutral eftersom jag inte hade någon aning om vad filmen handla om, vilka skådespelare det var. Men den filmen var ändå årets sämsta film. Visst den har fått massa pris men den var ändå jävligt dåligt. Vissa påstår att man inte förstod filmen, men är det så? Kan man inte tycka om en film utan att förstå den. Jag tycker det bara är skitsnack att om man inte tycker om filmen har man inte förståt den. Herregud alla de där kärleksfilmer som pojke träffar tjej, pojke och tjej blir ihop, det händer något, någon av dom gör slut, de lever en stud i ensamhet för att inse att de inte kan leva utan varandra. Pojke och flicka blir ihop efter att någon utav dom har kämpat och förklarat sin kärlek för den andra personen. Om jag tycker att en sån film är dålig, har inte jag förståt handlingen då? Jag tycker inte att det spelar någon roll om filmen "har bra foto" om den i övrigt är helt värdelös. Samma gäller "låt den rätta komma in" som jag också tyckte bara var jäkligt dålig och tråkig. Denna har varit hyllad av massa "stora och kända" personer och säkert vunnit en hel del priser, samma för watchmen. Visst de har vunnit ett pris hos mig också: "En bland de sämsta filmerna!".

God natt, god morgon, god middag!





Söndag

Då var det söndag. Jag har i pricip legat i sängen hela dagen eftersom jag har rent ut sagt SKIT ont i ryggen. Tur att jag har min älskade bärbara dator, för jag har iaf pluggat lite idag iaf, men får göra det mesta imorgon :P Jag ska ringa till en massagetant imorgon, eftersom jag tror att jag har en knut vid ländryggen, men får se vad hon säger. När jag visa mamma och pappa och de fick känna där jag(j) tror att en stor knut är säger mamma(m), pappa(p):
J: Känn här, är det en knut?
M: Ja det är nog en stor knut
P: En bajskorv
Moget pappa verkligen ;)

Annars har det inte hänt något i helgen, jag har bara varit hemma, inget halloween här inte :P Men i veckan händer det lite grejer. Imorgon ska jag vara hemma och plugga bara. På tisdag ska jag till skolan, sen tänkte jag vara med Jonas och Fia lite (men det vet de inte om än) eftersom jag ska sova i Skövde den natten. På onsdag ska jag till skolan och vi ska redovisa gruppuppgiften, sen ska jag till tandläkaren (eftersom jag har upptäckt en spricka på min framtand, inte säker på att det är något men jag ville vara på den säkra sidan) och på kvällen ska jag och Linda på bio, vi ska på FAME. Så roligt att jag och Linda fortfarande håller ihop lika mycket under alla år, till och med bättre nu än det varit på några år. Linda är min underbara Linda som jag kan lita på hela tiden, i vått och torrt <3
Resterade vecka är det plugga och skolan som gäller. På fredag är det klassfest också, roligt :)

RSS 2.0