Söndag - jobb jobb och åter jobb

Jag är trött. Har precis kommit hem från jobbet. Att jobba kväll är skönt allt. Men det kändes tungt att åka till jobbet efter den dåliga och stressade dagen igår. hehe. Men ikväll gick det som att skära en varm kniv genom smör.
Igår efter jobbet firade vi mamma som hade fyllt 49 år i tisdags. Jonas och Fia ville vara med när vi gav presenterna. Hon fick en stegräknare och en sladdlös liten damsugare (hon önska sig det).
Idag var den första dagen jag fuskade, åt cheescake :P Gott var det

Jag kommer inte på något och skriva mer är så trötter. Jag skriver imorgon efter jobbet, för jag har kort dag imorgon.
Lycka till imorgon Linda!

Ha det bra!

Onsdag - jobb, jobb, jobb

I måndags drog det igång med sommarjobb, hemtjänsten i Karlsborg. Än så länge känns det bra, fast just nu är jag trötter. Jag har jobbat två dagar i rad, fått gått upp klockan 6. Man blir trött :P Fast idag jobbar jag kväll så jag har fått sovmorgon idag.
Imorgon är jag ledig och ska förhoppningsvis inte göra något speciellt mycket. På fredag blir det också jobb (kontaktperson), då vi ska dra till Örebro för att gå på Marieberg och Ikea ;) Ska blir roligt!
Och sen jobbar jag lördag-måndag.

I måndags efter jobbet drog jag in till Skövde. Jag, Jonas och Fia skulle köpa paket till mamma. Vill dock inte skriva vad det är ifall mamma läser. Och i måndags drog jag även igång med bantning. Och på kvällen var det äntligen dags för sex and the city-filmen. Den var bra, en riktigt gråtfilm :P

Jag ska snart sätta igång med att laga mat. Jag har inte riktigt bestämt än vad som ska serveras, trist att laga till sig själv. Men jag kommer nog komma på något gott som man kan käka.


Hoppas ni har det bra
Haj!

Fredag (lördag) - midsommarnatt

Då är även midsommar avklarat för detta året. Jag har inte gjort något speciellt.  Först var jag i Skövde hos mormor och morgar och käkade jordgubbtårta, mums. Sen drog jag mig hemmåt till Mölltorp igen, för att i direkt åka till Karlsborg, hem till linda. Jag och Linda har haft en myskväll men mat, film och snacks :P Inte helt fel det heller.

Men Linda klagar att jag sitter och skriver nu, så det är bäst att jag slutar. Adjö, skriver mer senare (när jag har lagt mig i sängen och återvändigt upp).

Torsdag - längesen

Ojoj, nu är det verkligen dags för ett nytt inlägg, två veckor har gått och det har hänt en hel del!

Jag har ju blivit nybliven student och min bal-oskuld har är inte kvar. I fredags (fredagen den 13:de) var det dags för den efterlängdade studenten. Champangfrukosten började vid halv sju(!) hemma hos Chrille. Där bjöds det på smörgåstårta och en hel del frukt. Jätte gott :) Och självklart dracks det champang (eller mouserande vin) även andra drycker var nakna från sina kapsyler. Vi tog gruppfotografi vid skolan vid 8,40 ungefär. Efter det sprangs det runt på skolan (vi drog in i forum, på scen, och där fann vi några tvåor som vi sjöng för). Vid 10,30 var det samling i klassrummet, där vi skrev i mössor och lärarna sa hej då till oss. En halvtimme senare var det dags för middag med alla avgångsklasser (jag lyckades klara mig ifrån att spilla, så min klänning förblev vit). Vid ungefär 11,50 samlades alla i forum där det delades ut stipentier, framträdande och tal. Och innan vi skulle springa ut fick vi våra betyg ( jag fick 8 MVG, 16 VG och 4 G, helt okej). Och sedan fick vi springa ut, var en hel del folk som tittade på en (och jag tar upp kameran och tar kort på alla som står där, haha). Sen efter vi dansat och sjungit fick vi springa till våra nära och kära :)
Efter ett tag var det dags för kortegen. Och efter var det dags att åka hem till kalaset. Tack till alla som kom och kolla på mig :) Och tack för alla presenter :)
På kvällen var det dags för studentfest på husaren och pimp!

Lördagen blev det bara att vara hemma med de som sovit över. Men den dagen behövdes eftersom det var dags för bal på söndagen. Jag hade tid hos frisören kl 11,00. Jag var klar vid 11,45 ungefär. Jag gjorde lockar och satte bak håret lite grann. Sen var det väntetid till klockan var 15,00, då Toves pappa kom och hämta mig. Inte varje dag man åker i en Jaguar! Det var jäkligt mycket folk som hade kommit och skulle titta när studenterna skulle gå in till balen. Och då menar jag verkligen jäkligt mycket folk! Men när man väl kommit ut ur bilen var det riktigt roligt. När man kommit ner till valhall fick vi migla runt med ett glas champang och hälsa på vännerna. Efter några timmar blev det mat, tre rätters. Middagen var jäkligt seg, tre rätterna tog lika många timmar. Alltså tre timmar om ni inte förstod ;),
Efter middagen var det dans, och under hela kvällen visa de ett bildspel med kort på alla som gått på balen (för det var en som tog kort på alla när man gick på röda mattan). Jag hade jätte roligt! Vid två kom Jonas och Fia och hämta mig, eftersom jag skulle sova över hos dom. Vi alla tre sov i deras säng. Skönt :E Jag och Fia sov bra iaf, haha.
Åkte hem kvällen efter. Det känndes konstigt att då var allt med gymnasiet slut. Jag måste medge att jag kommer verkligen sakna det. Den klassen var ju helt underbar!

Men helgen tärde på mig, jag har varit sjuk. Har haft feber. Men idag är jag rätt så frisk iaf. Skönt det :)
Imorgon är det midsommar, jag vet inte riktigt vad som händer än. Jag har inte fått tag på Hanna än. Jag får försöka ringa henne igen.

Detta är allt för mig denna gången. Jag får hoppas att det inte tar lika lång tid för mig för nästa inlägg :P
Hoppas ni har det bra!

Söndag - trött

Igår gick jag brevid för första gången med hemtjänsten. Ska gå brevis idag.
Jag är jätte trött, jag är inte sugen på nått längre. Denna helgen har verkligen inte varit något roligt, förutom i fredags då jag var med Fredrik, Jimmy, Johanna :) Men annars har hela helgen inneburit jobb(gå brevid) eller plugga. Plus att man måste ha ett vis betyg för att få det betyget i kursen sätter ju inte mindre press precis. Blä. Provet är samhäll och det har jag imorgon.

Men jag tyckte ändå att det gick bra igår på jobbet. Fast jag hade en lågprofil i arbetsrummet och lät damerna sköta snacket :P De klara det med bra utan mig :P hehe

På tisdag blir det utgång med klassen och kompisar. Bara 10 dagar kvar till studenten på tisdag. Känns jäkligt gött faktiskt. Fast klassen kommer jag ju säkert sakna men inte det andra, tror jag. Iaf inte vissa lärare :P hehe

Hade ju fest förra lördagen. 19-årsfest för mig och Tove. Vi hade det hos mig som vanligt. Eftersom Toves grannar inte är så festsugna :P Mina har inget att säga till om :P
Men jag hade iaf roligt, och de andra med (iaf vad de har sagt till mig ;)

Nu ska jag göra mig i ordning för jobbet. Suck. Skulle nog behöva kvällen för att klara MVG:et imorgon
men jag får lösa detta ändå! Jag ska klara det, jag måste!

Ha det gött


RSS 2.0