Onsdag - imorgon

Imorgonska jag till kusten, till farmor och farfar. Det är efterlängtat, den första fisketuren känns alltid så underbar skönt att dra ut på havet. Vill åka direkt på morgonen, men jag jobbar till ett först, så förmiddan måste gå först.

Orkar inte skriva här. så ha det bra
Hej!

Tisdag - manamana

Idag är jag ledig. Skönt efter man har jobbat 7 dagar i sträck. Det har ju varit så jäkla varmt, inte alltför roligt att städa hos någon annan i den värmen som varit. Eller att ducha någon annan. Igår fick jag föresten bajs på mig. Det skvätta upp på tröjan. hahaha. Som tur var fick jag låna en tröja av hans fru. haha. Lite pinsamt dock. Men jag ringde mamma och fråga om hon kunde åka hem för att hämta en tröja till mig. hehe. Men ändå snällt av hans fru att jag fick låna en tröja av henne, hehe. Inte allt för roligt att få en bajsexplosion på sig. haha

Hörde att Madonna skulle ta en paus. Men jag menar såpass gamal som hon är, enpaus? När ska hon isf komma tillbaka, när hon är 60 bast eller? hehe, knasigt.

Idag har jag klippt mig, blev nöjder :) Efter stack jag ner till Johanna för att prata lite. Ska nog dit senare också. Och efter ajg varit hos Johanna gick jag upp och hälsa på Fredrik också. Sen när jag  kom hem hämta vi den gröna bilen eftersom vi satt på drag på den idag.

På torsdag blir det KUSTEN!! Jag längtar, ska bli så otrligt gött att dra ut med båtén för att fiska makrill. Det blir dock bara jag och pappa som åker. Men säg tillom du vill dra med ;P

Ha det gött
Haj!

Fredag - jobb

Igår var det en stressig kväll på jobbet. Vi var en man kort igår. Så man kan ju sägaatt vi fick jäkligt mycket arbete under kvällen. Jag hade 4 papper på kvällen. Och sen var det en som inte mådde bra, så det tog 30 minuter extra där, så när vi var klara där skulle jag varit på 3 besöket efter den personen. Så det var bara att skynda sig så man hann. Jag var klar när jag skulle, men det var ändå 21.45 och då skulle jag in och rapportera på haganäset. Men jag blev nöjd att jag klara det så bra ändå. Som tur var  larmade ingen iaf, för det var jag som fick ha larmet igår, eftersom de andra två skulle till Mölltorp.

Jobbat måndag, tisdag, onsdag, torsdag.
Ledig från haganäset idag, men jobbar på annat håll.
Jobbar lördag, söndag, måndag
Tisdagen är efterlängtad ;)


Men nu ska jag inte sitta här och skriva länge. Nu ska jag ta påmig kläder och se till att åka, så jag inte kommre försent.
Hoppas du har det bra
Hej

Tisdag - sovmorgon imorgon

Idag har jag jobbat (7-13). Jag var klar precis klett och drog hem. Jag prata med pappa och åt hallon. Sedan när jag skulle duscha slängde jag arbetsbyxorna på stolen, då hör jag "donk". Ett ljud som absolut inte ska komma från ett par shorts, jag kände i fickorna och fiska upp en bilnyckel. Jo, det i min hand låg jobbets bilnyckel. Klant!Det var bara att få på sig byxorna och bege sig upp till Karlsborg igen. När jag hade lämnat in bilnyckeln och skulle bege mig hemmåt, kom jag lagom till broöppningen. Jag kan säga att jag ogillar denna broöppning väldigt mycket nu för tiden. Att sitta i den 3-4 gånger varje dag man jobbar är inte precis något roligt. Och denna gången var den i över 20 minuter. Könpå andra sidan var ända bort vid CarlJohanskolan. Mycket bilar. Surt!

Men när jag stod där i broöppningen hörde jag något ganska intressant. I den nya Batmanfilmen spelas skurken inte mindre än av Heath Ledger. Var det inte han som dog? (Och precis när jag skriver detta börjar reklamen för filmen på tvn framför.) Men när var det han dog? Det var väl ganska längesen nu? När spelades Batman filmen in? Men kan ju inte säga att han är precis fager i filmen iaf:


Ha det bra
Hej

Måndag - klockan tickar

Jag vet inte om jag har missat något men när rakade Carina Berg av sitt hår? Det måste ha varit någongång i maj, men då slogs jag av en tanke, "när var melodifestivalen"? För då hade hon ju inte rakat iaf.
Undra vad Luuk sa när hans tjej rakat av sig håret. Och inte för att låta knäpp, men jag tycker allt att tjejer/kvinnor ska ha långt hår. Även om hon nu passar bra i rakat. Men nää, jag har kvar mina åsikter om att i att kvinnor inte sa ha rakat.





Idag har jag inte direkt gjort något, förutom att jobbat. Dagen har gått kalasfort, fast jag jobba ju iofs bara till kl 13 så det är ju inte så farligt. Men man blir trött ändå :P Just nu kollar jag på sex and the city, Carrie beställde nyss in "Den massiga chokladkakan", vilken jag direkt tänkte på efterrätten på balen. Den underbara efterrätten. Åhh, jag skulle villa ha en sådan just nu, det skulle vara mumsigt :P Ni som åt den skulle ha förståt! Men nu känner jag att  tröttheten börjar komma och jag ska bege mig till min säng, till mitt duntäcke, med turtels.
Ha det bra!

Söndagen - dagen efter

Det blev krogen igår. Jag hade jätte roligt iaf. Det var jag, Linda, Jonas, Fia, Fredrik, Teresia och Persson. Efter förfestendrog vi till pimps, men efter ett tag gick jag, Fia och Linda till Krikelin, "där är det inte lika dött" YEAH, right. Där var det dödare än dödast, det var jäkligt lite folk. Men efter en till drink och början på nästa intog jag och Linda det helt tomma dansgolvet. Det blev det lite cool robotdans och häftig linedance. Ja gudars, behöver jag säga att jag ägde dansgolvet? Och att jag var lite kalas, fast det var jag inte ensam om. Men vi skulle nog gått tidigare för det blev lite kort tid vi var där. Men efter drog vi till Eurobaugett. Ska man fuska så ska man!
Detta får duga för denna gången, om någon vill tillägga något, som var roligt, så skriv i kommentar :)

Idag händer nog inte mycket. Jag jobbar imorgon så det är nog bara att ta det lugnt och hålla sig inom de trygga fyra väggarna. Det regnar ju trots allt.

Hoppas du har det bra.
Hej!

Lördag - party

Utgång ikväll blir det. Var ett tag sen så ska bli roligt :D Jag har inte varit ute sen studenten tror jag, så det är ett bra tag sen :P Så nu är det dags. Förfest hemma hos brosan, så jag tänkte ta med lite fyllespel-kort. det är alltid roligt :P

Jag ska försöka att plocka undan i mittrum innan jag drar till jonas och Fia. Jag fick erbjudande om mat om jagkomtidigare. OCh det är ju alltid trevligt, då slipper ju jag laga mat. hehe. Ska kolla på bussar nu.

ha det bra

Onsdag - hmm

Idag har jag kollat på olika Wii nintendo. Jag skicka lite länkar till Jonas, men eftersom jonas är så kass orka han inte titta på dom förens imorgon :P Men men, får se vad han säger imorgon om de jag skickade till honom.


"Två damer ~70 går på stan. Båda har basker. Dam 1 har rullator.
Dam 1: Du springer ju ifrån mig!
Dam 2: Du måste snabba lite på stegen, annars håller man sig inte ungdomlig!
Dam 1: Jaha, är du så ungdomlig då?
Dam 2: Jaa, jag motionerar ofta. Och så köper jag ju mina kläder på Hennes och Mauritz!
Dam 1: Jamen då förstår jag varför du klär dig som en tant. Det är ju på det där Onoff alla köper sina kläder nu för tiden!"

Tisdag - igen

Glömde föresten en sak. Jag har ju gjort mina tackkort till studenten själv. Vilket jag gjorde klart igår. Och idag när mamma kolla på de la hon märke till ett fel... Jag (smartskaft) har skrivit: "Tack för uppvakningen vid min student!" Jag har glömt ett T! Som om de ligger avdäckade hela tiden eller nått! Haha, jag får försöka trycka in ett t.

Haha, fast jag kom på att jag hade skickat iväg ett med mamma till Josefa som ligger på sjukhus. Jäkligt snyggt att det står "uppvakningen" till henne då. haha, jaja så kan det vara, när man bestämmer sig att skriva tackkorten när man är trötter. DOH!

Jaja, nu SKA jag gå och lägga mig
Ha det gött

Tisdag - resturangbesök

Som det står i rubriken var jag på resturang. Jag, jonas, Sofia, mamma och pappa. Det gick väl sådär med min GI-mat då kan man säga. Jag drack en cola ligth(som jag får), jag åt även Chicken satay(som jag också får, men sen blev det lite ris till det (FÖRBJUDET!). Och sen blev det ju inte direkt bättre med den där friterade bannanen med glass till efterrätt. Det behöver jag inte ens skriva förbjudet inom parantes ;P

"Två små pojkar ~5 är med sina föräldrar på ICA och står och tjafsar i kassakön om vad de har och inte har.
Pojke 1: Du har ingen brandbil i alla fall!
Pojke 2: Nä, men du har ingen Batman!
Pojke 1 (skriker): Nä, men du har i alla fall ingen bajskorv i dig!!!
Pojke 2 (ser skamsen ut): Nä... Det har jag ju inte..."

Usch, jobb imorgon. Inget vidare! Så dags att lägga sig nu. Så man kommer upp vid 6 imorgon. Suck!

Ha det bra
Hej


Tisdag - music

Jag längtar tillbaka till Thailand just nu. Till havet, det varma havet med de vackra stränderna. Mmm, mys. Men det skulle ju inte sitta fint med att åka med någon annan denna gången ;P

Idag bär det av till Skövde när mamma och pappa kommer hem från jobbet. Vi ska köpa husfärg (blev de färgerna jag tyckte :E ) och sen tycker jag att vi ska kolla på cykel också. Sen ska mamma och pappa åka till Josefa och hälsa på henne på sjukhuset, men jag drar och hälsar på Sofia istället ;)

Jag läste i SLA att man har gjort test om att prata i mobiltelefon och köra rattfull(0.5promille). De undersökte när de hände flest olyckor. Det var faktiskt när man prata i mobiltelefon, även när de hade handsfree. Så jag ska nog inte prata i telefon mer närjag kör. haha.

Ha det gött
Nu ska jag hämta gamla kort från när vi var små!

Måndag - granatäpple

Jag startade dagen med en långpromenad. Under min promenad började först två ungar prata med mig:
"Hej Hej!"
"Hej"
"Vad gör du?"
"Jag är ute och går. Ni då?"
"Vi väntar på mormor, vi ska gå till lekparken"
"Jaha, vad roligt.."
"Ah, fast mamma ska inte med för hon måste jobba.."
"hehe okej"
"Vad heter du?
m.m

Sedan fortsatte jag min promenad, helt plötsligt hör jag:
"HEEEEEJ!"
jag tittar förvirrat omkring och undrar vart det kommer ifrån. Sedan ser jag en flicka som jag har haft på dagis vid grinden:
"DET ÄR JU DU... Du har ju jobbat på dagis!"
"Ja, det har jag. Vad gör du då?"
"Jag ska åka och köpa playdo-lera!"
"Aha, vad roligt!"
"Mmm, BLÅ!"
"aha, häftigt. Så du är inte på dagis idag då?"
"Nej jag har SOMMARLOV"
m.m
Roligt att hon fortfarande kände igen mig. För det var ett ganska bra tag sen jag var där. hehe

Sen när jag kom hem så gjorde jag i ordning mat och satte mig och kolla på The Notebook. Som vanligt satt jag och grina mot slutet, den är ju så vacker den filmen :)

Imorgon ska jag iväg till Skövde. Jag ska höra med Fia och Jonas om de är hemma. Annars kan jag lika gärna stanna hemma. För jag vill inte följa med till sjukhuset till Josefa. Usch, jag har nog sjukhus-fobi. Och det är inte konstigt det eftersom jag har fobi för sjukdomar. Och sjukdomar och sjukhus går ju hand i hand. 
Men jag kom precis på att då kanske man kan kolla på cyklar i Skövde :) Jag tittade på mamma och frågade:
"Mamma, då kanske vi kan kolla på cykel då?"
"Vad är cykel för nått då?"
"Va?"
"Vad är cykel för nått då?"
"Jadu, en cykel har två hjul och ett styre...."
"JAHA, en cykel. Jag trodde det var nått på tvn."
haha

Nu ska jag bege mig från datorn.
Ha de bra!


Söndag - trött

Känner att det inte blir mycket skrivet här. Tror det är för att jag jobbar mycket. Jag är jätte trött. Men nu så kände jag att det var dags igen, oavsett om jag är trötter efter en dag på jobbet. Idag har dagen gått segt idag, jag är i Mölltorp. Jag måste säga att jag tycker bättre om att jobba i karlsborg, det blir inte lika mycket åkande fram och tillbaka på 49:an.

I helgen har det inte hänt så mycket eftersom jag har jobbat hela helgen. Men i fredags efter jobbet åkte jag in till Tove för att vara med henne. I onsdags var jag i Skövde, jag hitta ett sån armlänk jag önskat mig länge (men eftersom jag inte fått nått fick jag ta saken i egna händer och köpa mig ett sånt).
Just nu sitter jag lugnt och stilla i soffan i stora rummet och skriver. Ska strax börja kolla på Ghost Whispers som jag spelade in i torsdags :) Sedan ska jag nog kolla på The Ring 2, som jag spelade in i fredags. Jag var så jäkla trött i fredag (vilken var ganska självklart iom att jag inte kunde somna efter jobbet, och sen skulle upp vid sex för en ny arbetsdag). Så jag gav upp, kolla på introt iaf. Och det var nog lika bra att jag gav upp det, för jag somna direkt när jag la huvudet på kudden. Det var skönt vill jag lova!

Imorgon och på tisdag är jag ledig, SKÖNT! Jag ska noginte göra så mycket faktiskt. Jag och Fredrik kanske ska jämföra våra scheman och se om vi kan samåka flera dagar. Annars ska jag nog inte göra så mycket faktiskt. Jag ska nog höra med Linda om vi ska hitta på något men det beror på hur pigg jag är ;) hehe

Jag tittar lite på tjuvlyssnat, hitta en som var rätt söt:
"Det är lång kö på ICA och en kassörska ropar efter förstärkning i högtalarna.
Kassörskan: Petter till kassa fyra, Petter till kassa fyra.
Efter cirka en minut kommer en gubbe ~80 fram till kassan med sin varukorg.
Gubben: Vad ville ni?
Kassörskan (tittar frågande på gubben): Vad menar du?
Gubben: Ni ropade på mig.
Kassörskan ser ännu mer förvirrad ut. Gubben går bort till varorna och irrar omkring ett tag. Till slut kommer han tillbaka till kassörskan.
Gubben (till kassörskan): Jag kommer tillbaka senare, jag ska bara handla klart först."

Ha det bra
Hej

RSS 2.0