Måndag - mumu

Måndag igen. Helgen är över och borta. Även denna helg blev bra. I fredags har jag ju skrivit om i tidigare inlägg, i lördags kollade jag och Linda på melodifestivalen, var riktigt dåligt! Jag var inte riktigt på humör i lördags. Vi tog en liten biltur i Mölltorp och sluta med att vi kasta snöboll på Jimmys fönster för att sen se slutet på HotChick. Senare åkte vi tillbaka till Linda där vi lura Asp rejält med att Linda och jag var jätte osams pga av en kille, haha. Ojojoj, vad han gick på det.
Igår hände det faktiskt inte så mycket jag kolla på Beck med Fredrik, Jimmy och Johanna på kvällen. Innan på dagen kolla jag på film pirates...

Och idag tro det eller ej gick jag upp frivilligt vid 7.20 och satte mig i storarummet för att kolla på de övriga två filmerna av pirates.... Skönt för det var längesen jag faktiskt vakna pigg, skönt :)

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra faktiskt. Orkar inte skriva mer, blir inget bra ändå

Fredag och lördag - frukost

Jaha då var denna vecka snart över. Jag har inte jobbat på hela veckan, ganska skönt det också ibland. Har varit trött i veckan. Jag måste ha sömnproblem. Men jag drömmer ju mycket så kanske inte är så konstigt :P Inatt drömde jag blandannat att jag gjorde "inbrott"  och polisen antog att jag skulle några som sålde narkotika och massa sånt, jag säger då det.


Råka visst inte skriva klart igår. Det blev beställning på panduro och räkor innan jag drog iväg till Johanna. Det var jag, johanna, jimmy, linda, fredrik, kicki och amanda så var lite trångt när vi kolla på lets dance, men sen övergav kicki, amanda och jimmy oss så blev lite mer plats för oss. Och även en av min tå mossades, vad gör man inte för att fixa lite utrymme! Vi tittade iaf på Patrik 1.5 :D En mycket bra kväll må jag säga :)

Nu vädrar jag mitt rum. Dags att stänga snart, luktar varmt element.

Måndag - helgen är över

Då är helgen över. Varit en bra helg. Jag jobbade i lördags(mindre kul), men sen efter jobbet drog jag till Linda och sov där. Alltid roligt med den tösabiten :) Vi låg och pratade till 3 på natten kanske och sen så slockna vi båda två och vaknade vid 11 ungefär, skönt. Vi var nyttiga att gå ut på promenad, eller ska jag säga dans ;) haha
Sen på söndagskvällen var det äntligen dags för bio :)

Och just nu sitter jag bedövad i halva munnen och känner mig som ett missfoster såfort jag ska röra läpparna, haha. Jag har lagat ett hål. Gick på mindre än 24 minuter. Jag strunta i bedövningssalva så gick lite fortare. Jag har ju ingen som helst skräck för varken tandläkare, sprutor eller borrar. Men det är inte konstigt att vissa har de så mycket som de daddar med en.
"Går det bra Emelie?", "Är du tandläkarrädd?", "Är du rädd för sprutor?", "Är du säker på att du inte vill ha någon salva?" och åter igen "Går det bra Emelie?" Vet inte hur många gånger de fråga om de gick bra. Hur lätt är det att svara när man har massa grejer i käften också? hehe, tossigt det där. Men jag har så bra tandläkare som jag är väldigt nöjd med iaf :) Och hon som var med tandläkaren idag var jätte bra. Hon dadda inte mycket med en iaf, det var gött. "Vill du ha bedövningssalva?", "Öhh jag vet inte. Det tror jag inte. Kör på bara.", "okej då gör vi så, det är ju inte så farligt"
 haha, och nu inser jag att jag sitter och skriver om mitt tandläkarbesök och inser hur fruktansvärt ROLIGT det måste vara för er att läsa!

Tänkte att jag skulle dra ut på promenad när bedövningen har släppt iaf. Får vi se om det blir så eller inte. Men tanken är god iaf!

Lördag - burr

Åhh vad min varma säng drar i mina tankar när jag sitter här. Vill tillbaka, vill sova mera.  Usch, det är så kallt nu och jag som hade en sån bra dröm och då ringer såklart klockan och avbryter den.Vill inte gå upp klockan 6 för att åka till jobbet, idag är det demensen som gäller. Idag kommer bli en lång och tråkig arbetsdag. Burr!

Efter jobbet ska jag nog vara med Linda, om det blir så :) Och imorgon blir det bio :D

Off to work!!


plus jag har träningsvärk i rumpan idag, hehe ^^

Onsdag - come on

Ikväll blir det bio med hon jag är kontaktperson för. Vi ska gå på stan och sen på den nya Wallanderfilmen, hoppas den är bra bara, blir roligt och se hur de löser detta med Johanna. De skulle ju iaf inte sätta in någon ny som spelar Wallanders dotter.

I helgen har det blivit mycket jobb, torsdag-måndag och dubbelpass i söndags, så igår kändes det i kroppen iaf att man hade jobbat. Så var väldigt trött och tänkte att jag inte skulle orka läsa. Men hur som helst så börja jag läsa och läste ut "Ljudet av ditt hjärta" och jag som skulle sega lite tills den fjärde boken släppts den 12 mars. Längtar!

Annars i veckan vet jag inte riktigt vad som händer, ska på bio på söndag i Tibro, Twilight. Har ju bara sett den med usel kvalite med Lindas bärbara. Så det blir minsann inget jobb på söndagkvällen iaf. Tänkte att jag ska försöka att hitta på något med Linda också i helgen, får se vad som kommer hinnas med :P

Nu bär det av för att äta frukost iaf.

Fredag - pust

Jobbat ikväll. Kommer inte kunna äta nötkräm på säkert ett sekel. Haha, har varit en tråkig och jobbig kväll idag. Inte varit där jag brukar och det är roligare när man känner vårdtagarna lite mer faktiskt. Nää, är helt trött i kroppen idag. Vakna tidigt och kunde inte somna om(eller ville inte somna om) så jag läste lite och sen var det dags för att dra in till Skövde för att besiktiga ljusgröna bilen, den mådde bra förutom att en lampa var trasig. Och sen åkte jag hem till mormor och morfar och fick mat av dom :) Så snälla och söta så ^^ Och sen var det bara hem en kort stund för att sedan åka till jobbet. Så är trött, trött, trött! Sa jag försten att jag var trött?

Blir sängen om någon halvtimme så jag är pigg imorgon. Jobbar 7-11 (inte långt pass men alltid något iaf :) Är ju iaf 500 kr ;P

Jag var på bio med Fia i tisdags, gratis :E Filmen var dock jätte kass(mammut), men jag slängde ju inte ur allt popcorn iaf, någon lärdom fick man genom det iaf!  Och i onsdags var jag med Tove, vi kolla på film, åt mat och spela Wii ;P hehe

Bulgarien 19-27 maj är bokat :D
Tjooop galopp!

Tisdag - du måste finnas

Resan är bokad! Blir Bulgarien med 19-27 maj. Det är jag, Fredrik, Tove och Oscar som drar iväg. Jag och Tove fyller år där nere så då blir det festa, hihi, kommer nog bli roligt :D Får vi väl hoppas på att festa med de som stannar kvar här den 29 eller 30 maj eller nått. Vi får se ^^

Annars har det inte hänt nånting. Eller jag var i Göteborg i lördags hos min syster yster. Blev till att städa hos henne, jätte roligt! Men det behövdes.

Idag ska jag vara med Tove enligt min kalender, hade glömt det och har inte hört något från Tove heller om det sen vi bestämde det. Så får väl se om det blir så eller inte :P

Nej nu blir det frukost och läsa. Eller kanske tvärtom ;)


RSS 2.0