lördag - uppfyller ett löfte

Lovade mormor och morfar att slänga upp bild på soffan jag köpte i söndags.
Here it is!


Lördag - har en kass skiva i CD-spelaren :(

JA då var det dagt för ytterligare en lördag. Denna kommer tillbringas hemma på dagen därefter ska jag till Fredrik på spelkväll och övernattning med Jimmy och Linda. Kul kul :) Ska försöka packa en del ur garderoben idag, får se hur det går :) Flyttar ju om två (?) helger, spännande! Får hoppas att min rygg mår bra då bara, ska försöka ringa till kilopraktorn(?), för att knäcka lite.  Jag och Linda skulle behöva besöka till exempel hem och hobby för att kolla på gardiner, gött att hon kan sy iaf, haha!

Var på Östra sjukhuset i Gbg igår, syrran är inlagd för rosfeber på sluten infektionsavdelning. Första gången någonsin jag befunnit mig på ett sjukhus (om man inte räknar BB när jag föddes vill säga), gött att slippa det iaf! Gick bra igår iaf. Kom hem runt 20, var jäkligt trött och HUNGRIG!!!!

Nej kanske man ska börja röja, så det blir gjort!!

Tisdag - dikt

Hittade en dikt jag och Tove knepa ihop till vår vän Klara en dag under gymnasiet. Kommer ihåg att vi hade sjukt kul när vi skrev den, haha.

Till vår honeybunny, Klara!

Dina ögon är kristallklara
till och med bättre än en köttråvara
Du är endast en i skolans barnaskara
men alla som ser dig blir smältbara
Våra batterier må vara uppladdningsbara
men dina är oslagbara
Det är något vi vill förklara
som du kanske kan bevara
DU GÖR OSS ANTÄNDNINGSBARA!!

/De Självklara

Tisdag

Trött och ont i huvudet, då är det bara att sätta igång och plugga!

Tisdag - lägenhet

Idag har jag och Linda skrivit på ett kontrakt. Vi flyttar in i en lägenhet på Lunden 13 februari, roligt :) Det är andra hand så får hoppas att vi får bo där en längre tid i alla fall :) Det är en trea = varsitt sovrum och ett gemensamt vardagsrum och kök. Det kommer bli spännande, båda två flyttar hemmifrån och jag tror att det kommer bli super! Mycket funderingar kvarstår fortfarande och vi har nog inte hunnit tänka riktigt. Allt har gått snabbt, vi skrev en annons på blocket för inte ens två veckor sedan, så känns lite underligt (men bra). Mamma tycker det är sådär, pappa ska på kurs i Stockholm veckan efter jag flyttat under tre veckor så hon tycker väl att det inte ska bli så roligt dock. Plus att när alla barna har flyttat ut måste det betyda att hon är gammal! Den senare tolkningen la jag dit själv, förlåt mamma du är ung, rena barnet!! ;)

Nu ska jag sova! Helt slut ^^

måndag- skola

Snart dags att bege sig till skolan, nya kurser väntar. Har en kursintroduktion idag, få se om det verkar vara något roligt :P

Ska åka med Johanna, jag har fått uppgift att leta fram en p-tillstånd eftersom hon inte hitta sina. Jag vet att jag har haft några över eftersom jag alltid tappar bort mina. Men vart har jag lagt reserven då? Jag la det på något ställa när jag städa :/ Men vart, förhoppningsvis hittar jag en, hmm..

Annars händer det inte så mycket, men imorgon gäller det. Återkommer angående det imorgon :)

Torsdag.

Idag har det inte hänt så mycket. Har läst det nya Kurs-pm, kursintroduktion på måndag samt torsdag(eller var det onsdag?). Men tänkte att jag ska sätta igång idag med att läsa en av kursböckerna. Lika bra att sätta igång eftersom vi har paralella kurser denna termin så blir nog en del att göra. Men men, bara att sätta igång!

Ikväll blir det Skövde igen. Besked om igår på fredag, hoppas!

Lördag - suck

Himla tråkig lördag. Segt.

Onsdag - deckare

Ja då var det onsdag, dagarna rusar förbi i vanlig ordning. Jag ligger i sängen eftersom jag ska börja läsa en deckare (som jag fick av Tove) som utspelar sig på "universitet" i Skövde. Spännande ;) Får se om jag vågar komma tillbaka för den 13de ;)

Jag skickade ett mms från nyår till Linda och Tove ikväll. Motivet på bilden är som ni kanske gissat jag, Linda och Tove. Jag är iförd en katong på huvudet som jag skurit ur ett hål för ansiktet (fråga mig inte verför). Smsen jag fick tillbaka, utan censur eller ändring löd:

Från Linda:
"Haha hett. Kan jag ev låna ditt gh imorn och sports. Glömde ju mina spel hos mamma. Asirriterande!". Vet inte hur jag ska tolka detta utnyttjande.!?

Från Tove:
"Hahahaha! Det förklarar att jag drömde att du gick med en sån på huvudet på natten. Jag blev jätte chockad när jag såg den kartongen dagen efter. Har inget minne utav det ;)". Jag är glad att jag kan klarna Toves något (kan jag tänka mig) stimmiga och dimmiga kväll/natt.



Jul och nyår får 5 toast av 5 möjliga toast!

RSS 2.0