Tisdag - andra dagen

Då har högskolan dragit igång för min del. Dagen började igår klockan 9.00 i Skövdes arena. Och senare på dagen var det två introduktioner.En för lärarprogrammet och en för inriktningen. Jag var rejält trött denna dagen. Alla nya intryck och man blir smockad med information och plus att man inte sov speciellt bra på natten. Jag hade ingen pirrande känsla, men jag kunde inte slappna av för fem öre. Det slutade med att jag tog 2 alvedon så somnade jag efter 20 minuter, varför gjorde jag det inte tidigare på natten för? Iaf, jag gick hem till Jonas och Fia för att ta en tupplur för att sedan dra ner till Boulonger. Dock hittade jag ingen i min klass så var med Jonas, Hanna & co.

Natten tills idag sov jag inte heller bra eftersom jag frös som satan, så vid tre tiden drog jag på mig morgonrocken somnade nästintill direkt. När jag halvsov imorse så kom mamma och pappa in i mitt rum. Denna konversationen utspelas:
P: "Titta hon har vänt sig om!"
M: "Aha"
J: "Jag är vaken..."
M: "Jaha, när var det du börjar skolan idag?"
J: "kvart över tio."
M: "När åker bussen då?"
J: "kvar över nio.."
M: "okej, kommer folk hit sen när du ska upp isf, så du vet"
J: "Vem?"
P: "Eve och Kjell"
J: "Vem, ni själva?"
P: "Nej inte Eva, utan EvEee."

När jag klev på bussen imorse så var det fullpackat med folk. Jag fick stå mellan ett sätte och en rullstol, dock stod jag ganska bra, dock var det jäkligt varmt, bara kännde att svetten börja sipra fram ut huden. Och sen på bussen hem så råkade jag missa ett trappsteg så jag föll framåt, eller jag kastades framåt, fick som tur var tag i två sätten så lyckades göra det bästa av situationen. Ja, herregud, tur att man kan skratta åt det iaf, annars hade jag gett upp för sjuhelveteslängesen ;P

Nu ska jag fixa lite.

måndag

Imorgon bär det av till Västkusten, besöka farmor och farfar. Ett besök hos farmor och farfar brukar betyda: korsord, kortspel, FISKE, prata högt, mys och mannes. Det är inte helt fel! Vi har inte riktigt bestämt när vi ska åka hem dock. Men börjar ju skolan på måndag så senast söndag är vi hemma iaf.

Idag har jag bakat, jag har inte packat som jag hade tänkt att jag skulle göra. Blir säkert så att jag gör det innan vi åker immorgon som så många gånger förut. Det brukar ju inte ta så lång tid...


Lördag

jobb jobb jobb. Men imorgon är det sista jobbdagen(därför kör jag dubbelpass imorgon) på ett bra tag för min del. Skolan börjar den 24:de. Och på tisdag ska jag, Jonas och Fia dra till Västkusten för att hälsa på farmor och farfar :) Fiska och mysa, härligt!

Har varit på bio ikväll, blev lite stressigt efter jobbet men det fixa sig riktigt bra Tove! Vi hann i god tid, öka hastigheten lite bara. Vi gick iaf på Sommaren med Göran, var helt okej, men ingen jag kommer se om direkt.

Trött.

torsdag

Min otur fortsätter. Idag har jag haft nackspärr hela dagen. Inte lite heller. Blivit värre under dagen också, skit! Gör ont även om jag inte rör nacken ibland, vad är det för fel på mig?
Och nu ska jag på bio iaf :)

tisdag

Två dagar som varit jäklig dåligt. Håller tummen för att imorgon blir bättre!

måndag

Baket gick lika bra som jag trodde. Det gick nämligen fruktansvärt dåligt, slängde alltihop! Ingen bra dag idag!

Nu ska jag göra något man inte kan misslyckas med. Läsa en bok!

Måndag - Can you hear me?

Idag hade jag bestämt migg för att plocka blåbär och vinbär och även baka. Men kommer det att bli så? Nää, för det är inget bra väder ute. Attans typiskt. Baka ska jag dock se till att göra. Men kan ju inte göra det en hel dag heller. Mamma och pappa är inte hemma, de har dragit till Mariestad för att kolla på glaspartier till altanen.

Förut började jag kolla på inspelat på boxen i storarummet förut, hela skiten hängde sig. Haha, ingen bra dag hittills, så vet inte om jag kommer våga baka ;P

Majs

Fredag - LÖRDAG

Känns det som fredag idag? Nej. (Kom på att det inte är fredag utan lördag, haha) Försov mig imorse, kom fortfarande i tid, måste ha haft bra fart. Vaknade halv 7, tog någon minut att inse att jag såg rätt på klockan (jag hade stängt av väckarklockan i sömnen, suck!). Men jag infann mig ändå i bilen tjugo i 7, så hade 5 minuter innan jobbet iaf. Tummen upp för det!

I lördags var det fest. Förfest hos Linda som vi firade och sedan blev det utgång på Husaren. Och jäklar jag var definitivt inte nykter! haha, så kan det gå när haspen absolut inte är på! Men jag återhämta mig från denna utekväll. I veckan har det bara varit jobb förutom i onsdags, då var jag och pappa ute i trädgården hela dagen. Han höll på med altanen och jag fixar med stolen som är mitt nya projekt. Hoppas jag gör klart och att det blir bra :)


Igår var jag jäkligt trött och sur när jag kom hem. Usch, vilken dag, haha.



RSS 2.0