Helgen är kommen!

Hej hej!


Ja då var det tydligen dags att skriva ett avsnitt här igen. Sofia klaga att jag inte gjorde det :P

Har gått i skolan hela veckan. Haft historiaprov som gick riktigt bra. Hade även samhällsprov igår och de gick väl inte heller käpprättåt helvete som jag trodde att det skulle göra.
Idag har varit en bra dag: Haft en bra dag i skolan, Emma var äntligen frisk välkommen tillbaka "boreliabarnet" :) Jag har varit i Skövde med Engel, det är fredag vilket underlättar en hel jäkla massa och så det som jag har längtat  hela veckan till att Desperate housewives-helgen äntligen har kommit till mig :)
Jag, Tove och Engel ska kolla på alla säsonger, får se hur mycket vi hinner med. Engel har ju inte sett det någongång. Annat mot mig och Tove som har sett det ett X antal gånger. Sofia och Jonas kanske skulle kika lite också :) Men mamma har iaf lugnat ner sig med temperamentet mot det iaf, nu är hon inte lika anti.

Min bror flyttar på måndag. Det känns gött (fast kommer sakna dig också Jonas) men blir av med en av de som bråkar med mig hemma hela tiden iaf :P Slipper jag ha blåmärken hela tiden, haha. Sen så blir det ju inget bråk om bilen framförallt :D

Känner mig lite stressad inför nästa vecka: jonas ska flytta och han vill ha flytthjälp, inlämningsarbete tills på måndag i historian, religionsprov på tisdag, Naturprov på torsdag (som jag inte fattar något av eftersom jag har en viss lärare som är så opedagogisk som man bara kan bli, nästan värre än Per-test) och sen har jag en bok som ska vara utläst tills på fredag (har inte ens börjat) Och så läxor på det! Underbart! BF = slappt? Skulle inte tro det va ;)

APU-plats måste fixas! Usch vill inte ringa och vem ska jag ringa :(



Haj!

Helgen börjar närma sig :)

Jaha, var hos doktorn idag. Jag behövde inte göra blodprov idag.
Det var antadligen något problem med mina tre översta halskotor. Ska tillbaka om en månad till en sjukgymnast. Han ska antadligen massera och knäcka. Så jag får stå ut med huvudvärk i en månad till, suck.

Nu har den röda bilen dött, batteriet håller på att krångla. Pappa vill köpa ett nytt batteri medans jag och mamma vill köpa en ny bil. Den röda är ju trots allt en 93:a
Så mamma och pappa är lite oense idag kan man säga :P 
Den gick inte att starta efter broöppningen i Karlsborg. haha. Tur att jag inte hade bilen.

Det är förövrigt 273 dagar kvar tills studenten :D
Välkomna välkomna :)

Huvudvärk

Usch usch, inget bra.
Fick gå hem från skolan igår för jag hade så ont i huvudet. Tove var iaf snäll att köra mig till bussen. Slapp jag gå i regnet också :)
Och huvudvärken gick aldrig över heller utan den fortsatte idag med. Gaah, har varit mycket huvudvärk detta året.

Men på torsdag ska jag ta blodprov. Så farbror doktorn ska sno blod :P

Ska vara med Tove nu, kom precis. Hej svejs


Jultidningar

Jaha, själv hemma i huset idag. Resten är i Lidköping och kollar på en sängram som Jonas och Fia eventuellt ska köpa. Sen ska det till nya lägenheten och ta lite mått och sånt.


Jag ska iväg till Linda sen när hon käkat. Jag tar nog bilen idag. Måste ju passa på! Och nej hon är inte i Karlsborg idag. Men jag är slö idag, ont i det där jäkla huvudet som ska utmärka sig städigt med värk. Måste vara att jag använder det så mycket ;P
Jag och Linda ska se på film och mysa idag :) Var länge sen vi hitta på något :S för länge sen.
Fast jag har glömt vilken/vilka filmer det var? :S


Var precis och öppna dörren, där står två flickor ler som satan "Hej, vill du köpa jultidningar av oss?" "Nej tyvärr! hej då." De börjas i tid, Första säljarna var väl här för några veckor sedan. Tröttsam. Fast man får ju vara snäll när de öppnar, man minns väl själv hur det var när man skulle sälja något man var så nervös varje gång man hade plingat på en ringklocka. Inte för att jag har sålt jultidningar men majblommor har jag sålt en del.

Jag kommer ihåg att jag och Markus hade några lotter som vi la i en påse  gick vi runt till en massa hus och fråga om de ville köpa. De kosta 5 kr/st. Vi rabbla upp en massa saker man kunde vinna. Men självklart hade vi inga vinster. Men folket köpte ändå och jag och Markus fick en stor och god godispåse.


Blogg

Jaha, då har man skaffat en blogg. Varför vet jag inte riktigt, jag hade nog inget att göra.

Idag har jag varit på IKEA i Jönköping. Köpte min tavla som jag hade bestämt :)
Blev lite trångt i bilen bara ;P Helt smockat vart det.
Sen hitta jag en schälong jag vill ha. Hitta även en skrivbordsstol som jag är intresserad av, men är den värd pengarna funderar jag på :/

Denna helgen blir iaf en vilohelg. Hela förra helgen så jobba jag och var ute på fredagen. Så det vart inte mycket till helg. Var lika trött i skolan på måndag som när jag gick hem på fredagen.
Men kan ju götta mig i att det är sista året nu :)
Plus att jag kan ta bilen vissa dagar, slipper man åka tidigt med bussen.

Jag funderar på om jag ska kasta mig ut i det okända och komma på hur denna sida funkar. Hoppas jag har skrivit detta på rätt ställe ;D

Ps. jag är blond ;D

RSS 2.0