Lördag - fest

Ikväll blir det kåren. Back-to-school. Ska förfesta med faddrarna för IKI, uppvärmning för introt. Tänkte att jag skulle dricka vin, men för det krävs det att jag tar mig en tur till systemet. Kommer vara sjukt mycket folk, kommer bli ihjältrampad, dödad på systembolagets golv. Den chansen tar jag inte. Får bli annat ikväll.

Innan blir det mat med tjejerna :)

Måndag - back

En underbar resa. Bästa veckan någonsin! Blir att åka dit nästa år också, redan bestämt. Gjutet i sten. Jag längtar!

Fredag - torsdagshändelse

Pappa: Evaaa... Nu ska vi kila fast bänken.
Mamma: mm okej
Pappa: Men var är entusiasmen? Få höra nu hur det ska låta... Jaaaaaaaaaaaaaa!
Mamma: Jaa
Pappa: Nej få höra nu... en gång till!
Mamma: NEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ
Pappa: JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Torsdag - utrotningsresa dag 2

Jag är sjuk. Började ha ont i halsen igår. Typiskt, så jäkla typiskt. Imorgon kväll börjar resan till Turkiet. Idag har det blivit värre!

Jag har därför både idag och igår tagit till en massa knep för att utrota dessa bakterier i min hals. Jag började min utrotningsresa igår...

Mamma och pappa tvinga i mig 40 mystiska örtdroppar som smaka allt annat än underbart. När jag kom hem från jobbet sa jag att de inte hade hjälpt. Pappa föreslog whiskey, jag tackade nej. Därför bytes whiskey ut mot vodka. Jag hämta ett glas och hällde upp en rejält slurk (lika bra att göra det ordetligt). Pappa tyckte att detta skulle bli mycket roligt, och berättade med ett leende på läpparna hur viktigt det var att jag görglar runt detta i munnen/halsen. Sagt och gjort. Efter att jag satt i halsen, och nästan spydde glädjes jag åt att denna förkylning snart skulle vara utrotad. Vilka bakterier skulle överleva detta?

Jora mina, det blev inget bättre alls. Jag beslutade mig därför bädda ner mig under duntäcket tillsammans med kokhett honungsvatten tittandes på en film. Mycket bekvämare än vodkan. Jag tog en tidigt sänggång.

Vaknade flertal gånger under natten av smärta i halsen. Jag besluta mig någonstans mellan halstabletterna att jag skulle sjukanmäla mig nästa dag. Idag har jag knapprat massa piller som min pappa tyckte att jag skulle ta. Honungsvatten i mängder.

Tove tipsade mig om att citron döda bakterier. Hon sa att jag skulle ta te med lite citron i. Jag tyckte dock att jag kunde vara lite mer hardcore än det. Vill ju trots allt att förkylningen ska utrotas inom kort. Att snapsa citronsaft var surt. Hoppas det hjälper.

Lördag - snart jobb

Mamma och pappa gör om tvättstugan. Igår tapeserade de rummet, därför tog jag tag i maten. Mamma hade blivit tillsagd att tagit upp fläskfilé och spenat tidigare på dagen. De blev tveksamma på mina ideér. Men jag lät mig inte påverkas, jag satte igång med min idé. Det blev faktiskt om jag får säga det själv: jäkligt gott! Jag gjorde baconinlindad fläskfilé fylld med spenat och fetaost.

Mamma blev till och med såpass sinnesförvirrad av all denna goda mat att hon tyckte jag kunde flytta hem igen!

Innan jag började med maten gjorde jag en jordgubbstårta, som de ska bjuda på vid deras besök idag. Jag är nog vad man kan kalla ett snällt och duktigt... barn.

Onsdag - skönt

Spelkvällen igår avlöser vi med filmkväll idag. Trevligt värre!

Onsdag - ledig

Skulle gå upp tidigt idag, ställde klockan på 9.15 tänkte att jag kunde allt snooza en gång. Somna om vaknade 2 timmar senare. Inte riiiktigt det jag tänkte.

RSS 2.0