Dan före dopparedan

Imorgon är det julafton. Känns inte som det, har inga julkänslor i kroppen överhuvudtaget. Det står tomtar högt och lågt, 23 luckor är öppna i adventskalendern, granen är uppe, julklapparna ligger under granen, julmusik, julfilm och allt därtill men ändå blir det inga julkänslor. Tror det har med att det inte är någon snö ute. När man var liten var det alltid snö på julafton! Eller?

Jag kommer ihåg julafton när man var liten, man var så ivrig dagen innan att man inte kunde somna även om man gick och la sig extra tidigt eftersom det går fortare när man sover och man ville att natten skulle förvinna så man skulle vakna upp på julaftons morgon och titta i strumpan. Sedan den eviga väntan på att tomten skulle komma och att julklapparna äntligen skulle delas ut!! Då hade man julkänsla så det räckte och blev över.

I år vet jag inte riktigt hur min julafton blir. Jag ska jobba 7-15 så ver inte riktigt hur upplägget över dagen ser ut. Ska jobba med en jäkla torr människa som jag inte tycker om så kommer säkert vara irriterad som fasen imorgon när jag kommer hem.

Idag på jobbet la jag en tant och glömde ta upp grinden. Eller jag trodde inte att hon skulle ha grinden öppen. Sluta med att hon hade gått upp och när jag skulle titta till henne låg hon på toalettgolvet. Usch, man blir lika orolig varje gång om de har gjort sig illa. Sen när jag skulle åka hem var det en till som hade ramlat på avdelningen brevid. De faller som stockar.
Träffa Fredrik S lite på jobbet i en timme idag han skulle byta av mig. Trevligaste stunden idag iaf :)

Jag, mamma och pappa kolla på Elf idag när jag kom hem och hade duschat. Vi spela in den från igår. haha, den var rolig :) Min och pappas humor :P Fast vad är inte min humor egentligen? ;)

Idag kommer Therese hem. Hon åkte från Göteborg vid fem. Så nu blir det till att trängas i mitt rum igen. Varmt och fuktigt. Ingen luft. Jobbig syster som ropar på pappa när hon behöver vända sig, toa, vatten eller något annat. Ibland är det oerhört jobbigt att ha en handikappad syster. Men ikväll ska jag tvinga henne att hon går och sover tidigt för jag vill inte vakna när hon går och lägger sig eftersom jag ska upp klockan 6 imorgon. Kul för henne, hoppas hon somnar om ;)


Hoppas ni har med julkänsla än jag i kroppen iaf.

God jul!

Jullov

Åh, vad skönt med jullov. 
Sista dagen igår. Lite trist att man inte var ledig från praktiken för att vara i skolan. Hade gärna sett julavslutningen i skolan. Det var ju trots allt den sista för oss.

Vad händer på mitt jullov då?
 20/12 - Inte hänt nånting. Måste börja med en mjukstart. Har varit riktigt skönt att vara hemma faktiskt :)
 21/12 - Ska jobba en sväng(inte på äldreboendet utan det eventuellt nya jobbet) Sen efter det blir det mini-julafton hemma hos mig. Linda, Engel och Tove kommer hit. Vi ska laga mat, se på julfilm och sen dela ut julklappar. Mysigt. Mina tjejer de där.
22/12 - Jobbar kväll på äldreboendet
23/12 - Jobbar dag på äldreboendet
24/12 - Julafton. Jobbar dag på äldreboendet. Sen blir det åka hem och mysa med mamma, pappa, mormor, morfar, Therese och Jonas. Får väl se om farmor och farfar kommer ner också, vore roligt eftersom de inte varit här på julafton på länge. Får väl se hur julafton blir i år eftersom både jag och Jonas jobbar dag. Hmm. Sen ägnas det tid att tänka på gamlamorfar som dog på julafton förra året :/
25/12 - Inget större planerat. Men tittar väl lite på julklapparna jag fått och umgås med familjen, mormor och morfar. Ska vi spela spel kanske? :)
26/12 - Jobbar dag på äldreboendet
27/12 - Ska upp tidigt och skutta iväg till frisören. Annars har jag inte bestämt så mycket faktiskt.
28/12 - Jobbar dag på äldreboendet
29/12 -
30/12 -
31/12 - Jobbar dag på äldreboendet. Sen bär det av till fest. Antadligen i Skövde med Jonas och Fia :)
Orka jag inte skriva mer om det.

Jag fick nyss veta att det inte alls är någon gamal skrutt som ska flytta in i Birgittas gamla hus, utan det är en 26-åring. Engel ljuger du för mig? haha


Rubrik saknas ;P

Jaha, nu får jag skärpa mig. Nu är det flera som sagt till att jag ska uppdatera!
Vet inte riktigt när jag skrev sist så jag resumerar vad som hänt den senaste helgen och veckan ;P

Lördag - Myskväll med Tove och Fia :) Mysig kväll, hade roligt. Speciellt när vi låg i sängen. Väldigt rolig samtalsämne(NOT) men kul var det iaf! När blir nästa omgång? :D Fredrik P fyllde år också och namnsdag (tål att nämnas!)
Måndag - Var det dags för praktik igen, trivs bra i min klass :) Det är en gullig andra klass. Hände inte så mycket denna dagen faktiskt. Jag var hemma, tror jag :P
Tisdag - Hade två egna lektioner på praktiken, jag prata om julfiranden i andra länder. Fasen jag lärde mig en massa när jag kolla upp lite ^^ Sen sluta jag tidigare för att hämta min bettskena. Ursnygg nu när jag sover, och inte tala om hur sexigt det låter när jag pratar ;D Sen for jag inte till Skövde med Tove för att kolla på julklappar. Och sen var det dags för min date. Hade mysigt. Och för er nyfikna så blir det nog en träff till :)
Onsdag - praktik på dagen. Sen åkte jag till doktorn. Han hitta fler ställen att knäcka, så jag fick en tid för återbesök. Suck. Sen skulle jag skriva svenska arbetet också. Slänger nog upp det här, så får ni skriva vad ni tycker ^^
Torsdag -  Skolan på dagen. Hemma skulle jag plugga på historian men blev inte så mycket plugg faktiskt. Jag sprang mest runt i huset. Och kolla upp min blodgrupp och läste om det. haha.
Fredag - Skolan på dagen. Fick tillbaka engelska provet (VG), historiaprov (vilken blev en total katastoff, sluta med att jag gissa på alla ungefär. Var en massa årtal och kungar och tjohej vad det inte gick bra. Och nu vet jag att vissa tänker så säger du jämt, men skulle bli förvånad om jag får MVG, då behövs det ett mirakel). Efter provet hämta jag Tove och vi åkte hem till mig. Vi hade en plan för dagen: Vi tar min bil hem till mig, sen åker vi hem till Tove i min bil, tar toves bil till Skövde, åker hem till mig i toves bil, åker till skövde i toves bil, åker till tibro i toves bil och till slut fick jag åka hem till mig i min bil. haha. Vi kolla på film och åt färska räkor med vitlöksbröd :) Bästa fredagsmaten och den vanligaste fredagsmaten i mitt hus på vintern.

Och idag blir det Göteborg. Ska på jul på Liseberg med ett härligt gäng :)

Annars så händer det inte så mycket i lugna Mölltorp faktiskt.

Eller jag lura en tjej från min klass att jag hade en gul flodhäst som husdjur som bodde i min lekstuga. Och jag sa inte sen att jag lurades med henne. Kan säga att hon till slut också ville ha en gul flodhäst! haha

Men nu måste jag in i duschen och fixa mig för ska vara klar om 30 minuter!
Hej!

RSS 2.0