Måndag - bra dag på jobbet

Nu har mamma, pappa, mormor och morfar kommit fram, eller det var några dagar sen, de har placerat sig på stranden och på resturangen. Idag skulle de tydligen invalderat Lotus och Big C, mm vill tillbaka!! Stranden, bada, maten, folket, solbränna = jag gillar!

I torsdags efter jag och Jonas vinka av de vid tåget (jora, mamma grät mycket såklart. Hon får säkert tårar i ögonen när hon läser nu också, eller?). Sen åkte vi hem till Jonas, han var också själv hemma, dock bara torsdag-fredag. Vi slappa framför datorn tills vi fixa lite mat, men sen drog vi ut på stan lite eftersom Jonas skulle kolla på kläder och skor och jag skulle kolla på blommor och biltema. Blev i stan några timmar. Vi gick även in till ljusexperten, Jonas slänger ut en hög och ståtlig rap i en väldigt tyst butik, alla som var i affären vände sig om, haha, go Jonas! Sen åkte jag hem och efter jag undersökt varje rum så blev jag lugn. Jag gillar inte att komma hem till ett tomt hur på kvällen/natten. Var hemma själv hela fredagen, försökte göra en GI-pizza vilket inte blev speciellt upphetsande faktiskt. Kunde inte sova på natten eftersom grannen hade fest. Lördagen och söndagen spenderades hos Jonas och Fia (jag "hjälpte Fia med sin inlämningsuppgift, vilket sluta med att jag gjorde hela utom två frågor, jaja hoppas jag gjorde det bra bara). Vi skippa earh hour och kolla på Robinsson istället.
Och idag blev jag väckt av bemaningen som fråga om jag kunde jobba till 13. Efter jag käkat när jag kom hem sov jag i flera timmar, så att somna inatt det får vi se hur det går.

Nu blir det att vattna blommor och mata fiskarna. De ska inte glömmas i år.

Torsdag - mystiken gror

Då har man kört in semesterfirarna till tåget, kommer sakna dom, blir så tyst hemma :P Fast samtidigt så kan man ju göra lite vad man vill nu, skönt att vara hemma själv också. Men en månad kan bli lite segt, skulle räckt med 2 veckor. Sitter hos Jonas, vi gör köttbullar. Han är ju själv tills imorgon så vi gör varandra sällskap idag. De ringde från jobbet och ville att jag skulle åka och jobba men jag sa nej.

När jag körde in mot Skövde så kom melodifestival vinnarlåten, och jag måste säga att jag tycker den är så lik den operalåten som spelas när italienarna är med i Göte kanal 2. Lyssna får ni se.
http://www.gotakanal2.se/download.html sen klickar ni vidare till "vincero"
Och här är en länk till "La Voix": http://www.youtube.com/watch?v=swPY8P1VGzM
 
Nå, vad tycker ni? Är det inte likt? :P

Tisdag - take it to the limit

Är ledig hela dagen idag, känns konstigt, haha. Och vad som känns mer konstigt är att det känns konstigt! Har iaf hittills ägnat dagen med sömn, tvn och frukost. Inte helt fel faktiskt!
Men om ni vill hitta på något under dagen, kan ni höra av er :P

Måndag

Blev minsann jobb idag också. Det är många dager men inte så jätte många timmar ändå, tyvärr. Men på torsdag måste jag iaf vara ledig för jag ska köa in mamma och pappa till tåget. Och lördag blir det kontaktperson hela dagen. Och nästa helg ska jag och jonas(ev fia) fara till kusten för att fira farmor som fyller 80 år! Ska blir mysigt. Inte träffat de sen i sommar.

Jag ska som sagt skjusa till tåget på torsdag eftersom mamma, pappa, mormor och morfar börjar sin resa till Thailand. Kommer vara själv tråkigt nog. Blir så jäkla segt! Hoppas att man får jobba mycket. Men kommer bli så bra förhoppningsvis :) Lite trist över påsken bara :S




Oj, jag glömde visst uppdatera igår. Var nog inte klar med inlägget, men men slänger upp det iaf

Fredag - boom boom

Då var det dags för fredag igen, har inte hänt mycket mer än att jag har jobbat hela veckan, och tillbringat några kvällar med Jimmy och Fredik, som vanligt med andra ord ;PImorgon och på söndag blir det jobb trogen arbetare som jag är. Sen imorgon efter jobbet ska jag dra in till Skövde, eftersom det inte blev något i tordags(jag fick jobba). Och sen prata vi om att vi skulle titta in hos Jonas och Fia när vi är klara. Eftersom mamma, pappa, mormor och morfar drar iväg på torsdag.

En fantastisk sak är att det är fortfarande städat i mitt rum, det brukar ju bli stökigt igen efter några dagar, men icke! Gött :E
På måndag ska jag vara ledig har jag tänkt, tror att jag ska försöka baka då, får ju dock inte äta men får väl bjuda andra ^^ Rev ut några recept i tidningarna på lunchen idag, får se om jag kanske gör något av de :P

Nu blir det läsa och sova!





Måns Zelmerlöv var med på "så ska det låta" ikväll.
Mamma: "Han är rätt söt den där!"
Pappa: "Är han lik mig??"
Tyvärr pappa, men.. ehh.. ja jag låter bilderna tala för sig själva ;)

onsdag - fail

Jag är dålig på att uppdatera, jag vet. Imorgon blir det iaf Skövde. Verkar som alla är upptagna så funderar på att fråga mormor vad hon gör eller om jag ska dra själv till stan. Ska ju bara kolla på kläder och det gör jag ju helst själv. Men man kanske får tänka på pensionär mormor ^^  Får se imorgon
Är iaf ledig för jag sa att jag inte ville jobba, och de har måånga kommenterat på jobbet idag, haha.

Nu är jag jäkligt trött, som vanligt ;)
Sängen för min del!

måndag

Trött. Sängen. Godnatt.

Söndag - nöjd

Åhh en ledig dag. De ringde imorse men jag sa att jag inte kunde, fast jag kunde men min kropp ville inte. Min andra lediga dag sen 24/2 så denna dag behövdes ska ni veta. Men vad gjorde jag? Jo jag höll mitt löfte till mig själv om att jag skulle städa när jag hade en ledig dag. Så idag har jag städat över 7 timmar. Så nu är det banne mig rent!
Jag har till och med damtorkat alla mina prynadssaker. Det ni! Det är inte ofta.
Så nu är jag sjukt nöjd med mig själv och mitt rum!! Men det var ju inte mycket till att vila upp sig efter jobbet, så jag hoppas att de inte ringer imorgon, haha :P

Skulle gått med promenad med Linda på Vanäs idag men jag var uppe i städandet när hon hörde av sig, och jag kände att jag inte kunde avbryta, för då skulle jag säkert inte börjat igen. Men hon fick ju lite tid av mig igår iaf ^^

Jag, Linda, Tove och Oscar var på bio. Oscar och Tove var på "män som hatar kvinnor", men jag och Linda var på "watchman" eftersom jag vill läsa "män som hatar kvinnor" först innan jag ser den. Och jag måste säga att watchman var en bland de sämsta filmerna jag någonsin sett! Jag somnade, ve och fasa, till och med. På bio! Hur ofta gör man det?

Nu ska jag byta lakan.

Fredag - puuh

Skulle jobbat 7-11 idag. Men sen blev det ändrat så jag skulle jobba 7-15. Och vid 11 ringde bemanningen till jobbtelefonen och undra om det fanns möjlighet att jag stanna till 17,30 . Så istället för det kortaste passet fick jag gå det längsta som var idag. Pengar <3

Nu är jag iaf trött, trött och åter trött. Ikväll blir det att ta lugnt och ladda för passet imorgon, det är en 7-11 tur, men vem vet numera? haha ;)

onsdag - matlagning

Här stog jag och gjorde brocoligratäng. Och sen kom jag på att jag slänger i lite tomater och börja skära. Vips, det var inte en tomat, det var mitt finger! Jag tror att jag kommer förblöda! Jag ser nästan ljuset! Hoppet är ute för miss Emelie! Jag vill att min familja ska ärva mina pengar.
Jag längtar tills imorgon på jobbet efter den fruktansvärda svidandet varje gång man tar handsprit!  Åhh, kommer bli så roligt.

De knivarna som är 1-5 vecka är inget bra för mig. Det är tredje gången jag skär mig på dessa! Hrmf!

Ondag - dömd

Nu känner man sig lite äldre. Fick mitt första orangakuvert, ujuj. haha, vill inte ha det faktiskt! Har iaf jobbat idag 7-16, det är hektiskt på hemvården för tillfället, bu, stress! Idag när jag var påväg ut från lunchen kände jag hur det hetta i ansiktet och när jag kolla i backspegeln var jag helt rödmossig, hoppas det bara var att jag var trött så jag inte håller på att bli sjuk. För det kommer inte att gillas! Kan idag meddela att jag har duschat en som har de största pungkulorna (fast det är mer som en hel stor, haha.

Igår kom "så länge vi båda andas", och jag börja läsa lite men satte mig vid tvn eftersom det skulle komma en som skulle laga tvättmaskinen vår. Och jag tänkte gud vad bra, nu kan jag sega med boken så jag har att läsa ett tag. Men men, hur som var börja jag senare på kvällen och vips flög tiden iväg liksom sidorna. Dock är den tack och lov tjock så den kommer ändå räcka ett tag :) Linda berättade igår att Sverige kommer ha premiär samma dag som USA på New Moon, 20 november. Jag och Linda har bokat det i våra kalendrar ^^ höhö NÖRD!

Jobbar 7-16 imorgon också, gött med mycket jobb, men imorgon sen jag fan inte fram emot det. Ingen lätt dag imorgon. Jag har fyra jäkla papper att hantera imorgon, suck och stön! Och städar själv hos en som har ett sånt jäkla kontrollbehov, not so nice! Plus att hon skrattar när hon hör vad jag heter och säger "heter folk det nuförtiden?! Det som är så gamalt och ovanligt. Jag kopplar Emelie till tanter" haha, mm det som är såå ovanligt ;) haha

Måndag

Undra om fjärde boken kommer imorgon!?! Spännande! Hoppas, vill läsa!

Söndag - brrörl

Trött, massa trött faktiskt. Jobbat 7-11, var riktigt segt att gå upp i morse, skulle helst av allt legat kvar under mitt sköna täcke. Om det ändå var en längre tur, men 4 timmar? Offra en sovmorgon för 4 timmar. Men är ju iaf 500 kr, så lite positivt. Men nu är jag trött.

Tänkte träffat Engel efter jobbet men hon hade nog inte gått upp än för persiennerna var nere, lyckosten ;) Så får väl chansa på tisday eller onsdag. Nu ska jag slänga ihop lite frukost och sen blir det nog en filmdag idag. Inte helt fel det heller ^^

Fredag - I close my eyes and the flashback starts

Sluta jobbet för en timme sen, så nu sitter jag och självtorkar efter duschen ^^ Blev hemvården 7-11 och sen demensen 12-16. Fick jag en heldag ändå, skönt det. Jobbar söndag och måndag som jag vet nu. Mycket jobb, härligt när lönen kommer sen :)

Var på banken på lunchen, så nu har jag ingen bankbok längre. Som pappa säger Jag döda min bankbok. Så brutalt.

Funderar på om jag ska göra matlådor eller om jag ska städa. Blir nog matlådor ^^
Ska höra med Fredrik vad som händer ikväll, om vi ska hitta på något. Får se vad de säger :)

Torsdag - dumt

Mitt internet har trasslat, så jag har inte kommit in på något annat än msn. Men nu har pappa fixat det, gött :)


Har väl inte hänt så mycket wohoo i mitt liv den senaste tiden. Jag har jobbat varje dag sen förra tisdagen, både på demensen, haganäset och kontaktperson. Och imorgon ska jag också jobba. Så man är allt lite trötter ^^ Men i helgen får jag nog ledigt, sen på måndag blir det jobb igen. Och de bemaningen och tesarna vill att jag ska gå brevid i andra gruppen, så förmodligen blir det att gå brevid några dagar också, kanske är på tiden ;)

På jobbet idag fick jag och en till städa hos en. FY FAN, säger jag bara!! Helvete vad det såg ut! Det var näst intill sanering som skulle behövas. Jag intog köket, det sluta med att jag fick skrubba hela jäkla köket, och då menar jag hela! Puh, kändes som vi badade i damm, skit och svett sen, blää. Vad härligt att duscha när man kom hem kan jag meddela!

Idag har även Tove namnsdag så grattis till henne igen :P

Var föresten ute på krogen i lördags, var ganska roligt. Även fast jag inte tycker om husaren så mycket. Och eftersom det var dagen efter löning så var det redigt mycket folk ute. Det var inte många extra millimeter man fick över på dansgolvet framåt 00-01. Men med mycket alkohol i kroppen så dög även husaren!



Ska även ladda upp denna eftersom jag vill var med i en tävling! Hon målar jäkligt bra och skulle bli glad oavsett av vilken, om jag skulle vinna! Kolla in på hennes blogg. Håll era tummar för mig!
Vilken tycker ni är snyggast?

RSS 2.0