Torsdag - I should

Fick allergisk reaktion i ansiktet på jobbet idag. Så jäkla snyggt. Som tur var minska det mycket när jag sköljde av ansiktet. Den krämen ska jag inte ha på mig på ett tag iaf!

Fixade nya lotter för de jag fick i födelsedagspresent. Vann på 4 av 6 lotter :) Bella ska jag fortsätta köpa lotter av ;P

Äsch blir bara korta inlägg hela tiden, inget att skriva.

onsdag.

Var ledig igår, var skönt. Tog en lång sovmorgon. Jag och Linda åkte in till Skövde vid 14 tiden. Vi visste vad vi skulle göra så blev inte länge vi var inne. Dock tog vi ett spontantbesök på "mio", vi vandra runt men placera oss i en soffa där vi pratade och blev sittande i 10-15 minuter, var allt skönt det :)
På kvällen kollade vi på film, men eftersom hon skulle jobba dagen efter så slutade kvällen vid halv 11. Men jag träffade på Jimmy och Fredrik och blev hos dom ett tag. Trevlans. Idag blir det till att jobba kväll, ser dock inte fram emot det så mycket för jag har ont i vänster foten, men får väl bli att gå runt haltandes.


Nu ska jag fixa maot.

torsdag - Fiiire

Idag har våran brandsläckare blivit använd!  Mamma grilla...

Torsdag - är det verkligen bara torsdag?

Idag har jag varit duktig och gått på lång promenad, gick forsviksvägen, vidare in på varbergsvägen, till Lerbro och sen ner på järnvägsspåret. Hade på min stegräknare och det blev 10742 steg, det är dock till affären också. Så har varit mycket duktig idag måste jag säga :)

Och om 1½ timmer bär det av ner till frisören. Ska bli gött att fixa till frisyren lite, det behövs!

Annars har jag inte gjort mycket. Började i en ny bok igår, "Simon och sophie", verkar inte så jätte bra men tunn så läser nog ut den senare idag. Läste ju "en shopoholics bekännelser" förut, den blev bättre senare sen i boken :)

Ondag - veckodagen mitt i

Då var det onsdag. Jobbar kväll idag, Igår när jag jobbade 7-13 hade Monica lyckats klämma in 3 duschar, den sista var riktigt svettig, puh. Men det gick väldigt fort, jag kom och jag gick hem i princip kändes det som, som alltid iofs.

Imorgon blir det dags för frisören, får se vad jag hittar på, blir nog som vanligt i princip.  Jag och Jimmy pratade om att åka och plocka jordgubbar på dagen imorgon, men vi får väl se om det blir av eller inte. Men vore gött.

Var nere på  spåret idag, men det mullrade som tusan så beslöt mig att det inte skulle bli många varv, och tur var det för när jag kom till gatan min började det regna och när jag öppnade dörren vräkte det ner, ibland ska man ha tur!



En äldre ...



En äldre dam ~80 går förbi en telefonförsäljare.
Försäljaren: Vilket mobilabonnemang ringer du med ?
Damen: Det ska du skita i din slusk!
Försäljaren tittar snopet på den gamla damen som försvinner bort.




Ett par ~50 står i kön på Burger King.

Mannen (tittar sig omkring och säger sedan till kvinnan): Jag ser ingen vi känner här så vi behöver inte ta sallad.



Under gudstjänsten pratar prästen om hur Jesus uppstod ur graven. En liten pojke ~6 skriker förfärat ut.
Pojken: Så Jesus är en Zombie?!



En tjej står i kassan då en man kommer in i butiken och går fram till disken.
Mannen: Hej. Glenn.
Kassatjejen (sträcker fram handen): Hejsan. Maria.
Mannen tittar förvirrat på tjejen.
Mannen: Eh ja… Hej. Ett paket Glenn, tack.
Kassatjejen (rodnar): Oj visst, självklart.



Två tjejer ~15 pratar och skrattar högljutt på bussen.

Tjej 1 (högt): GUUUD vad jag är hungrig! Har inte ätit typ på hela dan!
Tjej 2: Jag har en banan i väskan men den är HELT grön.
Tjej 1: Nej, men då vill jag inte ha den. Jag hatar gröna bananer…
Tjej 2: Men om du lägger den i väskan och skakar så… ja, då blir den ju gul!
Tjej 1: Men… Blir den inte bara brun då?
Tjej 2: Jo, men den blir ju mogen. Typ solmogen!
Tjej 2 börjar ivrigt skakar om väskan för att bevisa att hon har rätt. Efter någon minut tar hon upp bananen igen, som fortfarande är helt grön.
Tjej 2: Nu behöver man bara vänta ett tag…





Samtliga tagna får tjuvlyssnat

jackson

http://www.youtube.com/watch?v=bhqR-ANRrvk&feature=player_embedded

torsdag - öl

Kom in på lärarutbildningen i Skövde, förstahandsvalet, vet inte än hur jag känner. Men känns lite bätter nu än förut iaf. Det kommer säkert att bli bra. Fast kommer sakna jobbet och att få pengar i slutet av månaden, men kanskekan hoppa in lite då och då ändå ;P F¨lite utöver studielånet och kontaktpersonspengarna, blir ju inte mycket totalt.

Men känner lite ångest, vill åka ut i världen. Jag vill åka utomlands. Är ledig vecka 34 kanske man ska dra utomlands, eller vad säger du Fia? ;)

Får se vad som händer.

Gone for the day, back in business 9/7

Kom på att jag har något som kallar sig Blogg. Han blev lite sur när jag inte umgås lika mycket nu som förr. Får försöka att ta upp kontakten igen. Men inte lätt när man jobbar.  Men är ledig i helgen iaf, lör-mån. Skönt! På lördag ska jag vara med Tove och sen på kvällen blir det tjejgrillkväll. Mys!

Innan denna grillkväll väntas två kvällsarbetspass.

Nu ska jag kolla på "The Terminal" :E

Torsdag - badat

Idag har jag badat två gånger i hammarn. Senaste gången var med mamma och pappa! Kan ni förstå detta? Ni tycker väl inte de är så speciellt, MEN dessa två är badkrukor så ini... men nu lär väl hela Sveriges befolkning har badat, det är ute med oss! Dock har inte Jimmy badat (men det var ju människobefolkningen jag tänkte på). Men ska försöka få med mig Jimmy imorgon till sjön!

Jobbat mån-ons. Igår var det svettigt - 3 duschar, 1 stort omvårdnadsstäd och ett stort städ som jag fick ta hela själv(brukar vara två). Fia berättade att i Skövde där hon är så har man 1 städ/veckan varje personal, lite skönt vore det. Men går rätt bra att städa. Fast igår var det ju så jäkla varmt så var riktigt svettig! Kände mig enormt sunkig på rapporten, hehe.

Imorgon kommer Fia och Jonas förbi en kort stund innan de ska dra till Karlsborg, vi ska nog bada :) Kyrksjön är inte testad detta året än, inte Kopparsjön heller.

Idag har dagen beståt mycket av Sister Hazel :) Mysigt :)

RSS 2.0