Tisdag - vackert väder

Snacka om olika dagshumör! I dag kommer det bli en bra dag, det känner jag i hela kroppen. Tänk vad lite sol kan göra.

Jag och tre söta vänner på husaren.


Måndag - slut

Måste få spy ut lite gnäll. Har ingen bra dag i dag. Jag är fortfarande sjuk, vill inte ge sig ett dugg. Börjar bli extremt less på förkylningen nu. Den gör mig framför allt trött överlag eftersom jag inte får mycket sömn. 3 veckor utan ordentlig sömn är inte riktigt det bästa. Orkar inte hålla koncentrationen och motivationen uppe. Tentan som är på torsdag är därför lite på efterkälken. Det enda jag hoppas på är att sömnen ska vara jäkligt bra natten till torsdag så huvudet är full av energi för att hoppas på att något från föreläsningarna har fastnat.

För att bli frisk vet jag att det finns många bör och bör inte. Men jag har aldrig varit bra på att följa sånt där.

Men annars är det fint!

Del 1 - lycka

Mamma, min fantastiska, pratsjuka, känsliga, hetsiga, nyfikna, oroliga, knasiga mamma. Vill alltid sina barns bästa. Är extremt nyfiken även om hon inte vågar erkänna det själv. Hon har hundra frågor på lager om man väl har börjat snacka. Hon tolkar alla svar på sitt eget sätt (precis som pappa). Väldigt glad att just du är min mamma. Du är en vacker människa :)



Lycka

Ligger i sängen, kan inte sova för hostan. Under tiden jag ligger här tänker jag på alla ljuvliga människor i min närhet. Jag har många som jag verkligen bryr mig om. Jag har personer som jag kan lita på, och som ställer upp för mig i alla väder. Sen jag flyttade till Skövde har jag bara mått bättre och bättre, fullkomligt älskart!

Jag kommer att skriva lite om personerna som betyder mycket. Dock inte idag, ska försöka få sömn i kroppen innan jag ska möta eleverna på praktiken imorgon. Så nu får ni hålla utkik framöver om ni ser er här på bloggen.

Godnatt!

En nöjd och glad Emelie (kortet är taget precis

innan det är dags för krogen med några klasskompisar)!


Tisdag - sol

Börjar bli bättre. Sol. Desperate housewives ikväll.

Ett ord: Gött!

Måndag - host

Helgen har spenderats på kåren. Har varit Bonna. Inte lika mycket folk som jag trodde det skulle vara visserligen.

Fredagen: förfesten var här hos oss i Lunden, där vi spendera mycket av tiden till "tumble" (klosspel med uppgifter att utföra). Några uppgifter som gjordes var:
  • Jim rakade sitt vänstra smalben
  • facerape på Tove
  • Jag fick uppgift att tjuvringa någon. Blev Fredriks systers man som fick frågan om de hade blivit störda av min fest med liveband helgen innan.
  • Linda blev smiskad
  • snurra flaskan....
  • jag har aldrig....
Lördagen var förfesten hos Fredrik på östermalm. Jag och Linda hade råkat missa att kolla bussar, slutade med att vi såg bilen som vår ända utväg. Förfesten bestod av olika slag av kortspel, morotsätning (Sanna tände till) och jag lyckades även göra några facerape som vanligt.

Med andra ord har helgen varit bra och rolig, fylld med underbara människor och vänner. Tyvärr eftersom jag var sjuk förra veckan, har helgen satt sina spår. Det låter som jag är en 73-årig gammal tant som rökt i 60 år. Sen har jag x-antal blåmärken utsprida över kroppen, ett bitmärke(?), två större rivmärken i knäväcket och ett brännmärke på baksidan av låret. Jag tycker dock fortfarande att det helt klart var värt det.

söndag - sms

"Sydsvenskan har i ett reportage urskilt fyra olika typer av meddelanden:

  1. Det personliga messet
    Detta är den vanliga typen av egenhändligt skrivet meddelande till en vän eller bekant. Man skickar en hälsning, en fråga eller liknande. Det används som när man skickar vykort, mejl eller ringer ett samtal.
  2. Snuttigullmesset
    Används mellan pojk- och flickvänner, makar och par som dejtar. Är också ett personligt skrivet meddelande. Har ofta karaktär av en komplimang eller kärleksbekräftelse. Varning! Kan vara beroendeframkallande.
  3. Skämtmeddelandet
    Kan vara både i bild- eller textform. Bilder är ibland egenhändligt konstruerade med hjälp av tecken och symboler i telefonen men oftast nedladdade från nätet. Syftet är att driva med mottagaren. Meddelandet ska ha en knorr på slutet och skämtet är inte sällan av sexuell karaktär.
  4. Servicemeddelandet
    Ett sms som skickas till dig som en tjänst från ett företag, till exempel för att du ska veta att du har ett nytt meddelande på din telefonsvarare därhemma. En typ är uppdateringsmessen, som ger dig de senaste nyheterna från din favoritdokusåpa eller vad du nu kan tänkas behöva veta omedelbart." (Jan Einarsson, 2009)

Ointressant?? I know. Skönt nog har jag snart pluggat klart för idag. Har jag bestämt nu.

 

 


Söndag - usch

Denna söndag betyder plugg. I eftermiddag bär det av till Mölltorp, där även natten ska spenderas eftersom tandläkaren ska besökas imorgon!


RSS 2.0