Måndag - hot

Idag har det varit varmt, jobbat kväll också. Innan jobbet drog jag ut till solstolen, men jag klarade inte mer än 15 minuter. På jobbet har jag varit jätte trött i huvudet, fast man har druckit mycket.

Börjat läsa "En shopaholics bekännelser" av Sophie Kinsella. Tänkte läsa den innan jag kollar på filmen, hittills är den bra iaf :) Tove sa dock att filmen var kass men men.

Köpt massa böcker, fick hem mer idag igen, så vet redan vilken nästa bok jag ska läsa. 17 nya böcker på några dar, så nu finns det gott att välja mellan. Måste ju slösa lönen på något :P

Nä nu blir det sängen, är helt slut! Vädret tar på en. Jag längtar redan till duschen imorgon efter jobbet eftersom jag har eget städ, dusch och tvätt på eftermiddagen hos en vårdtagare (som det inte brukar vara så vackert hos), i värmen *pust*. Men jag är ju bäst på att städa så kommer blir skinande rent! Yeah! Det stavas P O S I T I V !

Gonatt!

bloglovin

Har skaffat mig bloglovin idag, får hoppas att det lika bra som personer i min närhet säger :)

Följ min blogg med bloglovin

bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/149341/quartz?claim=g25559ncsa6">Följ min blogg med bloglovin</a>

Har skaffat mig detta idag, får hoppas att det lika bra som personer i min närhet säger :)

fredag - snygg bonnabränna

Legat ute i solen och stekt idag, detta blev resultatet! Inget bra att somna i solen.


Fått lön idag, happy happy. Jobbar på högen jag samlat ihop, börjar ta sig :)


Finlandskryssning (23-25 juni)

Igår kväll kom jag hem från kryssningen till Helsingfors. Vi åkte i tisdags, halv tio gick tåget mot Stockholm, var ganska varmt på tåget som tog 3,5 timmar eftersom det var intercitytåg, blev lite långtråkigt men men. Vi var väl i Stockholm vid ett tiden, så vi gick runt på stan lite eftersom vi skulle vänta på therese som kom vid tre tiden. Väl på båten, som var stor, kolla vi in hyttarna och drog ner till taxfreen för att köpa lite gott att dricka. Jag, Jonas och pappa gick upp på bäck och ställde oss längst fram för att se när vi åkte. Det kom en massa folk som gjorde det samma. Efter ett tag så fiser pappa jäkligt högljud, alla kolla på oss, jag börjar garva såklart, herregud. Vid 20 tiden drog vi ner till en resturang för att käka buffe, var jäkligt god mat. Vi blev mätta och de flesta blev runda om fötterna eftersom man även fick dricka hur mycket vin och öl man ville. Det var inte så mycket drag på båten, eftersom det var mest äldre och barn på båten, vilket inte var så roligt för mig och Jonas, men tyckte ändå att vi hade roligt :P

På onsdagen fyllde alltså mamma 50 år, efter vi käkat frukost överraskade vi henne med champange (eller rätte sagt mousserande vin). Vid 9-10 tiden kom vi till Helsingfors, så vi hoppa av och hade en mysig dag där. Jag köpte ett par låga conversee skor för 480 kronor, så jag var nöjd :) Vid halv 4 tiden begav jag, Jonas, morfar och Samuel åter till båten. Jag och Jonas var trötta så vi gick och sov lite eftersom det inte blev många sovtimmar på natten. Senare på kvällen var det dags för fin middag för mamma. Det var väldigt god mat :) Jag tog lite mynt av pappa och spela, jag vann och gan två euro till Jonas så han också kunde spela. Det slutade med att Jonas vann 250 kronor och jag vann 646 kr :D Gött !

Dags att dra hem, frukosten var hemskt. Maten var bra, men tänk dig att försöka plocka mat där det befinner sig 100 andra tuppar, hönor och kycklingar som också vill ha mat. Man tappade aptiten lite faktiskt. Vid 10 tiden gick vi av båten, vi skulle inte åka med tåget förrens vid 15 så vi gick runt i Stockholm lite, allas fötter värkte. Gick ner till Högtorgshallen för att äta. Jag och Jonas delade eftersom vi inte kunde bestämma oss för vad vi skulle käka. Först stanna vi till på ett sushiställe. Det var gott, fast blev för mycket 3 bitar så Jonas fick resten. Vi åt även kebab i pitabröd. Men Jonas, skithögen, slänger ju på stark sås. Men jag vägrade att ge mer till honom, och i ren protest så tog jag mega tuggor. Det brände i munnen efter lääänge. Resan hem på tåget var en evighet eftersom det var stekande hett. Resturangvagnen var de tvungna att flytta till cafet eftersom kylskåpet inte klarade av värmen i vagnarna. Men vem behövde gå och köpa mat när man bara kunde ta en tugga av sin  granne som var som en stekt baconskiva?

Men om man summerar hela resan var den mysig och rolig. Men jag tror att nästa gång blir det en fredag istället, då är det nog mindre pensinärer och barn.

Måndag - äckliga måndag

Imorgon drar jag på kryssning till Finland, Helsingfors, för att fira mamma som fyller 50. Jag hatar att åka bort, innan när man ska packa. Så nu är jag gring som jag alltid blir när jag packar, haha. Men snart på bättre humör.
Blir snart mat och sen kommer Linda hit för filmtajm. Trevligt.

Vi åker imorgon halv 10 från Skövde, så blir att dra upp tidigt. Och mamma till nervvrak kommer se till att jag går ut genom dörren  i god tid antar jag ;P Hon kommer bli sur som vanligt på mig och pappa för att vi ALDRIG kan vara färdiga i tid, medans hon är påklad och klar 30 minuter innan avsatt tid, hihi ;P

Men nu ska jag fixa lite till med packning, Grr!

Lördag - midsommardagen

Midsommarafton firades i Kvänum, och tur som vi hade så regnade INTE en enda droppe! Vi kunde sitta ute till klockan 10-11 på kvällen, för att sedan flytta in till lilla runda stugan men eldstad i mitten, var varmt och gött :) Vi spelade kubb, tjejerna mot killarna, vi vann. Brännboll blev det också, det var två småpojkar som var med också, och kaxigare unge får man leta efter! Dock är min axel fortfarande helt knäpp, får nog ringa till vårdcentralen så man kollar upp det, som jag skulle behövt för över ett halvår sen :/

Linda har namnsdag idag, icke att förglömma, grattis till dig! Imorgon blir det jobb. Hemvård 7-11 och sedan kontaktperson.

Sova!

söndag - aj aj

Då var det söndag igen. Vad har man gjort? Mest jobbat faktiskt. Dock i fredags var jag på Fias student. Efter fick vi god mat i Karlsborg. Eftersom Fia inte är något fan av hennes klasskompisar så drog jag, Fia,  Jonas och Johanna(fias syster) till krogen, blev Vatra. Var dock inte så roligt, inte alls mycket folk.

I lördags var det kalas för mig och morfar. Så fick presenter, massa bra presenter också :)

Och idag jobbar jag för fullt, delad tur. 7-11 och 17-22. Har dock ont i ryggen, har säkert lyft fel :( Ajsing! Inte så skönt faktiskt!


I veckan blir det massa jobb, ledig fredag och lördag. Och då bär det nog av till Kvänum för att fira midsommar hos Daniel. Får se hur vi tar oss dit. Vem kan offra sig och köra? ;P JAG KÖRDE DENNA HELGEN! Så jag röstar inte på mig! Ner går ju bra men inte hem dagen efter tack ^^

Fortfarande inte fått bilder från festen, folket är sega!

Tisdag (onsdag) - Gillar inte rubriker idag

Nä, nu är det slut med det här. ...på måndag.

Festen blev bra. Jag hade skit kul. Jag bjöd på gratis tequila. Bilder kommer en dag i veckan när de andra skickat bilder till mig.

Jag vill åka utomlands igen. Komma till värmen och slippa tänka på nått. Det vore skönt. Semester är underbart men kort.


Ska till Tove och Oscar imorgon, kul kul. Spana in när lägenheten är möblerad! Bara sett tomma lokaler än så länge.


Nä, slut!

.

Trött påt.

Lördag - fest fest fest :)

Dags för min och Toves 20-års fest. Ser fram emot ikväll. Snart kommer Tove för att göra tårta till folket. Blir nog gött :) En princess och en blåbär. Mmm, namn namn. Folket kommer vid  6-7 tiden tror jag ungefär, så då ska vi nog vara klara ^^ hihi

Varit på Karlsborgsmarknaden idag, hitta lite allt men inte mycket, men mysigt att gå runt och kika.

torsdag

Usch, vill inte. Ska jobba 17-22 på demensen ikväll, skulle hellre va hemma. Eller med Tove som jag planderade igår, suck.

Nu ska jag iaf städa.

tisdag

Glömde berätta att jag även i söndags skar mig i tummen, samma hand som jag skar mig två dagar innan. Oh, thats was a great day! Säger som Tove: "Du är så duktigt Emelie, du klarar allt!"

Tisdag -

Jag måste skicka in tävlingsorden från korsordstidningen idag, ska bara lösa de sista. Jag kommer glömma att göra det idag, skulle tippa på det om jag känner mig själv.

Inget speciellt vidare väder idag. Funderar på om jag ska dra in till Karlsborg för att sola på haganäset. Vore skönt, får se om det blir av. Imorgon bär det av till Skövde för att hämta ut varor på Skövdes slakteri med mormor. Då blir det nog grillad mat imorgon, gött det.

I helgen har jag jobbat. Även i söndags, jobba dock bara 7-11 i hemvården, men 12-17,30 var jag kontaktperson. Men när jag skjusa hem henne så pajade såklart bilen. Min vanliga tur.. Avgassystemet hade lossnat så hängde på tvären. Jag ringde hem till mamma. Jag fick inte åka någonstans för pappa skulle komma för att se om det gick att bilda upp det. Så vi fick vänta vid vägen i 20 minuter ungefär för att vänta på att pappa skulle konstatera att det inte gick att binda fast det, han fick slita loss det. Det kunde ju lika gärna jag gjort. Men pappa tog den bilen eftersom har var skitig om händerna, ville ju inte skita ner vår nya bil. Men vi hade iaf gött vänder medans vi väntade. Tidigare hade vi spelat minigolf, jag vann :D Yay!


Solong!

RSS 2.0