Onsdag - lala

Jag gillar verkligen inte att jag skriver här sällan. Jag märker att jag verkligen inte är reda att börja med det jag vill, att skriva dagbok. haha :P Lite små töntigt så där, men jag vill ändå. Men vi får väl se. hehe

Har varit och hälsat på dagis idag, satt upp mig på inringning. Jag ska ringa/hälsa på andra dagis eventuellt imorgon också. Och hoppas att det kommer igång sen bara :) Brukar ju vara lite segare i början oftast, har jag hört av andra, hehe. Men det var roligt att hälsa på barnen igen :)

Idag har jag saknat skolan, det var allt riktigt skönt när man fick träffa ens vänner varje dag. Jag saknar dock inte´proven. hehe. Men det blir nog bättre när jag blir inringd lite mer, så man inte bara sitter hemma.

Men på imorgon ska jag eventuellet till olika dagis som jag nämnde innan. Jag funderar även på om jag ska damsuga och skura golven. Sedan ska jag väl fortsätta måla på tavlan. Och sedan laga mat. Får se hur mycket jag känner för imorgon dock. Idag städa jag bänkarna i köket bland annat, har mycket att göra!
Jag har även ringt till "så ska det låta" idag angående publikplatserna eftersom jag inte hade hört något. Och det var tur att jag ringde eftersom de höll på att beta av mejlen, men det datumet som vi ville gå på var det fullt. Så jag ringde till alla som ska medoch hörde om det var okej att vi tog dagen efter, vilket det var. Så jag fick ringa tillbaka(tänkte att det var lika bra så det datumet inte blev fullt) så nu har jag 8 publikplatser till så ska det låta. Känns underbart! Det har varit en av favoritprogrammen under enormt lång tid. Sen är jag lite svag för Peter Settman, han är rolig han :D Jag har nog kvar det sen "en ängels tålamod", vilket är lika roligt nu som det var när det gick för första gången på tvn. Han har sånt härligt skratt! Maha
Och helgen innan så ska det låta är det dags för singingbee! Det ska också bli roligt. Och efter singingbee blir det krogen! Då är vi 6 st som drar iväg till Stockholm!
Its going to be lovely!

Min tv på mitt rum har börjat krångla nu, attans skit. Får se om den börjar funka. Jag får dra ut kontakten ibland så funkar den. haha.

Men nu ska jag sluta skriva massa skit ;)
Hoppas du har det bra!
Adjökens!

Torsdag - näst sista

Var ett tag sen jag skrev här nu. Antadligen för jag har jobbat i ett streck nu. Började förra tisdagen, sen har jag jobbat varenda dag sen dess. men nu är det bara idag och imorgon kvar. Känns både skönt men samtidigt inte. Nu kan jag välja att säga ja eller nej när de ringer och frågar om jag kan jobba. Men samtidigt vet jag inte om jag kommer få jobba och hur mycket. Men på måndag ska jag till dagis och skriva upp mig på inringning. Och sen kommer jag nog att ringa till några andra ställen och skriva upp mig, så får hoppas på det bästa!

Igår skulle jag duscha en på dagverksamheten. Då är en till dam som jag brukar gå till där "Det där är emelie! Hon brukar komma hem och hjälpa mig. Hon är jätte trevlig och söt!" :D

På lördag är det middag och firande hemma hos Linda, bio och eventuell utgång.

Men nu ska jag käka mat för att sedan åka till jobbet.

Ha det bra!

Onsdag - extra

Igår kom jag tillbaka från kusten. Fast jag fick bara vara hemma ungefär en timme innan jag skulle till jobbet. Så igår kväll såg jag fram emot en sovmorgon. Men icke sa nicke, de ringde imorse och fråga om jag ville börja en kvart senare. Så jag drog iväg till jobbet.
Idag när jag kom till en tant så var det bajs i hela lägenheten(dock inte köket), hon hade väl lekt med det. Och på golvet såg man fotsteg av bajs, haha. Så det var bara att sätta igång och städa och bädda rent, SÅ otrolig roligt!

Imorgon jobbar jag kväll. Rolig vecka.
måndag - kusten
tisdag - jobb
onsdag- jobb
torsdag - jobb
fredag - jobb
lördag - jobb
söndag - jobb
Kommer nog vara skönt på måndag!
Sen efter den veckan har jag tre arbetsdagar som jag har schemalagt. Sen ska jag ställa mig på inringning och hoppas att jag får jobba så mycket som möjligt. Ska även ställa mig på inringning på diverse dagis/fritids/demensavdelningen

Men nu ska jag inte sitta här längre
Hoppas ni har det bra
Haj!


RSS 2.0