Onsdag- frisören senare

Pappas dator har pajat och vill inte fungera, vilket mamma tycker är väldigt roligt. Mamma tror inte att pappa ska klara att åka för att kolla på möbler idag, men hur som haver är de påväg ut genom dörren. Jag sitter vid datorn och rättar anmärkningar vi fått från handledaren. Denna konversationen utspelades sig när pappa höll på att ta på sig sina skor och mamma stog påklädd och klar.

M: Idag har du större problem än vanligt eller?
P: Va? Nä? Emelie vad tycker du har jag det?
E: Eh har vaddå?
P Större problem än vanligt
E: Hmm jag vet inte...
P: Emelie vill inte uttala sig för hon har sådana problem med sin mamma Eva...
......
P: Hur stor var soffan som vi har nu? Jag måste nog gå och mäta.
M: Men den har du ju mätt 150 gånger....
*Pappa travar in i storarummet, mamma följer efter.. Det mumlas inne i rummet. Mamma går ut mot hallen*
P: (mumlar lite siffror) Kommer du ihåg det nu då Eva?

haha

Torsdag - juridik

Sitter i skolan just nu. Väntar på att klockan ska bli kvart över :P Jag väntar på en 4 timmars föreläsning i "ansvar och juridik". Det är nog inte många som kommer gå på föreläsningen. Det är sista föreläsningen för året och den är fyra timmar lång. Det är massor som jag har pratat med som inte ska gå på den, men im still going! ;P

Så föreläsningen slutar 17, då blir det snabba puckar hem för att börja jobba kl 18. De kunde tydligen inte hitta någonannan som kunde jobba för egentligen skulle jag börja kl 17 :P Så det blir snabbt hem för att byta om. Kanske kan smita tio minuter tidigare för att ta någon macka, annars är jag nog hungrig vid 22 :P

Nej nu är det dags för toa och sen gå in till salen, var hälsad!

Onsdag - morgon

Skövde, oroa dig inte för zoombin som kommer farande i en grön ford snart - det är bara ett stycke Emelie som ska till skolan.


Mölltorp, jag kommer hem på imorgon igen (utan p-bot hoppas jag)!

Lördag - minne manne monne

Har en saftig och rolig konversation som jag ville lägga upp. Men mamma har förbjudit mig med motiveringen:
M: Nej du får inte lägga upp de. För om du lägger upp de så ¤!¤#"!##½!#%/%!!!
Ja, så det blir ingen saftig och rolig konversation utan jag anser att det är nog bättre att låta bli.

Just nu är jag själv hemma, mamma och pappa är iväg för att köpa julklappar och undersöker om den perfekta soffan finns där ute i någon butik. Kommer gå som med kökslampan. Efter vi hade gjort om köket hängde mamma och pappa upp den gamla lampan till vi hittat en ny att sätta upp. De var motiverade i början och åkte till lampaffärer men de hittade ingen de kände sig nöjd med. Letandet la sig efter en tid för att sedan blossa upp igen något år efter. Detta fram och tillbaka i letandet har pågått i över fem år. Dock i år, den 6 december, kom mamma och pappa hem med en ny kökslampa från ULLARED. Ibland är budgetställena bra. Tydligen.


RSS 2.0