Ytterligare ett måndagsinlägg

Fy fasen vad mycket jobb prat det blir här har jag tänkt på.


"Hej, det är jag som är www.ingetliv.nu!!"


Kan väl berätta att i lördags var det dags för mini-jul med Tove, Engel och Linda :) Jätte nöjd med det jag fick av mina sockersöta! Presentkort, doftljus, receptbok, presentkort på SF och ett frågespel :)  Och jag är nöjd med kvällen, var ju inte superpigg, inte Tove heller och Engel var inte helt frisk. Så vi tog hämtmat och kolla på körslaget. Sen blev det hemfart vid 22,30. Inte helt fel kväll :)

Måndag - stupid cupid

Körde dubbelpass igår på och efter veckan var jäg jäkligt trött igår kväll. Så blev tidigt i säng, redan klockan 23 låg jag snuttande i min säng. Sov lite oroligt eftersom jag verkligen inte ville jobba dagen därefter men eftersom jag i princip aldrig kan säga nej så låg jag med en äcklig magkänsla. Så tillslut efter jag vaknat till och från gick jag upp för att se efter vad klockan var, den var 07,25. Inget jobb, skönt! Gick på toa och la mig därefter. Mamma väckte mig vid 12. Men jag har varit trött hela dagen ändå, hehe. Jag drömde föresten att jag var på klassfest, men alla klasser som jag gått i, haha. Hände lite udda grejer om jag säger så.

Senare idag ringde bemaningen och fråga om jag ville jobba imorgon på dagen, hon hade nästan dåligt samvete att hon ringde "jag vet ju att du har jobbat väldigt mycket i veckan... men jag tänkte fråga om du kanske ville jobba imorgon?",jag sa ja eftersom jag inte vill jobba något 31/12-2/1 :P

Jag och Fia tar våran "Göteborgresa för att gå till Ferdinand" någon annan dag istället, någon mer som vill ni följa med? Tur att vi hade bestämt det innan bemaningen ringde ;) Vi ville spara oss till nyår! Allt på samma gång, tjoho ;P Tror att det kommer bli ett bra nyår!

Jag, mamma och pappa har kollat på "Ensam hemma 2" idag som gick på tvn, kärlek till de filmerna!

Torsdag - juldagen

Då är julafton över. Var en bra kväll :) Dagen var jag på demensen så var ju mindre roligt. Men fick jätte bra julklappar och bra stämning, så blev en bra kväll :) hihi. Jag såg fram emot en sovmorgon eftersom jag jobbat dag sen i måndags och inte sovit bra sen i torsdags. Men klockan 07,55 ringde hemtelefonen(dumt) men  ingen svara. Sen ringde min mobil men jag hade den i storarummet så mamma kom gående med den. Det var hemvården som ville att jag skulle byta så jag jobba dag istället för kväll eftersom det var kris på jobbet. Usch vill verkligen inte men jag sa att jag kunde för att ställa upp. Svårt att få in på julen. Så jag har varit kanontrött hela dagen, men har varit väldigt lugnt idag, eftersom de inte lägger något städ på juldagarna och sen är många anhöringa hemma på besök/vårdtagare åker hem så det har varit så lugnt så lugnt. Jag fick för en gångs skull vara i Mölltorp och åka, hehe.

Nu så är det snart mat och lite senare kommer Linda. Jag försöker även få folket här hemma att spela spel, men vi får se hur det kommer att gå, hehe, men hoppas kan man ju alltid göra :)

Resterande veckan är uppbokad. Imorgon är det jobb på kvällen, lördag är det jobb 7-11 och sedan ska jag vara kontaktperson och sen blir det eventuellt mini-julafton med kompisar, på söndag är det jobb 7-11 och sedan bär det av till Göteborg för att gå till Ferdinand får se om det är öppet i några äffärer så kanske det blir lite mellandagsrea.

MAT!


Tisdag - Boîte a bobos

Tröött, massa trött! Bara inne på andra dagen. Jag har fått jobb på lördag och söndag också, dock bara 7-11 båda dagarna, men det är storhelg så får massa pengar :E Tackar man aldrig nej till! Gött! Det som känns lite surt då är att det inte blir något Göteborg. Men Fia ska vi ta Göteborg på måndag istället? :) För sen tycker jag att jag förtjänar lite julledig ^^ hihi

Ikväll kommer syrran hem, long time no see som Engel brukar säga! Så när jag kommer hem vid 16 så blir det till att städa lite mer och plocka upp julsakerna. Känns ju lite onödigt när jag inte är hemma, men blir ju finare för alla andra :P Annars så kommer jag få höra att det var tråkigt att jag inte satte upp och lite konstiga blickar. Och sen så fick jag ju en ny ängel av mormor för 2 veckor sen, jätte söt :) hihi

Igår efter jobbet var jag tvungen att släpa med mamma runt i Karlsborg eftersom jag hade några julklappar kvar att inhandla. Hitta alla i första butiken och även jag köpte en burk. Det var en fröjd för ögonen men en sorg för plånboken. Men man måste unna sig lite också :) hihi



Och sen efter det såg jag att mitt paket som jag beställt hade kommit så nu har jag alla paket, inslagna och påskrivna och... och. helt färdiga!!
Och sen bar det av till Linda efter dushning. Vi drog dock upp  till Karlsborg för att köpa lite till julbaket, eftersom det var heltslut på massor med varor i Mölltorp. Och det blev massor med pralinger till Linda. OCh jag gjorde också praliner, dock inte lika seriöst som Linda ^^ Och sen gjorde jag Rockyroad. Och jag vet inte hur många gånger jag klanta mig igår allså, jisses vad mycket skratt vi fick iaf. Och mycket bak blev det precis innan man skulle sova. Vilket gjorde att jag till och med drömmde om julbakning, haha.

Nej nu måste jag verkligen sluta, ska åka snart och har massor med annat att göra! HErregud, jag kommer komma försent snart. FY!


Söndag - försök

Lekte lite i Photoshop. Linda blev offret!





Bättre eller sämre?



Jag har förövrig städat massor i mitt rum. Jobb imorgon 7-15 Hoppas det kommer gå :)


Fredag - måste

Måste bara lägga till en länk.
Lite från artikeln: "Familjen klarar vardagen med hjälp av sex ugnar, tre kylskåp, fem frysboxar, fyra tvättmaskiner och lika många torktumlare. På bottenvåningen finns fyra badrum, ovanvåningen har fem. Alla barnen undervisas i hemmet av föräldrarna i en speciell skolsal och dagen är noga planerad med bibelstudier, skola och musikundervisning.
Ett högtalarsystem används för att kalla familjemedlemmarna till bords vid måltiderna. Varje vecka går det åt 22 liter mjölk och 180 ägg"

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1409386/michelle.-43-har-fott-18-barn
Märk väl att alla barn börjar på J

Fredag - svensson svensson

Ytterligare en dag som passerat mitt liv. Igår bad jag mamma säga till bemaningen att jag inte kunde jobba idag så jag skulle slippa bli väckt. Klockan 06,20 ringer hemtelefonen, det är dagis som vill att jag ska jobba! Såklart! Jag tackade nej och förklara att jag hade ryggskott. Sen la jag mig igen men kunde inte somna, jag hade sovit underbart skönt under natten när jag visste att jag inte skulle bli inringd. Eftersom jag ligger spänd ifall de ringer på morgonen.
Men jag låg tryggt kvar i sängen för att försöka somna. Men vid 06,40 ringer min mobil, det var bemaningen, de ville att jag skulle jobba. Jag tackade nej och förklarade även där att jag hade ryggskott.
Typiskt, trodde mamma hade sagt till bemanningen att jag inte kunde jobba, så jag fråga mamma om hon inte hade sagt det: "Det var så stimmigt" haha, jaja. Jag somna om och fick otroliga kyssar på nacken! Sov till halv tolv. Dock drömmen efter befann jag mig i en skola och alla blev i princip ihjälskjutna.

Idag har jag bara varit hemma under dagen. Imorgon ska jag vara kontaktperson och sen in till Skövde. Får se hur min rygg känner sig innan Skövde resan. Måste ju bli bra tills på måndag. Kvällen har spenderas framför svensson svensson säsong 1 med mamma och pappa. Dock somna de två ganska snabbt, som vanligt. Men vad gör man? Jo, man fortsätter titta.


Torsdag - pain in my back

Imorse vakna jag när mamma och pappa var uppe. Mamma öppnade dörren för att lämna något på mitt skrivbord så jag började prata med henne samtalet gick väl ungefär såhär: "jag har ont i ryggen, vad tycker du att jag ska göra om de ringer? Stå ut eller ligga kvar?"
"Gå upp och se hur det är, du kan ju testa.!"

Men jag blev inte inringd som tur är. För nu har jag förbannat ont i ryggen. Självklart har jag fått ryggskott! Så jävla nice! Bara hoppas att det går över tills nästa vecka eftersom jag har fått jobb måndag-fredag.
Så om ni ser någon som går som hon har skitit på sig, då är det bara jag som har ont i ryggen, men kommer nog hålla mig jäkligt mycket inne. Någon som vill massera? Det värsta är ju att det gör ont när jag går, det gör ont när jag sitter och det gör ont när jag ligger. Hmm, det är bara välja och vraka miss Olsson!

Onsdag - mm

Kan ni inte skriva era namn vid kommentarerna, vill ju veta vem det är ^^
Blir nyfiken, chansar på att det är kanske Linda som skrev den förra anonyma, hmm, who is it...
Träd fram! ;)

Tisdag trodde jag men ONSDAG är det - var är min usb-sladd till ipoden? :O

Då är det en tisdagskväll som väntar, vet inte riktigt vad som sker. Antingen blir det en hemmakväll eller så blir det att spela kort. Jag har ingen aning om vad som är på tvn längre, var ju jäkligt många säsongsavslutningar förra veckan, alla program försvann :P Om jag inte har för mig fel så är det nu alla filmer på kvällarna börjar eftersom skolan har lov och kanske föräldrar har ledigt :P hehe Men film är ju inte fel det heller ;P
Just det ikväll är det dokumentären om han som blev gravid, den ska ses av mig!

Kollar lite aftonbladet. Här kan ni se vilka utbildningar som är mest lönsamt:  http://www.e24.se/pengar24/jobbkarriar/tipsikarriaren/artikel_948605.e24?service=slideshow
Sjukt, man borde värdesätta lärare mer! haha

Måndag - Do you need it?

Då var helgen borta. I fredags så jobbade jag dag, alla på demensen var vikarier hela dagen eftersom de vanliga hade kurs hela dagen. Så det blev jag och Karina som körde under dagen, vilket gick bra. Blir ju lite förseningar när man är två vikarier, och sen hade de dragit in en löpare också, vilket är jäkligt konstigt eftersom det bara var vikarier men fanns väl inte så många att sätta in kanske, blir ju en hel del och plus att det var luciafirande i stora samlingssalen och några vårdtagare skulle ut dit också.  Men jag tyckte vi klara oss bra ändå :P Sen på kvällen var jag hemma, jag kolla på idolfinalen och åt räkor och vitlöksbröd med mamma och pappa :)

I lördags skulle jag varit kontaktperson men blev inte så eftersom hon var sjuk, så jag hade kunnat jobba ändå men jag sa nej eftersom jag skulle vara kontaktperson, men men skönt med en ledig dag också :) Men jag gjorde lite julgodis ändå. De blev goda :) Och sen på kvällen var det fest hos Jimmy. Det var roligt på festen, men den dog ut tidigt för folk skulle på efterfest tydligen så var ju lite halvtrist sådär, men när jag kom hem satte jag mig vid datorn och underhöll mig med att skriva med folk på msn, något som borde vara förbjudet, nä så faligt var det inte ;)

Och söndagen väckte mamma mig vid halv tolv, blev datorn och tvn. Och sen dra till jobbet,

Och dagen som väntar är att jag ska åka in till Skövde för att möta mamma i stan.

Adios amigos!

Torsdag - fy fan

Jag jobba till 15 idag. Samåkte med mamma till jobbet och då tog inte jag med mig någon nyckel. Så när jag kom hem vid 15 så kom jag på, jävlar nycklarna! Ja, fy fan va underbart! Jag ringde Johanna men hon var uppe och simma. Och jimmy och Fredrik var i Skövde. Och JUST denna dagen lyckades jag pricka in. Fy fan, eftermiddagen spenderades i bilen två timmer. Helskotta vad kallt det var!
Jag kunde ju inte ha på bilen i två timmar så det flöda ut värme utan det fick jag ta i omgångar. Och jag var ju inte så skönt klädd heller, jag hade en t-shirt, en fleecejacka och ett par tunna sommarkläder eftersom jag var inne på demensen, vilket brukar bli varmt. Och tillråga på klädseln hade jag foppatofflor, haha! So fucking nice!
Mitt humör var verkligen inte på topp när mamma och pappa kom hem. Eftersom pappa var tvungen att jobba över och de samåkte. Och mamma tyckte det var onödigt att jag hämta nyckeln vid 15.
Men jag drog ut och hämta reklamen och gick noga igenom alla extrapriser. Öb hade tex after eight för 25 kr. Och tack och lov var det jäkligt mycket reklam så det tog ett tag att gå igenom. Men sen gav jag upp och fällde ner sätet till max för att lägga mig i någon konstig vriden ställning som var skönt för stunden. Dock INTE nu, för jag har nackspärr så inihelvete. Usch, jobbigt :(
Och tanken på att gå upp tidigt imorgon för att jobba på demensen är ju inte direkt upplyftande! Jag vill ligga hemma och sova ^^ Men det är ju alltid pengar!

I morgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra på kvällen, antadligen vila och käka fredagsmat(färska räkor med vitlöksbröd), underbart! Och på lördag ska jag jobba där vi ska baka julgodis :) Och sen på kvällen är det fest och söndag vila. Inte helt fel helg. En frihelg från haganäset :)

Måndag - tavlan

Mina damer och herrar min tavla är klar!! Jag tog mig äntligen tid till att göra klart den. Det har varit många avbrott i den därför det tagit så lång tid. Men jag vill ju måla när jag är sugen annars blir det inget bra. Jag hade bestämt mig idag så när jag sussa omkring i huset efter markeringstejp så hade vi ingen, nu när jag behövde. Men jag strunta i det och måla för hand i stället, det blev faktiskt inte så snett :)

Jag har inte tagit kort på den än, men jag kanske gör det en annan gång. Jag är nöjd :)

Söndag - Its the most wondeful time

Jag ska snart bege mig ut i mörkets kalla vindar för att spela kort och se andra avenyn hos Jimmy. Fredrik ska också vara med. Johanna har maginflensa så hon får inte vara med ;)

Jag är trött efter helgens arbete. Jobbat dag(tors), kväll(fre), dag(lör) och även dag idag. Och eftersom jag inte är någon moronmänniska så tycker jag inte att mornar är något vidare för att jobba. Och jag hade tidig lunch idag (11-12) Jag tänkte att jag dock bara skulle ta en halvtimme(för att sluta en halvtimme tidigare) så jag gick 11.30 för att sedan bli hämtad 12,15. Jag hade råkat somna såklart, jag som bestämt att jag inte skulle sova eftersom jag inte hade mobilen med mig. Jaja, så det blev rast i 45 minuter istället så jag fick sluta i vanlig tid ändå. haha, klantigt!
Och det blev jobb på blåklinten istället för solhaga. Jag hade sett fram emot en dag med Ingrid för hon är jäkla skoj. Istället blev det en dag med B, en mindre rolig person och även den personen som jag tycker är så jäkla jobbig. Fy fan vilket bottennapp! Men nu ska jag inte vara sån, känner mig elak!

Julmusik :E

Fredag - 20 dagar kvar till jul

Kom precis hem från jobbet. Eller precis kanske jag tar i. Slutade 22, sen titta jag förbi hos Johanna när jag var påväg hem och sen efter en kvart drog jag hem till duschen. And here I am!

I torsdags blev jag inringd på morgonen (efter en lite sen kväll som vanligt när jag blir det), men jag drog iväg till jobbet (grönbacka). Fick reda på att vi skulle ha pysseldag och det blev ett pepparkakshus gjort och krisyr på en herrans massa pepparkakor, hehe. Och sen ringde de på jobbet och fråga om jag ville jobba hela helgen, och visst ville jag det. Det förblir en vit helg för min del. Dock på solhaga, men bra att komma in på den också. Har ju aldrig varit där förut, men näst intill samma förutom namnen :P Och det har ju gått bra ikväll iaf :)

Annars så har det inte hänt så mycket i Emelies liv faktiskt. Jag har som vanligt varit med Johanna, Fredik och Jimmy några dagar. I onsdags stanna jag kvar hos Johanna lite efter Fredrik gått, och vi hade riktigt tjejsnack :) hihi, en och annan hemlighet kom fram må ni tro :P

Mamma och pappa har ätit räkor och vitlöksbröd, och blev inga rester. Hmrf!

Tisdag - eller är det onsdag?

Irriterad på mig själv. Igår trodde jag att det var onsdag nästa dag, men så var ju inte fallet. Och sen idag trodde jag att det var onsdag vissa stunder. Och sen kom jag underfund med att det inte var det utan onsdag imorgon. Då kom jag att tänka på att jag ska till frisören 9,45. Men det var inte hellr fallet utan det ska jag onsdag NÄSTA vecka. Jag som tillochmed redan ställt klockan inför imorgon, haha.

Nu har iaf min mormor och morfar kommit hem från Thailand :) Helt sjukt att det redan gåt 10 veckor!! Känns som de åkte nyss. Men det var iaf roligt att prata med dom :) De hade haft det bra där som vanligt, dock var de lite missnöjda med sista veckan pga oroligheter hur de skulle komma hem, om de fick åka hem. Men det löste sig med att de fick två buissnies(stavning?) clas, utan extra kostnad, vilket de inte var helt missnöjda med :P
Usch jag vill med ut och åka! De berätta iaf att många frågat vart jag och mamma var :) Roligt att de kommer ihåg oss iaf :)  Usch jag vill med i april igen, men tyvärr så har jag inte råd med ett eget hotellrum eftersom pappa ville med i år.

Annars idag har jag jobbat kväll. Imorgon blir det att eventuellt åka till Skövde för att träffa mormor och morfar även hämta varor på slakteriet. Och sen ska jag vara kontaktperson där vi ska simma :) Härligt! Det är skönt att simma :)

Nu ska jag till korsordetsvärld ;)

Måndag - my arms

Då var det dags för en ny månad, igen! Går galet fort. Men 1:a december innebär inte bara ny månad, utan även ljusstakar i fönstren i alla hem(nästan), julkalendern, 23 dagar kvar till julafton och första luckan är öppnad! Jag har en kalender från ICA, så exklusiv är min kalender ^^ Ingen choklad utan bara ett rim och en bild. Men lika glad var jag ändå när jag öppna första luckan, även om rimmet var dåligt.

Annars så har inte den 1:a december för min del inneburit något större, jag hag inte jobbat (tack!) så jag har kollat på one three hill som jag inte hade tittat på än. Vet att One Three Hill kanske inte är något man ska säga att man kollar på, men eftersom de första dagarna efter sommaren och vikariatet var slut så hade man inte mycket och göra. Och av en slump när jag satt vid tvn så börja första avsnittet i första säsongen. Och vips så var jag fast! haha. Jag tycker numera att det är bra, lite halvtöntigt men jag är fast i det iaf! haha ^^

Annars är denna måndag inte så mycket roligare, det är inget bra på tvn nu på kvällen. Och eftersom Johanna är på Ikea och Jimmy ska sova tidigt och det är ju inte så roligt om jag och Fredrik spelar hollywood på två, så blir en hemmakväll.
Imorgon kväll ska jag jobba och även så onsdag. Onsdag ska jag även till frisören och in till Skövde för att hämta varor.

Farväl!

Kom precis på att jag måste skicka med lönerapporterna för denna månaden, har inte jobbat alls mycket denna månaden, så blir inte mycket klirr i kassan i december :(


RSS 2.0