Torsdagskväll

I skolan idag var det "dagen efter gymnasiet". Det var massor med högskolor som stod vid bås och gjorde reklam. Och sedan fick man gå på föreläsningar om jobb/utbildningar som man var intresserad av.

Det var intressant, och det fick mig verkligen att tänka. Kan säga att Skövde har fått något att slåss om. Jag blev intresserad av lärarutbildningen i Karlstad. Fördelen är att den lärarutbildningen har ett gott rykte om sig och skulle vara skönt att komma härifrån. Men om jag väljer Skövde behöver jag inte ta något studielån och det skulle också vara jävligt gött. Men då får jag bo hemma så jäkla länge. Men jag har ju iaf ett tag på mig att bestämma mig.

Men jag vill på öppet hus på Karlstads universitetet, den 8 mars. Snälla Tove följ med! Någon annan som vill hänga på också?

Jag har historiaprov imorgon, vet inte riktigt hur det kommer gå. Jag kan kungalängden utantill men det andra har jag bara läst igenom en gång, haha. Hoppas att det är ett jäkligt lätt prov han har gjort.

Imorgon får jag nog tillbaka samhällsprovet också. hehe, får se hur det gick! Men det kändes bra när jag skrev det iaf. Men man vet ju aldrig. Brukar ju va så att när det känns bra går det sådär. Det är konstigt. Jag brukar alltid tro att det går dåligt men när jag får tillbaka har det gått kanon. Jag skriver säkert imorgon eller på lördag hur det gick.

Imorgon efter skolan ska Tove följa med mig hem, kul :) Vi ska ha så-ska-det-låta-afton. Det är ju säsongstart imorgon, haha. Ja vi gillar att titta på det jag och Tove :D
På lördag ska jag in till min bror och Fia. De ska äntligen få tillbaka sitt Wii, hehe. Sen ska de utnyttja mig med att åka och handla eftersom jag åker bil.

Orkar inte skriva mer
Adjöken


När jag skulle posta förut hade inte hela sidan kommit upp så när jag skrivit klart kunde jag inte spara det ;)

Tigerjakt

Ojojoj, var i skogen i Mölltorp idag men "bamse-gruppen", vi gick på tigerjakt! Mmm, det var min ide att vi skulle gå på tigerjakt och barnen var på som fan. Vi hitta tigerbajs och där tigern bodde. Jäklar, jag har varit med om mycket idag!
När vi gick och kolla efter tigern säger en pojke: "Det här skulle min mamma INTE gilla att vi gjorde!" haha
Men de tyckte verkligen om att gå på tigerjakt. Vi var i skogen i en timme och de trötta inte på tigerjakten, tvärtom de ville inte gå till dagis.
Sen när deras mammor kom och hämta dom: "VI HAR VARIT PÅ TIGERJAKT I SKOGEN! VI HITTA TIGERBAJS OCH HANS KOJA!!!!" Hoppas att det blir skogen nästa vecka också :) Skönt att komma ifrån lokalerna lite.

Det var en kort inlägg men det får räcka för idag.
Tack och hej!

In your head

Jag kolla på "Den bästa av mödrar" idag(svt 2 sände den), jag har sett den förut. Jag kan säga att jag tycker faktiskt om den. Den är fin. "Han ger och han tar. Han tar men han ger också". Visst kanske lite segt ibland. Förra gången jag såg den kommer jag ihåg att jag grät men visste inte vart i filmen, men jag tror jag fatta vart jag börja gråta förra gången, eftersom jag börja storböla denna gången med, haha. Men att man börjar gråta betyder det ju att filmen har gripit tag i en och jag brukar alltid tycka om filmer jag gråter av. (Okej, den gången jag grät till Lilo och Sticht gilts inte!) Slut tjafsat om detta.

Det är fan inte lätt att vara genomtät i näsan så man måste andas genom munnen och samtidigt ha bettskena. Kan avslöja att så mycket saliv jag har producerat inatt skulle jag kunnat ha ett vattenkraft i munnen. Synd bara att det fanns en läcka! haha ;P

Idag har jag varit i Skövde. Jag hitta massor med bra saker! Urbra! Fast mot slutet var jag bra trött eftersom jag vakna kraftigt förkyld. Jag har gått runt med näsdukar hela tiden. Och efter någon timme trodde vi alla att jag hade feber. Men hemma hos mormor och morfar fick jag massa roliga prylar (mormor är nybliven pensioner och håller på och röjer hemma)! Fick ett spel som jag har velat haft sen jag spela det när jag gick på fritids. Sen fick jag mammas gamla "Skipper" det är Barbie dolls little sister (haha). När mormor kom bärandes på lådan mindes jag direkt att jag ofta satt och lekte med den när jag var mindre. Hade faktiskt glömt bort den!

image4


Mamma ska prata med vårdcentralen på måndag om vaccinering. Så att jag kommer iväg på det! Sen på onsdag ska hon ringa läkaren efter som jag tydligen ska till läkaren även om hon får släpa mig in. Men samtidigt kanske det är det bästa. Men jag ska fasen i ha luftvägsinfektion. Hoppas att jag INTE har det, för då blir jag fan arg. Nån annan jäkel(som jag inte känner) kan få det. Okej, det var själviskt med jag håller kvar vid det! Jag ska inte ha det!

Jag är sugen på en hemmafest. Det var länge sen det var någon. Skulle vara rilogt om hela det gamla "gänget" var samlat. Synd bara att så många flyttat :/ Vi hade ju jäkla roligt ihop! haha, många fina minnen finns det!
Fixa en hemmafest någon!

Adjö!


Fredag

Jag börjar bli riktigt trött på det här nu! Jag är förkyld IGEN! Jag är sjuk, blir frisk, praktik, skola, blir sjuk, blir frisk, praktik, skola, blir sjuk och så håller det på. Imorse vakna jag av att jag hade jäkla ont i halsen. Att det aldrig kan bli bra. Mamma vid matbordet "Du måste snart gå till en doktor om det där inte blir bra! Du kan inte vara dålig när du åker ner till Thailand för då kommer du bli jätte sjuk när du kommer till värmen!!" Men jag vägrar fasen att gå till doktorn, jag tänker inte ha luftsvägsinfektion och lunginflammation, som jag alltid får januari-februari. Det är nämligen så att jag alltid burkar vara förkyld januari-mars VARJE år. Fattar inte varför, är det nått i luften som gör det? För det blir samma varje år, det vet ni som känner mig. Förra året vägra jag också gå till läkaren. Förr förra året innan de var jag tvungen, kunde nämligen inte äta eftersom jag hade ont från munnen ner till lungorna. Och det var inte konstigt eftersom jag hade en stor infektion(luftvägsinfektion), dubbelsidig lunginflammation och fyra-fem andra infektioner i munhålan/halsen. Doktorn ville sjukskriva mig från skolan fast det vägra jag. Jag gick på pencillin från januari-maj. Så då blev jag trött och vägrar gå när jag har varit dålig länge.

Hade annars samhällsprov i dag. Ekonomi, inte mitt favoritämne precis. Men jag tror att det gick bra, kändes som det iaf. Skriver resultat när jag får tillbaka det (torsdag nästa vecka blir det nog).
Imorgon blir det Skövde med mamma. Ska köpa lite grejer till Thailand (short bland annat).

Min mormor och morfar fira nyss att de varit tillsammans i 50 år. Mormor var 15 när de blev tillsammans, morfar 18. Sen fick de mamma när 3 år senare. Och är fortfarande tillsammans. 50 år, vilken jäkla lång tid!!
Och antingen om det är detta året eller nästa år så har farmor och farfar varit gifta i 60 år! Shit. haha.
Och förra året fira mamma och pappa att de varit tillsammans i 30 år. Ligger långa förhållande i min släkt och förhoppningsvis så hittar jag någon bra så jag kan fortsätta med deras tradition ;) haha, fast är väl knappast någon som skulle stå ut så länge med mig.

Igår var mamma iväg till Uddevalla. När pappa kom hem från jobbet rusa han in i mitt rum "Har du hört något fram mamma?"
"nää, inte direkt, vaddåda?"
"Jag fick ett sms från henne förut när de kom ner. Och när jag skulle skicka 'ok' tillbaka så blev det 'öl', och jag när jag skulle ändra ord så råka jag skicka iväg det"
Jag kolla bara på honom. Han fortsatte:
"Undra vad hon tänkte när hon tog upp mobilen och det stod 'öl'"
Till detta kan jag berätta att han gjorde en massa rörelser och asgarva. Han tyckte det var skitkul. För att fortsätta:
"Fast jag skicka iväg ett sms till henne efter 'Nej, jag dricker inte öl, råka komma åt skicka...'  men undra vad hon tänkte när hon fick upp smset och det stod öl. Hade jag vela se!!!"
Och sen börja han garva igen, haha


Farväl mina vänner, nu ska jag bege mig!
Ni kan gå in på www.bilddagboken.se/quartz också om ni vill ha mer från mig ;)


Tisdag

Jag sitter här och ser på andra avenyn, ligger många avsnitt efter.Jag tänkte bara skriva ett snabbt inlägg.

I helgen som gick. I fredags var jag med Linda. Vi kolla på: Charlie and the chocolate factory, Juno och Bee movie.
I lördags var det dags för fest. Förfest hos Hanna, vi åkte in med 20,30 bussen, men eftersom det var för tidigt att gå till krogen så bar det av till Jonas. Efter ett tag så drog vi till krikelin. Var väl inte så jätte mycket folk där. Men kvällen var rolig. Tove var jäkligt onyker så jag och Linda fick ta hand om henne (kan säga såhär: hon blev utslängd från krogen). Några var hungriga så vi drog ner till eurobaugette. Efter det drog vi till busstationen eftersom Tove vägra stå still. Väl vid busstationen så blev Asp akut kissenödig och skulle pissa innan han gick in. Jag, Tove, Linda och Teresia gick in och vänta på honom, men han kommer aldrig. Och dagen efter fick vi veta att han hade ställt sig precis vid poliserna så de tog honom. Han fick spendera sin natt i fyllecell. Men det positiva är ju att han slapp böter! Men kvällen var rolig :)

Jag vet inte vad jag ska skriva mer så jag slänger in nått frågebös, läs om ni vill. Farväl

  1. Hur gammal är du om 5 år?
    Blir 24

    2. Vem tillbringade du två timmar med idag?
    Barnen och personalen på praktiken

    3. Hur lång är du?
    167

    4. Vilken är den senaste filmen du sett?
    se upp för dårarna, tror jag

    5. Vem ringde du senast?
    Jonas

    6. Vem ringde senast dig?
    Sofia

    7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
    "Gött, du kommer va jätte brun. E de den 13 juni du tar studenten?"

    8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
    Beror på vad man vill

    9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
    Gifta sen 25 år

    10. När såg du senast din mamma?
    1 minut sen

    11. Vilken ögonfärg har du?
    Blågrön

    12. När vaknade du idag?
    07,25

    13. Var tror du att du befinner dig om 10 år?
    Ingen aning, förhoppningsvis är jag utbildad lärare och har en kille :P

    14. Vad skrämde dig om natten som barn?
    Att en viss person skulle göra inbrott

    15. Vad fick dig verkligen att skratta sist?
    Att asp fick sitta i fyllecell

    16. Hur stor är din säng?
    105

    17. Har du stationär eller bärbar dator?
    stationär

    18. Sover du med eller utan kläder på dig?
    naken

    19. Hur många kuddar har du i sängen?
    2

    20. Hur många landskap har du bott i?
    Där jag bor nu

    21. Vilka städer har du bott i?
    Mölltorp

    22. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
    strumpor

    23. Är du social?
    Ja

    24. Vilken är din favoritglass?
    Daim

    25. Vilken är din favoritefterrätt?
    Vet inte :/

    26. Tycker du om kinamat?
    Jora

    27. Tycker du om kaffe?
    Nej

    28. Sover du på någon särskild sida?
    mot väggen

    29. Kan du spela poker?
    nja, sådär

    30. Tycker du om att mysa/kela?
    Jora

    31. Är du en beroendemänniska?
    av människor

    32. Känner du någon med samma födelsedatum som dig?
    Nej, men känner några som fyller runt de datumet

    33. Vill du ha barn?
    Ja

    34. Kan du några andra språk än svenska?
    Engelska och tyska

    35. Har du någonsin åkt ambulans?
    Nej

    36. Föredrar du havet eller en bassäng?
    Jag vet inte, sjön ;)

    37. Vad spenderar du helst pengar på?
    Nöjen

    38. Äger du dyrbara smycken?
    Nej inte speciellt

    39. Vilket är ditt favoritprogram på Tv:n?
    desperate housewives

    40. Kan du rulla med tungan?
    Ja

    41. Vem är den roligaste människan du känner?
    Vet inte, har mina favoriter ;)

    42. Sover du med gosedjur?
    Nej

    43. Vad har du för ringsignal?
    walk idiot walk

    44. Har du kvar klädesplagg från när du var liten?
    Jag vet inte faktiskt

    45. Vad har du närmast dig som är rött?
    En penna

    46. Flirtar du mycket?
    Vet inte

    47. Kan du byta olja på bilen?
    Jag kan fylla på :P

    48. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
    Nej

    49. Vilken var den senaste boken du läste?
    "Charlie and the Chocolate Factory"(i engelskan)
    annars var det "knappt lovlig"

    50. Läser du dagstidningen?
    Nja, serierna i SLA

    51. Prenumererar du på någon tidning?
    Story

    52. Dansar du i bilen?
    Nja, inte direkt, haha

    53. Vilken radiostation lyssnade du på senast?
    P 3

    54. När var du i kyrkan senast?
    Gamlamorfars begravning 27 december om jag inte minns fel

    55. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
    Terje (musikläraren i 9:an)

Sweet memories will last a long time

Igår var det alla hjärtansdag som jag tillbriga med Linda som jag skrev igår. Det var en bra dag :) Full med skratt!
Vi kom på att hanna måste ha en present, så vi satte igång och göra en. Sen drog vi till Karlsborg för att kolla på handbollsderby mellan karlsborg-Hjo. Karlsborg vann, gött de. Efter matchen blev det kina mat, för att sedan bege oss hem till mig igen. Vi höll på lite med Hannas present. Sen vid 1 åkte linda hem.

Idag har jag läst ut engelskaboken, Charlie and the chocolate factory. Nu är det bara recention på boken som ska skrivas. Men det har jag tills på torsdag att göra så det blir nog bra. Ska snart hem till Linda. Vi måste göra klart hannas present idag. Sen har vi bestämt att vi ska se på två filmer, vi får inte lägga oss förrens de är slut! Jag funderar på att ta med en madrass härifrån, för deras är inget skön den är så mjuk så man känner golvet igenom, när man vaknar känner man sig helt mörbultad (dvs punkterade lungor, bruten rygg, någon som har trampat på en ett flertal gånger m.m.)  ;D
På nätterna när jag sover får de flesta uppleva konstiga saker. Vissa kan få en ganska stor utskällning, ibland ylar jag, pratar, skriker, jag sitter skrädare, öppna ögon, står upp, ect. När jag och mamma var utomlands vakna hon av att jag bara satt och stirra på henne i flera minuter, nästa natt satt jag och stirra ut genom ett fönster.
De flesta i min familj brukar berätta att om de går förbi mitt rum på natten att de hör att jag ligger och svär massor på mitt rum. Haha, ja jag är dum i huvudet!

Funderar på om jag skulle kolla lite vad jag behöver ta med mig. Det kan inte vara så mycket, jag är ingen människa som behöver ha något att välja mellan direkt.

Åhå, nu fick jag veta att jag ska få sova på en skön luftmadrass. Här behövs ingen extra madrass inte! Yes, äntligen har de skaffat sig en bra madrass!

Imorgonkväll bär det av till Hanna som har inflyttningsfest/födelsedagsfest. Fast det blir dock bara förfest där. Drar in till Skövde senare på kvällen. Kan tänka mig att det är krikelin som väntar där. Så se så alla mina beundrare, nu har ni er chans att gå dit!

Ska plocka ihop lite grejer nu. Farväl, mina vänner!

Walking By Myself

Jaha, då har mer än halva lovet gått. Varit sjuk alla dagar förutom igår. Jäkla roligt. Jag som aldrig är sjuk annars.
Men i förrgår tog jag mig ut lite iaf, jag drog till Jimmy och johanna. Fredrik var där också. Vi kolla på tv och spela kort. Jag vann inte en enda jäkla gång. Otur, kom hem vid 2, skulle upp några timmar senare, vilken gick väldigt segt måste jag säga! Jag försov mig och drog iväg med bilen så jag kom i tid. Johanna jobba på dagiset så hon och jag hade görkul :) Jag "lärde" även ett barn att säga fräääänt! "Säg till din mamma: Vad fränt hår du har idag!" sen när hon kom och hämta honom "Vilket fluffigt hår du har mamma!" Hon har spikrakt ;P

Efter vi hade slutat drog jag, Johanna, Jimmy, Fredrik för att kolla på bio. Det blev Cloverfield. Det var annorlunda, måste säga vilken superkamera han måste haft ;)
Efter bion drog vi hem till Johanna och Jimmy. Vi spela tecknet och hollywood. Roligt :) Även om vissa är lite väl tävlingsinriktad :P

Idag är det alla hjärtansdag, eftersom jag har så jäkla många beundrare som vill gå ut med mig, har jag gjort det rättvist och är med min vän Linda istället! Men det är inte alls fel att vara med Linda idag! Vi har varit med kompisar sen 3:an. Hon och jag tog följe till Mölltorpsskolan varje dag och på så sätt fick jag en underbar kompis :)


Men nu plingar hon på dörren. Så det är bäst att öppna för henne


Farväl

Hoppas ni får en bra dag!


You Make Me feel Like Dancing

Nu blev jag lite putt. Jag hade skrivit ett inlägg men det försvann, så nu skiver inte jag i ren protest!

Men jag slänger in en bild på tavlan. Har äntligen målat det gula! Jag gjorde det idag.
Fast är såklart en del kvar men ändå ;)


image3


Isolerad

Jag är fortfarande inte frisk. Kommer inte kunna vara på praktiken varken imorgon eller på tisdag.  Så kommer antadligen få ta igen de dagarna på påsklovet. Jag som vill vara med vännerna hela den veckan. Dumma mage som aldrig blir frisk.
Men jag har ju iaf fått låna Nitendo Wii av min bror :) Snällt, har jag något att sysselsätta mig med iaf
Annars idag har jag fått 3 sysslor att göra av mamma. Efter jag gjort de så har jag och mamma kollat på två filmer. Och nu sitter jag här.

Föresten är min nya lampa uppe på väggen nu :)

Ett kort inlägg av mig.
Adjö!


Will You Remember?

Just nu kryper det i skinnet på mig. Klarar verkligen inte att vara sjuk för då måste man vara hemma en hel dag. Visst, det går bra när man inte är sjuk att bara vara hemma och slappa. Men när man är sjuk så går det verkligen inte, man tänker bara på hur mycket saker man skulle kunna göra istället för att vara hemma.
Vad hade jag gjort idag? (Jag ska kartlägga exakt hela min dag, nej jag har inget att göra!)
Min väckarklocka ringde 09,30 eftersom jag skulle ringa skolan innan svenskan börja! Yeah mitt namn är ju trots allt Emelie så det tog en timma för mig att ringa till skolan.
"Det är Atorina."
"Hej. Det är Emelie. Jag tänkte bara säga att jag inte kommer idag för jag är magsjuk"
"Jasså, så du är magsjuk?"
"Japp, så jag är hemma idag."
"hmm, okej. Det är många i er klass som är sjuka idag...."
"jasså, jaha"
"mm, men jag skiver upp att Emelie Olsson är sjuk här"
Lite väl misstänktsamt där kanske.

Jag tog febern (37,5), så jag ringde till min moder, fråga vad som var feber. 
"Hej, det är jag. Vad gör du?"
"Jag jobbar, så jag sitter i möte"
"Okej, men varför svara du då för?"
"Du är ju sjuk, måste ju svara då!"
"Hmm, okej. Vad är feber på morgonen? Jag har 37,5 nu"
"Det är feber på morgonen Emelie! Men hur är det annars då? Men testa att äta två rostade mackor och te!"
Snacka om överbeskyddad morsa. Jag fick till och med order på vad jag skulle ha på mackan! haha. Fast visst är det skönt med mammor som bryr sig och som tycker synd om en när man är sjuk.

Jag åt samtidigt som jag kolla på vänner (måste ju arbeta mig igenom den där boxern). Men under säsong 2 på sista skivan så börja det bugga och gick inte igång. Då blev jag så sur så jag stängde av det, och i ren protest la jag mig och sov!
Kolla på diverse tv-program/film.

Okej, jag skippar att skriva vad jag gjort idag. Kom på att jag faktiskt inte gjort ett dugg mer än att kollat på tv. Jag får ju inte gå någonstans i huset heller. Jag kan ju trots allt smittas. När pappa kom hem: "Vad har du gjort på stora toaletten Emelie?"
"Tvättat händerna."
"Det får du göra på andra toaletten!"

Det börja redan igår när jag borsta tänderna.
"Vad gör du Emelie?"
"Jag borstar tänderna"
"Inte på den toaletten!"
"Men jag borstar ju bara tänderna?"
"Ja, men du spottar ut dina bakterier i handfatet! Du får ta dina grejer till andra toaletten"
"Va? Vad gör det då? Du ska väl knappast slicka på handfatet eller?"
Där någonstans sluta det samtalet. Men jag gjorde som han sa trots allt.

Nu när jag bläddrar igenom inlägget ser jag att det mest består av konversationer. Väldigt roligt. Men eftersom jag inte har pratat så mycket med någon sen igår så får man ta vara på det man får ;)

Jag har insett nu att vad jag än skriver kommer det inte bli något viktigt, men jag kommer säkert forsätta skriva för jag har så fruktansvärt tråkigt. Finns ingen att prata med. Inte så konstigt, det är fredag och alla är upptagna på fredagar. Fest, kompisar, pojkvänner spenderas det tid på. Förutom jag, eftersommin kropp har bestämt att jag ska vara sjuk! Kollar på min msn-lista efter någon som man kan tracka(prata), alla som är inne är "inte vid datorn" eller "upptagen", förutom två (de två pratar jag aldrig med längre). Det är mycket bättre att vara sjuk på en tisdag än en fredag!

Farväl!
Jag insåg att jag måste sluta skriva!

Usch och fy

Detta blir nog ett kort inlägg känner jag.

Idag har jag varit i skolan. Vi hade bara 40 minuters natur (härligt) vi hade äver svenska och samhäll idag. Sen vid tolv hade inga lektioner på hela skolan. Utan vi hade kulturdag. Vi fick spela wii, sjunga kareoke, kolla på tavlor och bilder, det var konserter, dansa, se på film och en massa annat. Det var väl sådär eftersom jag hade ont i huvudet, slö och konstig i magen.
Direkt när jag kom hem så la jag mig i sängen (utan att somna men där var det iaf varmt och skönt). Efter en stund tog jag febern och det visa sig att jag hade feber (38,1 tor jag det var) och sen har jag spytt. Så är väl antadligen magsjuka på mig. Usch, trist att få det över en helg! Och huvudvärken lever vidare.
Jag slapp iaf hämta pappa efter jobbet idag. Tur det!

Orkar jag inte skriva mer.
Farväl!


Drömde om dig inatt ;)

Då har den sjätte tisdagen gått, nu är det bara 46 stycken kvar på detta året. Det är ju inte vilken tisdag som helst idag heller utan det är ju semlansdag. Jag är inte så förtjust i semlor. Men jag och Tove åt en iaf :)

Tidigare idag har jag varit på praktiken, känns bättre denna veckan, är inte lika trött nu som förra veckan iaf. Fast förra veckan varjag extremt trött, låg helt utmattad hela dagen efter praktiken. Men det blir nog tidig vaggning för mig idag! Det måste bli det!

Jag tänkte skicka in ett bidrag till tävlingen på bilddagboken. Om jag orkar ta mig tid att bygga nått med knäckebröd. Vore roligt. Men kommer antadligen bli så att jag inte kommer bygga något=ingen tävlig.
Jag säger inte att det kommer blir så, men om jag känner mig själv så ser det inte ljust ut.

Kan inte sitta längre här. Mina ögon sticker för att jag är trött. Nu blir det borsta tänder, bettskenan och sedan läsa boken i engelskan. Eller jag kanske ska ta en ny bok som jag har hemma? En tunn borde jag ju hinna innan. Eller?
Tänk om jag läser ut engelskaboken snabbt, då kan jag ju inte börja med en ny eftersom mitt minne tycks tränga ut den boken jag läst innan. Men vad händer om jag inte hinner läsa ut båda, jag kan ju inte sluta läsa den första boken bara för att jag ska hinna läsa den andra boken. Ahh, men jag chansar nog på att jag hinner en bok emellan, kom på att det är ganska lång tid kvar och den engelska är lättläst.

Farväl!


Born To Be Alive!

Det blev ingen bild upplagd någonstans idag. Det blev inte så att jag börja måla. För precis när jag hade hämtat färgen, för att blanda och späda ut den: "Emelie, vad gör du?"
"Jag tänkte måla lite på tavlan"
"Men du och mamma ska ju laga mat nu"
"Redan?"
"Ja, vi är hungrig"
"Men det är ju inte jag"
"Okej, men det tar ju en stund att laga!"
Det skulle stå i ugnen och grejer. Men jag såg till att byta ut maträtten till något gott istället.
"Okej, men då kan du handla"
Suck, var i affären två gånger efter det.
Men Gud vad gott det blev! Mmm, laga inte efter något recept heller. Jag är så duktig (om jag får säga det själv)!! Den var nudlar, kyckling, morötter, jordnötter och massa annat gott. Fler gånger!

Jag är verkligen sugen på att flytta hemifrån, fast ändå inte. Jag skulle nog inte orka göra allt som man måste göra. Skulle vara jäkligt roligt att göra iordning och sånt. Men städa, tvätta och laga mat varje dag är något som jag verkligen inte skulle orka med nu. Så jag får nog bo hemma ett tag till iaf.

Det blev ingen mer städning för mig idag. Tänkte att jag verkligen skulle städa mitt rum ordentligt idag. Men icke sa nicke! Jag har fortfarande en överfull fotölj(stavning?) och en klädhög på golvet som ska in i garderoben(den har legat där i över en månad).
Men när jag kolla på SingingBee på tvn så fick jag ett ryck, jag gick och hämta en lampa vi hade hemma. Rev upp den ur kartongen och börja montera den. Så nu är jag en lampa rikare i mitt rum. Vilket inte ens behövdes eftersom jag har ganska många lampor, närmare 13 st. Sen har jag en omonterad till.
Jag gillar när det är ljust. Jag tänder alla lampor i det rummet jag är och mamma och pappa släcker efter mig (en orsak till varför jag inte ska flytta hemifrån, elräkningen).
Fast den lampan jag satte upp nu var egenligen till Jonas och Fia men det ville nog inte ha den, så nu är den min! Den står faktiskt bra där den står :)

Men nu ska jag borsta tänderna och bettskenan ska på plats, jag ska sova. Väckningen står på 06,45 (tror jag). Usch, längtar inte tills jag ska vara med och öppna på dagis! Då måste jag vara där vid halv 7 eller nått sånt. Suck.

Godnatt!

Hes the Greatest Dancer

Då var det söndag igen. Som vanligt på söndagar (alla andra dagar också iosf) så tjatar mamma och pappa att jag ska städa mitt rum. Så jag har städat lite. Sitter just nu och lyssnar på "absolute disco classics" (från 2002) Något Jimmy hade laddat ner som jag har tagit från honom. Men visst piggar det upp en.

"I'm so excited, and I just can't hide it
I'm about to lose control and I think I like it
I'm so excited, and I just can't hide it
And I know, I know, I know, I know
I know I want you, want you"


Visst, pappa blev ganska putt när jag hade på så högt (eftersom jag skulle till köket och göra frukost) att han inte kunnde höra tvn (han kolla på let's dance och löste soduko). Men jag tror pappa ändå tycker om när jag lyssnar på musik man kan dansa till, för jag har kommit på honom ett antal gånger när han dansar till det (speciellt CandyMan), haha. Det är ursnygg dans på han ;)

"I don't want to lose you, this good thing
that I got 'cause if I do
I will surely,
surely lose a lot.
'Cause your love is better
than any love I know.
It's like thunder ... lightning,
the way you love me is frightening.
You better knock, knock on wood, baby.
Ooh, baby, ooh ooh ooh ooh ooh...ooh"


Igår på dagen var jag med Tove, vi baka kladdkaka och hyrde film. Sen kom Linda och vi drog till Hanna. Vi gjorde kluriga grejer och sen var det dags för två timmar bowling. De festa till det med "sportdryck" medans jag som var chafför förblev nykter. Sedan bestämde de sig för att efter skulle vi ha efterfest hos Hanna. Hanna gick iväg och ringde och det blev hennes tur på bowlingen.
Jag gick fram till henne: "Ska jag köra åt dig eller?"
"nja, jag kommer strax!"
"Men jag lovar att jag sätter en strike åt dig!"
"Okej, kör på!"
Sagt och gjort, en strike blev det. haha
Men även om de andra hade drack sportdryck så vann jag stort! Efter bowlingen beställde vi pizza på Milan. Tog med den till Hanna. Sen efter ett tag börja vi spela TP (disneyutgåvan). Oyeah, jag vann på det också!
Vad ska jag säga? Tur i spel, otur i kärlek. Jo tack för den Gud! ;P
Det snöa jäkligt mycket igår också. Och sen blev det kallt.  Var som en isbana i hela Tibro (eftersom de hade varken saltat eller lagt på sand). Och jag hade det röda bilen så jag gled omkring som fan när man körde(jag körde lugnt kan jag tillägga). I rondellen in till Hanna var jag nära att köra in i refugen (jag höll inte mer än 10 km/h). Oja, den röda bilen är säker!

När jag har skrivit klart det här ska jag iväg och måla. Tänkte slänga upp en bild på tavlan sen, eftersom jag pratar om den ganska mycket. Men vet inte om jag slänger upp den här eller på min bilddagbok. Eller kanske båda. Jag får se ;)

Adjös!

rykten i stugorna sprids medan snöflingor faller

jaha, eller nej. Jag orkar inte skriva nu föresten, går och lägger mig istället. Jag skriver imorgon eller idag (beror på hur man ser det) hehe

God natt!

Undra hur mycket felstavning och grammatikfel det är i detta inlägg ;)

Då var det februari! Vet inte riktigt vart januari tog vägen riktigt :S

Men kom precis hem från Jimmy iaf, blev att titta på RatRace och sen blev jag lite taxi :P

Imorgon ska jag till Tove på dagen och sen blir det bowling. Fan vad jag ska vinna! Visst, jag brukar vinna men nu menar jag verkligen VINNA och stort ska det va också!
Imorgon kommer äntligen den gröna bilen hem igen. Har riktigt saknat den, kallt att gå till bussen på morgonen. haha ;) Och sen ska jag påminna Jonas och Fia om att de absolut inte får glömma min ipod. Den har bott där i veckan ;) Hoppas bara inte de har bytt låt!

Jag har funderat på vilka det är som läser min blogg egentligen. Antar att Jonas, Fia, Tove, Linda och Malin som läser. Har jag rätt? haha

Jag har ju berättat några av mina drömmar här, brukar ju drömma minst 1 dröm varje natt som jag kommer ihåg. Inatt hände det otroligt mycket i mina drömmar. Jag skällde på någon ande i Jonas gamla rum (han satt tydligen i den gröna fotöljen som det låg en filt över) Och helt plötsligt ser jag att det rör sig under filten så jag rycker undan filten. Och under den finns en giftig igelkott som finns i Australien. Den sätter sig fast på min fot, så jag ska springa ut och ropar på mamma och pappa att de absolut inte får komma eftersom den var giftig. Och ut springer jag på parkeringen och försöker ta loss den med en pinne (vilket jag får efter ett tag) men efter det ville jag döda den eftersom den var ju giftig. Men den har gått upp på grannens tomt så jag tänkte att om jag petar på den så vänder den sig om. Det var bara det att när jag peta på den hoppa den på mig, så jag brottas med en igelkott (den var ganska stor, inte som svenska igelkottar precis) men jag lyckas få bort den och döda den. Sen springer jag in till mamma och pappa och ropar att jag måste åka till KSS eftersom jag behöver få serum. Och mitt ben hade börjat somna bort. Så då åkte vi iväg. Sen var jag frisk och var hos Tove (kärnfamiljen Ahlander snackar vi om då), och jag var så glad att jag hade blivit frisk. Sen skulle de åka iväg (jag + hennes familj) Jag skulle bara upp till Toves rum och hämta något, men då hade pappan glömt vem jag var och beslutade att de skulle åka utan mig. Så de gjorde de. Sen så snodde jag en bil och åkte race med den till Mölltorp (är inte 49 vi snackar om nu utan var en som man åker om man kör runt Kyrksjön). Sen kommer jag hem, men jag vågar inte gå in för de var tydligen arga på mig. Sen så gömmer jag mig och jag ser att min mamma håller i sin nya bebis.
Det var väl det viktiga i drömmen ungefär. HAHA, jävla knäppa drömmar. Sen när jag vakna upptäckte jag att allt jag hade i närheten av min fotdel var helt omkringsparkat i hela rummet. Var väl när jag skulle sparka av igelkotten från foten, haha.

Nu ska jag gå och sova. Ska befinna mig hos Tove om exakt 10 timmar och 59 minuter!

Adjökens!


RSS 2.0