Fredag - 21 dagar kvar till student

Nu är det fredag igen :) Så snart bär det av till Tibro för klassfest. Fast jag ska dock inte följa med ut på krogen eftersom det är fest imorgon, så nu sitter jag och väntar på Karlsborgsborna att de ska hämta mig. Jag har även varit i Skövde idag. Pamela liftade till Skövde också. När vi var vid trafikljusen vid högskolan ( rött ljus, jag stod still) blev jag påkörd i bak, hon satt och pillade med mobilen så hon åkte lite långt så hon kom in i min. Efter det mötte jag upp Jonas, Asp och Sofia i Skövde. Jag och Fia drog iväg för att köpa present till Tove och kolla på kläder. Hitta en studentklänning :) Nu ska jag bara fixa ett bra linne till och ett par leggings, så är det klart sen :P När vi var klara åkte vi till Jonas och Fia där jag fick en present :E (picknickkorgen jag önska mig). Tack, sötnosar :)

I veckan har det annars inte hänt så mycket faktiskt. Jag har mest tagit det lugnt och laddat inför den hyseriska veckan som kommer vara nästa vecka.

Nu ska jag åka
Ha de gött!


Söndag - En ny vecka framför mina fötter

Den jobbiga veckan är förbi! Skönt, och jag klara den rätt så bra faktiskt ;)
Denna vecka som kommer är det inte så mycket, men veckan efter det är det fullt upp igen, då är det 4-5 prov. Låter mindre lockande, men jag kanske för en gångs skull börja i tid? Vi får se!

Imorgon ska vi till högskolan i Skövde med klassen. Jonas sa att det nog inte är så mycket folk där iom att det är tentatider nu :P Förhoppningsviss behöver vi inte åka till skolan efter vi varit där (men är förvånad om vi slapp). Efter skolan kommer iaf Tove hit och ska sova hos mig.

Och gissa vad det är för speciellt på tisdag då? Det är såklart min födelsedag :D hihi
Hoppas jag får en kamera och en cykel. plattång vore också roligt. hehe. Men jag måste ju få något på studenten också :P

I fredags var jag med Tove. Vi färgade  och lockade hennes hår. Jag tyckte det var sött i lockigt men det tyckte inte hon. hehe.
Igår åka jag till Jonas och Fia. Fredrik och Emil kom också. Vi hade roligt, även om det var lite stelt ibland kanske :P
Idag har jag inte gjort något, eller jag har möblerat och städat lite smått. Och sen jag faktiskt gjort mina studentkort idag. Nu ska jag bara skriva kuverten till de.

Hoppas ni har det bra
Haj!

Onsdag - kort inlägg

Idag ska jag skriva nationellt prov i engelska B som jag har släppandes efter mig sen resan. Usch, jag vill inte. Jag är kass på engelska. Imorgon är det ett till nationellt prov i engelska B fast hör och läsförståelsen plus en inlämning i samhällen. Och på fredag har jag muntligt nationellt i svenska B och inlämning av projektarbete. Vilken underbar vecka det inte är! Chansar på att jag är trött på fredag. Men efter det är det inte alls mycket som är kvar att göras: historiaprov, naturprov, redovisning av projektet. Sen vet jag inte om det blir något mer prov, kanske ett samhällsprov. Men skit samma.

På fredag har Tove bjudit in mig på middag. Trevligt :E
Och på lördag ska jag och Fia mm hitta på något :)
Trevlig helg :D


Nu ska jag åka till skolan :P
Jag skriver kanske mer ikväll
Ha det gött


Söndag - nackspärr

Ojoj, nu var det redan söndag. Tiden går jäkligt fort. Snart fyller jag år (9 dagar) och snart tar jag studenten (ungefär en månad). Min och Toves artonårsfest var för 1 år sen, vem kan tro det? Känns som det var igår. Men får se om nittonårsfesten slår artonårsfesten :P

I fredags var det grillfest hemma hos Fredrik. Det var en helt okej fest. Fast det känndes som festen aldrig riktigt kom igång. Jag drog hem vid halv 3.
Igår kväll var jag med Linda (hon var själv hemma så hon ville ha sällskap med världens bästa Emelie, hon sa typ så), vi lagade mat, busade ute och kollade på film. Vi kollade på "Surfs up" och "thw wedding crashes". Tycker om den där Linda, tur att vi började ta sällskap till skolan i trean/fyran. Vi har haft mycket kul genom åren!

Nu sitter jag ute på altanen, jag skulle jobba med mitt projekt var det tänkt. Men jag fastnade här när jag skulle kolla om internet fungerade ute på altanen :P Men nu får jag se till att börja jobba med projektet och svenskan.
Det som ska göras nästa vecka är:
Onsdag: skrivdelen i nationellt i engelska b
Torsdag: Hör och läsövningen i nationellt engelska b, inlämning av samhällkunskapen
Fredag: muntligadelen av nationellt i svenska b, inlämning av projektet

Ingen vidare vecka kommer det bli, ser inte fram emot den. Dock helgen kommer nog bli rolig, iaf på lördagen. Jag och Fia ska hitta på något med jonas och petersson :) Blir nog roligt förhoppningsvis :)

Nu ska jag se till att börja med projektet, så jag kanske kommer bli klar med den någolunda.
Ha det bra

Fredag - Sol

Åhh vad det är underbart väder ute, det piggar verkligen upp en när det är soligt och varmt ute :)
Och ikväll är det grillfest hos Fredrik :) Perfekt väder fick vi! Jag vet inte vilka som kommer riktigt men men, det blir säkert roligt! Men jag funderar på vad jag ska ha för kläder för att ha jeans blir nog för varmt :P

Igår var jag i Skövde med Tove, vi köpte skor. Efter drog vi till min bror och Fia :) Alla åkte till max och käka
Sen efter Skövde följde Tove med till Mölltorp för att ta årets första dopp(i Sverige), kan sammanfatta att det var lite kyligt :P

Nu ska jag gå ner till affären för att köpa kött och sallad för ikväll
Ha det gött

Måndag - "Jag? Stressad?!?"

Ojoj, länge sen ett inlägg blev skrivet. Torsdags om jag inte minns fel, kan vara fredag kanske. Idag orkar jag inte lägga in mitt horoskop. Men det har faktiskt inte hänt så mycket här hos mig sen jag skrev sist.

Fast i lördags var det film-/tjejkväll hemma hos Linda :) Trevligt trevligt! Och i söndags jobba jag lite och på kvällen kände jag att jag var sugen på att göra lite LineArt så det drog jag igång med igen. Gör en bild på Fia och Jonas. Fia blev jag nöjd med, men Jonas blev inte alls bra :( Men det är något att jobba på, men kommer nog ta en tag att göra klart den bilden, för jag har ganska mycket i skolan nu. Är man borta länge får man stå sitt kast :P

Idag har jag iaf pluggat. Jag har naturkunskap B-prov imorgon som de gjorde när jag var borta. Det är om nerver, hjärnan, skellet, leder m.m. Det var ett litet prov för att vara den läraren vi har. Skönt det! Men jag hoppas att jag kan det nu iaf (läst det två gånger). Jag har ingen ork eller motivation för att plugga nu. Och det är verkligen inte bra, för det är nu på slutet som jag behöver hålla uppe mina VG / MVG. Svenskan gav jag upp att få mer än G redan i ettan, haha. Jag och Emma är som sagt ett G-barn i svenska.
Men jag friska upp mitt pluggande med en promenad med Fredrik (hans vän som vi möte hängde och på), alltid skönt med frisk luft som paus ;)

Imorgon efter skolan är det utflykt med Linda, Tove och Engel. Fast det blir inte lång utflykt för min del, för jag måste göra projektet. Det ska vara klart om 10 dagar (jag har 10-15 faktasidor att skriva, sammanfattning, slutdiskution, motivera mitt arbete, inledning, problemlösning, muntliga redovisningen ska vara förberedd och en massa annat runt om kvar att göra), så jag har lite bråttom med det. Men jag ska se till att fixa det här! (i mina tankar låter det ungefär såhär när jag skrev det sista "YEAH, IN YOUR DREAMS, BITCH!") Jag är väldigt lugn.

Och jag lyckades även försova mig imorse. Den svenska Guden måste tycka att jag gjorde något helt fördjävligt i Thailand eller nått!!

Ha det bra

Fredag - fortfarande

Idag har jag lagt ut bilder från Thailand på bilddagboken. www.quartz.bilddagboken.se Glöm inte att kommentera ;)

Har inget mer att skriva
Ha det bra :)

Fredag - hemmadag

"Oxen 20/4 - 21/5

Dagshoroskop - fredag 2 maj

Du kanske föredrar att hålla dig i bakgrunden idag, vilket kan vara nog så klokt på många sätt. Framöver verkar du gå mot en stärkt ekonomisk position."



Jag titta igenom min dator nyss, hitta denna texten:

Haha, Måste bara berätta om den helgalna festen hos Maria i går kväll!! Christian spydde ner hela mattan och sen halkade Pettersson i spyan och började gegga i det. Evelina kom för att kolla vad som hade hänt men då stoppade Ted henne och föreslog att dom skulle gå och dricka lite med Jenny. Bobo däckade redan klockan 20:00 så mamma och Anders ritade en massa penisar i hans ansikte.
Jag började ragga på mamma men blev totalt dissad när hon började strula med Anna (Toves mamma). Då gick jag fram till Maria för hon vad den enda som dög. Vi gick till Emma Almqvist för att köpa kondomer av henne. Men Sofia hade redan köpt alla, så vi fick vara utan. Kvällen slutade i tragedi för Simone, Sören hade ringt polisen som körde i väg henne eftersom Hanna hade anklagat henne för att ha antastat Johanna.

(Ta fram din mobil och slumpa fram namnen på din kontakt lista.
Fyll i dina namn och se vilken kul fest det blev för alla.)

Idag har jag och pappa deklarerat! Duktigt :) På tal om att vara duktig så städa jag och mamma bilarna igår!
Nu ska jag till affären. Jag skriver säkert mer ikväll!
Adjö


Torsdag - morgonen efter valborg

"Oxen 20/4 - 21/5

Dagshoroskop - torsdag 1 maj

Det är dags att bli klar över vad du vill för egen del framöver. Livets goda kommer till dig när du är beslutsam, målmedveten och ihärdig. "



Nu är det dags för en ny månad igen. Och en ganska bra sådan också, inte bara för att jag, Tove och morfar fyller år utan även i maj månad brukar även vädret komma igång på riktigt  :) Härligt när man känner för varje dag som går att det blir varmare :)
Men i maj är det som sagt min födelsedag, 19 år. Det är inte dåligt det! Födelsedagen infinner sig om 20 dagar, kom ihåg att gratta mig ;P

Inatt drömde jag att jag var dödsdömd i Thailand. haha, det satte sig i hjärnan när jag vakna och jag låg och fundera på vad jag inte hunnit göra än. Och sen gick jag även runt med en hundvalp i famnen som bara kissa hela tiden.

Valborg "firades" med att Jonas och Fia åt mat hos oss. De fick även kläder som vi köpt till dom i Thailand. Och ett överkast fick de också, hoppas de använder det väl för det vägde bly! Fia och Jonas skulle dra till Kåren, kan erkänna att jag var jäkligt sugen på att följa med och blev ju inte minde sugen när de fråga om jag ville följa med ganska ofta. haha. Men jag var hos Tove (Oscar och Linda var också med) och vi spela spel och åt middag. Men vi hade det också roligt :) Vi spelade "Med vilda gester" och "med andra ord", de är två spel jag verkligen kan rekommendera, det är roliga varje gång! Spelade hos Asp fösta gången, blev tokkär i spelen och köpte dom själv ^^
När jag skrev asp påminde det om igår på med andra ord:
Oscar: "Det är en stad i Amerika. Din kompis Daniel som bor i Trollhättan. Hans efternamn...."
Linda: "Ehh, jag vet inte. Salt Lake City??"


Nu ska jag fortsätta att kolla på andra avenyn. Jag har en hel del avsnitt att beta av.
Farväl


RSS 2.0