Söndag - kväll

Precis kommit hem från Mölltorp nu. Trevligt var det. Grill och mys. Jag plugga också. Meen jag hann inte klart, blev inte direkt effektivt och har så inte varit det på hela dagen. Motivationen har ännu inte hittas.

Söndag - mors dag

Snart (om 4 min) bär det av till Mölltorp för att hälsa på mamma och pappa. Ska fira lite mors dag, med grillning. Behöver dock skriva klart min uppsats i hållbar utveckling så jag kommer inte att vara så jätte roligt sällskap. Men några timmar till så är det klart för att skickas in.

Igår var det filmkäll här i Lunden. Vi blev tillslut 9 stycken personer. Det var trångt och roligt. Och ganska varmt. Filmkvällen började väl dock inte så jätte bra, iom att de två filmerna vi skulle se inte funkade. Så det fick bli partymen.

Oj, ska befinna mig på parkeringen om 1 minut. Stress.

Lördag - film

Snart dags för filmkväll. 9 personer i en 6-sits soffa. Trångt och härligt. I like it.


Jag tänkte att denna soffa kommer räcka, får se ikväll om jag har fel eller inte.
Tur jag inte köpte mindre iaf.

Lördag - underbart

Rakade benen igår innan det var dags för fest. Eftersom benen var lite torra slängde jag på lite body lotion. Idag: allergisk reaktion. SÅ fint!

Fredag - småtrött

Såhär ser helgens planer ut:
Ikväll kåren. Imorgon plugg och filmkväll. Söndag plugg.

Nu ska jag nog kolla på film, samt sova en lur. Plugget tar vi som sagt imorgon!

Fredag - mulet

Det luktar rök i vår lägenhet. Ingen av oss röker. Vi kom på orsaken. I lördags sa vi till att de kunde fimpa i ölburkar/askkopp bara de inte kastar ner på grannens trädgård. Bara det att vi dagen efter slängde ner alla burkar i en kasse för att lägga in i vår "återvinningsstation". Den har blivit lite full och sedan igår går den inte att stänga (hur mycket vi än knör). Det är därför det luktar rök i vår lägenhet. Det osar. Gott... Imorgon blir det pantning!

Tänk att en sån liten springa kan skapa sån odör.


Torsdag - blogg blogg

Här kör vi blogginlägg på blogginlägg. Allt för att inte plugga. Jag pratade nyss med Sanna på msn (tagit bort mycket av samtalet, för att korta ner det):

Emelie säger (16:22):
Jag har nog gått på toa 31 gånger idag, för att komma ifrån pluggandet! Snacka om att ta till vad som helst! Min blåsa kommer att få nya vanor om jag fortsätter med detta!
Sanna säger (16:25):
Haha, bättre än att töja ut blåsan, då känner man tillslut inte av känselreceptorerna så man kissar på sig. 
Emelie säger (16:26):
Hört att typ var 3-4 timma ska man kissa, för att få den ultimata och perfekta blåsan!
Sanna säger (16:26):
Haha, är säkert så.  



Ibland funderar jag på vad folk tänker om mig egentligen... Antadligen: hon som alltid har "värda" samtalsämnen! Men vad jag gillar henne, hon är bäst!

Torsdag - vov vov

Pluggar på balkongen. Jag håller med andra ord stenkoll på allt som rör sig här utanför. Mycket viktigare. Jag lägger märke till att en relativ ung kille med en hund kommer gående mot tvättstugan, han knyter fast hunden utanför och går in. Efter några minuter kommer han ut, går förbi hunden. Glömmer hunden! Stackars.

Minnet sviktar för oss alla! Det är just därför jag skriver stora lappar vid tvn!

Torsdag - mat

Idag ska Tove och jag ut på uppdrag igen i Skövde. Jag planerade för maten ikväll och funderade på om hon skulle äta här. Skickade snabbt iväg ett sms till henne:

"Ska du äta här?"
Detta sms fungerade mer som ett symboliskt sms, för efter 5 minuter gick jag in och tog upp mat. Skickade ett nytt sms efter 10 minuter:
"Jag har tagit upp till dig. Såå känn dig tvingas att äta här, du har inget val."


Nu vet ni det! Om ni kommer hit, finns risken att ni blir tvingade till att äta mat. Om vädret håller upp idag blir det grillning! Mums!

Torsdag - dags

Nu är det denna tiden på månaden då det är dags att betala hyra och räkningar. Eller rättare sagt sista dagen idag, så men andra ord det är fasen i mig dags! Jag kom på detta nyss och eftersom jag inte har några stora förhoppningar på mitt minne (måste ha halva av Linda) var det bäst att sätta upp en lapp... på ett ställe man inte missar den.

Vid tvn blev mitt beslut. Ingen chans att båda missar detta!


Onsdag - hehe

Häromdagen gjorde jag ris och currysås till ett helt kompani... Så idag äter vi ris med mera.

Jag stod vi stekpannan medans Linda hivar upp hennes ris och currysås.
Jag: Det var ganska mycket ris jag gjorde faktiskt...
Linda: Aha, men jag har ju fått tillbaka min aptit nu sååå...
Jag: mm, bra dä!
Linda: Fast det blev nog lite mycket.....
Jag: haha lite??
Linda: Jag blir nog mätt.

Detta är Lindas potion med ris och sås, sen ska hon ha fiskpinnar till.


Onsdag - hmm

Jag sitter i solen på balkongen, Linda sitter i soffan och kollar på tv.

L: Emeliee!
E: Ah?
L: Det är han...
E: Vem?
L: Han i ...... *mummel*
E: Vad säger du, jag hör inte
L: Han i Big bang theory
E: Va? Vart?
L: Meen på tvn...
E: haha, men jag kollar ju inte :P



Kvällens att göra: Storhandla, urk!


Onsdag - igår

Både jag och Tove var sugna på mys igår, därför knödde vi ihop oss i soffan framför datorn. När Linda kom hem från jobbet ville hon också vara med. Såhär såg det ut:

Man tager vad man haver?


Onsdag - plugg

Trött som fasen, känns som jag inte sovit en blund. Fast det har jag. Drömde för fullt, det var en bra dröm (bitvis). Eller allt var bra förutom att någon gömt hasch i mitt rum, och polisen kom (vakna då).

Nu blir det plugg med Johanna. Slut-inlämning sker idag!

Tisdag - iiii

Jag och Tove umgås. Jag pluggar och hon läser.



Tisdag - väntar på Tove

Jag är inte riktigt säker, men jag tror att vi behöver ta ut soporna... snart.


Tisdag - suck

Pluggar, tvättar och städar omvartannat. Jag bara roar mig jag.


Jag och den underbara boken.


Måndag - .

Om man skulle ha ett SM i att ha tråkigast, tror jag att jag skulle vunnit eftermiddags och kvällspriset idag. När man till och med diskar för hand när man har diskmaskin, då är det bara fel! Men jag har iaf lyckats skrämma Linda, det var lite roligt för mig.

Imorgon kommer Tove hit på dagen för att underhålla mig i pluggandet. Sedan ska vi iväg på ett ärende, hoppas det är bra! Efter det är det dags för "hudvårdsparty". Nice :P

Jag och Tove brer på med varsitt fake-smile, som man ska göra på kort!

Måndag - smssmssms

Fick sms från Linda nyss:
"haha det var en liten hund som hette gunnar nu på bussen"

Jaha, där ser man. Fast gillar när jag får helt ovärda sms från folk. Lite kul!



Söndag - jahaja

Jag hade lyckats förtränga att jag har seminarie imorgon. Tur att en i klassen påminde mig imorse. Så nu kör jag ett balkongplugg. En bok och en uppsats som ska läsas samt lämna kommentarer på detta. Kan väl sammanfatta det såhär: det finns roligare saker att göra.

Gårdagen party var roligt. Blev husaren, träffade underbara Emma också :)

Lördag - kalas

"Emelie säger (08:46):
kl 9 är det disneydags
synd bara att de blivit så dåligt!
Tove säger (08:46):
ja
det är ju askasst nu"



Idag fyller världens bästa morfar (71) och även underbara Tove (21) år. Stort grattis till dom! Jag ska ner till mormor och morfar sen på kalas för han och mig. Hoppas det bjuds på något gott att äta :) Igår hade vi spelkväll med doping med lite folk här hemma, var riktigt kul faktiskt. Satt på balkongen hela kvällen, gött de! Men jisses vad det regnade! Åska och blixtra gjorde det också. Tyvärr kunde jag inte somna om när jag vakna vid 7 imorse :( Men en powernap så är jag nog fit for fight för ikväll! Då Tove o jag ska firas ^^

Torsdag - bra dag

Imorse när jag vakna var det ingen sjöng för mig. Så jag fick ta saken i egna händer och brölade i med "Jag må jag leva...osv".  Publiken (läs jag) ställde sig upp och applodera. Sjungaren (läs jag) tacka och bocka och kastade ut blommor mot publiken (läs mig). Och födelsedagsbarnet (läs jag) rördes till tårar och lyckan var total!

Gårdagen spenderades i skolan med Johanna för uppsatsskrivande. För att sedan på kvällen fara hem till Sanna för att förfesta med singstar (hemska sak). Efter detta blev det kåren. Kort efterfest hos G. Cykelturen hem var i en klass för sig, haha. Tack för att ni förgyller min vardag med era tokigheter ;P

Såhär snygg var jag och Tove på 20-årsfest förra året.



Onsdag - solen?

Hallåå?! Vart tog solen vägen? Tror vädret fick reda på att jag ska trampa iväg strax. Men frukta inte gott folk, när jag sitter i skolan kommer den att dyka upp igen.


Onsdag - work it

Frukost och peppmusik på balkongen är aldrig fel! Jag känner på mig att detta kommer bli en underbar dag! Känns i hela kroppen :)

Snart väntar uppsatsskrivande med Johanna i skolan. Förhoppningsvis blir vi någolunda klara idag, det ska vi nog klara av att bli! Jag tänkte att jag skulle skriva lite på min andra kursen också, men det tar vi nånannan morgon ;P


Mitt sällskap är tomatplantor och dillen.


Tisdag - tips

Att dricka vatten, hosta och skratta samtidigt är inget jag rekommenderar er.

Det kommer vatten ur tre hål (mun, högra närborren och vänstra näsborren) vilket resulterar i att det blir blött på golvet och du får en "kallsup". Det positiva är att du kan underhålla en kompis (vid sällskap), du får ren näsa och golvet blir också rent.

Tisdag - dropp dropp

Varför ska det regna när det börjar bli dags att dra hem för? Jag vill inte bli blöt! Plus att jag säkert kommer bli överkörd pga av att jag inte ser något! Ibland önskar man att det fanns vindrutetorkare på glasögon! Jag vill inte dö på grund av blödningar på gatan! Jag vill inte. Jag vägrar. Jag ska snart gå ut på gatan, där jag ska stampa hårt i marken och hutta med näven upp mot himlen!

Tisdag - mmm

Träningsvärk från igår infinner sig i min kropp.


Nu blir det ett besök på skolan för att ha seminarie. Sen sitter jag nog kvar efter för att få nånting gjort. Förhoppningsvis.

Måndag - hmm

Jag har insett att det är inte alls långt kvar till sommaren. Om mindre än 3 veckor slutar skolan. Jag längtar enormt samtidigt som jag fylls med en nej-känsla. Det ska bli skönt att komma bort från allt som heter inlämningar, uppsatser, litteratur med mera. Men samtidigt vet jag att stor del av min tid kommer att spenderas i Mölltorp/Karlsborg på grund av jobb. Jag trivs jättebra i Skövde med den tillvaron jag har nu. Att åka till Mölltorp och Karlsborg där i princip inget händer tynger mig.

Men det som inte dödar det härdar! Jag är nöjd med schemat jag har fått från jobbet iaf. Två veckor ledigt innan tanter och gubbar ska besökas, elva dagar mitt i sommarn (som ska spenderas på resande fot med kompisar) och därefter ledig två veckor innan kurserna drar igång. Jag hoppas på en varm sommar så att jag och Jimmy (som kommer få offra många av sina timmar för att underhålla mig) kan bada och steka massor! Samt grilla naturligtvis!

Lägger upp en snyggbild för att visa mig missnöjdhet.


Söndag - plugg ?

Jadu, det här med pluggdag har inte gått så bra hittills. Ställde klockan på kvart i nio, men kan väl säga att jag låg kvar. Och att jag precis åt frukost. Hm, ingen metodikbok uppe hittills, och snart ska vi hämta söta Charlie, som vi ska ta hand om idag :)



Igår hade vi filmkväll, Fredrik och Sanna kom hit. Andra filmen var dock askass, jag gav upp efter 10 minuter och ägnade mig åt annat. Innan skulle vi spela guitarr hero. Jag märkte att jag lagt mina gitarrer på "sånt där bra ställe"...

Fredag / lördag

GÄÄÄÄÄSP... Struntade i efterfesten, sängen väntar. Niiice :)

Fredag - öh

Kan man säga att man sovit en powernap, när man har sovit över en timme? Eller är det strikt förbjudet eftersom det oftast ska vara 15 minuter?

Jag har iaf återhämtat mig till en någolunda människa igen, dock längtar jag redan tills imorgon. Då dagens viktigaste syssla är : göra absolut inget. Vi pratade om filmkväll, det är gött.

Fredag - jahapp

When you feel fine one day, then you will pay double price the next time.

Råkade bli utgång igår också, R och G lurade med oss. Citatet ovan talar för sig själv. Nej, jag mår inte perfekt idag. Men kul var det iaf.

Torsdag - dagen efter

Mår ypperligt bra för att vara dagen efter. Jag är pigg som en mört, jag har städat bort förfesten och nattaktiviteten (hamburgare). Plus att jag har suttit i soffan under en längre tid. Och klockan är inte ens halv 11.

Underbart. Dagen igår kunde dock varit bättre, det var ganska lite folk, tyvärr. Men vi löste detta bra, vi intog dansgolvet, SÅ var det folk där!

Såhär snygga var vi:


Onsdag - plugg i skolan med min getto-friend YoAnna!

Jag fullkommligt hatar att när man ska använda sin mobil, och man inser att man glömt den hemma. Sjukt irriterande!

Tisdag - klantig

Minns ni i torsdags när jag skulle baka negerbollar? Såhär bra gick det:


Tur för mig att paketet gick sönder på sista dl-måttet, så jag slapp dra ner till affären iaf.

Måndag - mormoren

Jag pratade med mormor i telefonen förut idag. Berättade vad jag gjort i helgen:
E: Jo, det har varit fullt ös medvetslös...
M: Var du medvetslös i fredags??

Vad tror hon om mig egentligen :P

Måndag - dagen

Idag har jag och Johanna varit mycket effektiva i skolan! Fick mycket gjort, gött dä! Inte så mycket kvar nu, eller vi får se domen från handledaren. Kommer säkert vara käpprätt åt helvete.Men vi håller tummen för det bästa! Jag har även städat, fixat disken och tvättat! Duktigt *klappa på huvud*

Fredagsbilderna från Sanna har kommit i mina händer:














Söndag - yeah

Helt underbar kväll! Roligaste söndagen på ett bra jäkla tag :D

Söndag - bingo


Hell fucking yeah!

Söndag - jaha

Tyck synd om mig! Massa.


Fast snart är det inte så jätte synd om mig, Toven kommer hit :)

Lördag - dagen efter dagen

Gårdagen var riktigt rolig :) Förfest hos Sanna, vidare till kåren och efterfest hos Jim.

Nu ligger jag och Linda i soffan, slöar till reprisen av "så ska det låta". Jag väntar på att den däringa Tove ska ringa så vi kan bestämma om ikväll. Vi ska nämligen bege oss till Fia i Karlsborg, för lite myskväll.

torsdag - gästleg

Emelie säger (21:03):
du skulle med på onsdag och fredag nästa vecka eller?
Tove säger (21:03):
japp
Emelie säger (21:03):
bra då fixar jag gästleg redan nu
Tove säger (21:04):
do it!
Emelie säger (21:04):
yääääs
Tove säger (21:08):
händer det något om man inte skulle använda alla gästleg
som man bokat
Emelie säger (21:11):
Ja de skjuter en


Ja, jag talar alltid sanning!


torsdag

Nu är det dags för slembollen att ta en: "Acetylcystein AstraZeneca".

torsdag - baka

Sista dagen på VFUn imorgon. Så nu blir det till att baka negerbollar, som barnen ska mumsa i sig!
Kanske kan göra några extra till tjejkvällen på lördag, får se ^^

Onsdag - dessa problem :P

Skulle behöva fixa punkan på cykeln tills fredag, men både jag och min cykelnyckel befinner mig i Mölltorp. Cykeln däremot befinner sig i Skövde. Detta är minsann ett dilemma!

Väljer mellan att fjäska för mamma och pappa eller om jag ska fråga morfar lite snällt om han kan pumpa upp hjulet.






Under denna kvällen (valborg) hände punkan!

Tisdag - suck

Seg dag som bara känns "blöö". Är det regnet, som bidrar också tro?





Ikväll blir det en sväng till Jimmy iaf :)

Måndag - öh

Jag är helt slut. Skulle helst gärna bara vilja bädda ner mig i sängen för att sova som attans just nu. Men eftersom jag hatar att sova på dagen så får jag allt sitta uppe. Kunde inte sova något vidare inatt, vilket gör att jag är helt slut idag efter praktiken.

Veckan kommer vara intensiv. Fullt ös medvetslös.

Bilder från i fredags (valborg), är påväg upp, antingen här eller facebook, får se :)


Bilderna blev upplagda på FB

Lördag - mmm

Dagen igår var trevlig och rolig. Förfest hos Jonas, därefter blev det kåren och efterfest i skrapan. Ja jisses, sicket valborg. Dock blev det en smula sent, vi kom hem vid 7. Jag är ganska så trött ^^

Jag, Linda och Tove sitter nu i soffan med nerdragna persienner och kollar på något om familjen Bernadotte ;P

Nu blir det att bege oss någonstans för att käka, för att nog landa i soffan igen ;)

RSS 2.0