Fredag -

Det har varit en aktiv natt i mina drömmar. Och jag må ha den mest konstigaste sexdrömmen ever, jag hade sex med Hitler. Fast han såg inte ut som den riktiga Hitler dock. Utan som en som spelar honom i en film. Och sen så var jag med i en cykeltävling som jag vann och jag var även i spökhus där vi var modeller. haha
Ja jisses, jag säger då det. haha

Idag är jag och pappa hemma. Vi spelar Wii :P

Tisdag - osäker

Igår fundera jag på vart och vad jag vill söka för fortsättningsstudier. Det skrämmer mig. Jag är inte säker på något. Vet inte om jag vill bli lärare längre. Jag trivdes bra på praktiken på skolan, men tänk om jag inte vill vara lärare sen. Det är ju ändå 3-4 år man slösar av sitt liv. Jag vet inte om jag vill läsa i Skövde för den delen heller. Vore bra om jag läste i Skövde pga studielån och så kan jag fortsätta vara kontaktperson. Men samtidigt vore det så fruktansvärt skönt att flytta och börja om. Sen så kommer alla flytta härifrån och jag vill inte vara kvar här helt själv, kommer ju vara sjukt tråkigt.
Och det som skrämmer mig mest är att jag måste snart bestämma mig för det är strax dags att söka utbildning, och jag vill inte ha ledigt ett år till.

Ge mig svar!


Lördag - photoshop



Har lekt i fotoshop lite idag. Jag vet inte, blev lite konstig färg i fejset, haha. Vad tycker ni?

Fredag - vitlök

Jag kan inte skicka sms från min mobil, ganska irriterande. Knasiga är att det bara är det som inte funkar. Det går att ta emot sms och samtal är det inget mysko med, hehe. Får se om jag kan lämna in den. Kanske är min saft roligheter som har kommit problem med nu, hoppas inte. Förhoppningsvis går det på garantin. Vill ju helst inte punga ut till en ny mobil igen. Finns roligare saker att lägga pengarna på!

Jobbat idag, i hemvården. Har inte hänt något speciellt ikväll. Var en tant som tjata om att jag kommer missa "På spåret" nu när jag jobbar och fråga om hon hade någon som spela in det till mig. För att lugna hennes oroliga själ sa jag "Jo min mamma gör säkert det" (vilket hon självklart inte gör). Hennes kommentar: "Har du inget man?!?" 

I helgen händer inte så mycket. Ska träffa Emma imorgon :) Och ska även vara kontaktperson. Har ätit massa vitlök idag, så grattis till er! Ni har dragit högsta pris!


Onsdag - dude

Det verkar inte gå så bra med det här nya vanorna, klockan är över 23 som igår. Och imorse låg jag och snoza i 45 minuter, men härligt att man har tid med det, en arbetslös kvinna som jag är ! Kan vara skönt ibland. Tänkte att jag skulle ta mig ut på en promenad, men blev inte riktigt så, hehe.

Imorgon blir det Jönköping med Tove då, hoppas det blir kul. Och att vi hittar, hehe. Och att vi handlar mycket! Då det är som roligast, för oss alltså, inte ekonomin.

Och på lördag ska jag eventuellt fika med Emma tösen :) Roligt!! Hoppas jag inte får jobb bara ^^ Annars i helgen har jag inte så mycket planerat faktiskt. Får se vad som händer faktiskt.

Tisdag - glömde

Jag glömde berätta att jag ska försöka med nya vanor så jag inte är så trött. Regelbunda sov vanor! Jag ska gå och lägga mig vid 23.00 (verkar ju gå jätte bra.....) och sen ska jag ställa klockan på 8,00 alternativ 9,00 har inte bestämmt mig och det än. Men blir nog 9 imorgon iaf. Får ju inte chocka kroppen totalt!

Tisdag - blöö

De ringde imorse och fråga om jag vill jobba på demensen 7-16, så det var bara att ta sig upp ur min varma trygga säng och ge sig iväg. Var APT-möte för de ordinarie mellan 13,30-16,00 och vi gick 4 man kort, och vikarier på varenda ställe, jag var löpare (sprang som en galning mellan varje avdelning). Och självklart på blir det ALLTID knasigt när det är APT. Det var ju självklart brandövning, på ALLA avdelningar (kortiden, 29:an, säbo och demensen), herregud vad de höll på att tjuta och ringa i telefonerna. Och en tant blev ju självklart orolig vad som hände
Tanten: "Vad är det som ringer, hörrni?"
Jag: "Det är min telefon som ringer"
Tanten: "Då får du svara då"
Jag: "nää, jag klicka av den, ville inte prata med dom..."
Tanten: "nehe, okej.. hehe"
Sen var hon ganska lugn. Men sen när brandövningenkom till demensen så börja det ju låta och bröla så in i norden. Och jag hjälpte en på toaletten, men var tvungen att hämta en ny blöja och när jag kommer ut ur korridoren så är ju samma person virrar runt och skriker "BRINNER DET?? VAD SKA VI GÖRA? VAD ÄR DET SOM LÅÅTER!
Men jag kunde ju inte direkt stå där och prata så jag berätta att det var brandövning men att det inte var någon fara. De ska bara testa för att se om det fungerar. Då vart hon ganska lugn iaf. Fast sen var det en annan tant som anklaga en för att hennes barn hade mördat massor och sånt.
Och sen var det en riktig bajseftermiddag. Jag och Sandra var tvungna att städa och duscha av ett antal stycken. Och en kissade ner hela golvet.  TACKA VET JAG HEMVÅRDEN!!

Och sen efter en sånhär bajsdag, längtade jag riktigt hem till en varm och go dusch. Yeah right! Det var stor läcka på gatan nedanför och två läckor på gatan brevid. Så vattnet var avstängt., verkligen underbart! Fanns vattentank vid containerna(stavning?) nedanför. Jag tänkte att jag skulle fråga om jag kunde duscha Johanna, men hon var precis på väg till Skövde så det sket sig. Men sen efter 90 minuter så kom vattnet tillbaka, tack gode gud! Jag skynda mig snabbt in i duschen och helt plötsligt var jag ren!

Jäkla dag! På torsdag blir det Jönköping med Tove! Ikea och A6, here we come! Eller iaf om två dagar ;)

Söndag

Jag orkar inte.







Linda, tack för en underbar lördakväll och söndag :) Du är fin du. Kärlek till dig!

Onsdag - ledig

Idag är jag ledig från allt jobb, skönt det också. Har inte gjort ett dugg idag, plocka ur diskmaskinen annars har jag bara varit vid datorn eller tvn, haha, har snart varvat Globetotter 2.

Imorgon ska jag vara kontaktperson, ska in till Skövde till stan. Innan ska jag till Karlsborg till banken, ska fixa så jag byta mitt "ung visa" till något annat och sen ska jag även fixa internetbank (ville inte ha det förut eftersom det kostar, men nu vill jag ha det :P). Och på kvällen så ska jag träffa Johanna, ska få mina saker jag beställt och ska även byta julklappar, kanske dags att slå in hennes då? hehe

Torsdag vet jag inte riktigt vad som händer och sker faktiskt. Får se om jag får jobb, hoppas på det iaf.

 På fredag blir det fest på Kåren :)

Lördag ska jag till Lidköping och sen vara med Linda. Och sen ska jag sova hos Linda och på söndag ska jag fortsätta vara med henne :P
Så blir inget jobb på hela helgen, kan vara rätt skönt iom att jag jobbade förra :P


Söndag- massa



Jag är sugen på att gå på musikal! Någon mer som är det?

söndag - ett till

Efter jag skrev här gick jag vidare till bilddagboken, även där visar Festfia att hon skött sig(handlar om  när hennes dator kommer:

fiun  11 jan, 02:19
Inte äm dåråcva-- hahha. vet inte nör de n årkmmern, haha. hakposis

Söndag - söndag

Fia var ute på krogen idag (fira Lina som blev 20, var bra sugen jag också men det blevjobb istället). Hon verkade iaf vara rund om fötterna iaf:

Fia säger (02:19):

hahaha vahd gör ddhj

Fia säger (02:21):

halåååa

Fia säger (02:21):

hahaha'


Fia har precis skickat dig en vibb.


Fia säger (02:21):

hahahadf

Fia säger (02:21):

g


Jag hade gått och lagt mig vid halv 2, och som tur var hade jag tryckt av ljudet, haha. Fast kanske hade varit kul och pratat med dig också, haha.Jag är stolt över Festfia igår! Fest nästa helg igen? :)

Nu ska jag snart vara kontaktperson, ska på promenad och sen vid 15 ska jag jobba igen till 22, ska vaka idag också.

Frukost!


Fredag/lördag - beror på hur ni ser det

Då är grafikkortet äntligen fixat! Fick det nya igår och pappa fixa i ordning, duktig far! Men jag orka inte skriva ett inlägg igår :P hehe men kanske är dags nu. Har dock inte så mycket att skriva.

Jag träffa Emma Almqvist på jobbet igår men var jätte upptagen och kunde inte prata så hon fick en halvkram. Men träffa henne idag och då prata jag lite :) Jökligt längesen jag träffa henne.
Och jag och Emma Andersson prata om att hitta på något nästa helg :) Hoppas det blir av bara :P

Nää nu ska jag sova. Mmm sängen!

Tisdag - mmm

Har kalasat hos Fia igår, hon fyllde nämligen 20 igår. Grattis grattis! Fick ett presentkort på guldfynd av familjen vår ^^ Inte helt fel i min mening att få :P

Igår natt hade jag även en underbar dröm. Sicken bra kyssare jag hade på besök, ujuj. Snygg var han också. Honom skulle man absolut inte säga nej till att ha i verkligheten, haha :P

Idag har jag inte gjort något, datorn är forfarande paj. Kan sitta en kvart i taget så skriver helspänd! Försökte att skriva igår men det gick ju lika bra som när man ska ha snöbollskrig utan snö! Så idag har jag haft fruktansvärt tråkigt och bara tyckt synd om mig själv, haha! Jag kolla på skräckfilm men mamma imorse. Jag skulle på bio men Fia och Jonas idag, men fanns inga bra plaster(bara längst fram) så vi skippa bion och tar den en annan dag istället!

Annars i veckan har jag inga planer än så länge, så om ni vill göra något är det bara att höra av sig! ;)
Vågar inte skriva mer ifall!


Lördag - Linda

Är hos Linda nu. Låna hennes dator eftersom min dator har bestämt dig för att inte fungera :/ Men jag ska ta med mig pappas grafikkort som Fia fick låna av min far. Så får vi se om den fungerar sen :P Förhoppningsvis ska den det iaf.

Ikväll blir det spelkväll hos Fia och Jonas. Fira Fias födelsedag som är på måndag. Ska dock på kalas hos henne på måndag så blir ingen present från min del iaf.

I onsdags på nyårsafton blev jag väldigt kalas. Dock inte så kontigt med tanke på hur mycket jag drack. Men jag hade iaf jäkligt roligt, haha. Trosor, bröst, telefonsamtal, härj,  hångel, bus, pussar, fråga om kondom, förlovning och en hel del annat. Ja herregud  sicken kväll, haha. Blev lite för mycket av det goda nästan ;)
Hemvägen från torget är ett minneblott i mitt minne, tove kommer säkert dock ihåg mer ;) haha
Men jag hade iaf underbart roligt!

Nu ska jag umgås med min Linda!

Onsdag/torsdag - nyår

Ojojoj. nyåpr har varit relativt bra, förutom att det blev ganska missär senare sen. Funderar på att koll avar fia är. hahahja. ska göra. slrkriver mer imorgon när jag är pigg!
hahahaha

RSS 2.0