Tisdag - lägenhet

Idag har jag och Linda skrivit på ett kontrakt. Vi flyttar in i en lägenhet på Lunden 13 februari, roligt :) Det är andra hand så får hoppas att vi får bo där en längre tid i alla fall :) Det är en trea = varsitt sovrum och ett gemensamt vardagsrum och kök. Det kommer bli spännande, båda två flyttar hemmifrån och jag tror att det kommer bli super! Mycket funderingar kvarstår fortfarande och vi har nog inte hunnit tänka riktigt. Allt har gått snabbt, vi skrev en annons på blocket för inte ens två veckor sedan, så känns lite underligt (men bra). Mamma tycker det är sådär, pappa ska på kurs i Stockholm veckan efter jag flyttat under tre veckor så hon tycker väl att det inte ska bli så roligt dock. Plus att när alla barna har flyttat ut måste det betyda att hon är gammal! Den senare tolkningen la jag dit själv, förlåt mamma du är ung, rena barnet!! ;)

Nu ska jag sova! Helt slut ^^

Kommentarer
Postat av: Emelie

jätteroligt för er verkligen, och lägenheten verkar ju superbra! men håll utkik efter något annat också eftersom det är andrahand, är ju inte så kul att behöva flytta hem sen igen. det var det rätt nära att jag och jocke skulle få göra sen till sommaren, men nu löste det ju sig. jag är i kbg runt det datumet så vore kul om man hann kika något? åker hem den 15:e :)

2010-01-20 @ 09:30:21
URL: http://knackamackadam.blogspot.com/
Postat av: Linn

GRATTIS!!! Fan va kul! :D

2010-01-20 @ 12:44:19
URL: http://trashkitten.blogg.se/
Postat av: Emelie Olsson

Vi får nycklar den 12de. Och under helgen är det tänkt att vi ska flytta våra saker. Visst kan du komma säkert men kommer se ut som fan antadligen innan vi kommer i ordning...



Tack Linn :DD

2010-01-20 @ 14:59:26
URL: http://quartz.blogg.se/
Postat av: Emelie

ni bestämmer om ni känner att det är okej :) annars tror jag att det blir kbg under en hel vecka i mars. får se lite.

2010-01-23 @ 10:35:29
URL: http://knackamackadam.blogspot.com/
Postat av: Emelie

förstår dig helt! jag packade upp och röjde som en idiot innan jag kunde få pluggro. kommer på tisdagen vecka 10 och stannar tills den söndagen, vi får talas vid om det hela :)

2010-01-25 @ 13:17:43
URL: http://knackamackadam.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0