Sjuk :/

Gick hem tidigare idag från skolan. Hade inte tänkt gå först överhuvudtaget. Men jag pallra mig upp och iväg till skolan. Jag åkte hem efter historian. Och idag har jag lagat mat, kollat på film och sovit. Men inte fasen har det blivit något bättre. Fortfarande ont i halsen och hostar. Funderar på om jag ska gå iväg och börja måla det gula på tavlan, måste ju fortsätta på den så att jag får klart den nångång.

Igår var sista dagen på praktiken i Mölltorpsskolan. Kommer sakna knattarna. Så nästa vecka blir det att börja på dagis istället, Möllan. Träffa Johanna igår också precis när jag skulle dra hem, hon sa att hon ska jobba lite på Möllan, så kanske får jobba lite med henne med de unga deltagarna också :)
Var även med Tove igår. Vi var låg i stora rummet nästintill hela dagen, i var sin soffa med dunntäcke. Vi börja med att kolla på film (darling), efter det var vi båda ganska borta så vi satte på en kanal på tvn men somna båda två lika fort. Sen vakna vi lagom till att handbollen börja.

Fick även veta just nu att min grupp vann engelska-tävlingen förra veckan på quiz. Fan va bra, ser man ju klart och tydligt vilka som är mest allmänbildande ;)

Nu orkar jag inte skriva mer.
Hej


Kommentarer
Postat av: Malin

Krya på dig!

2008-01-24 @ 16:43:03
URL: http://2008bymalin.blogspot.com
Postat av: Emelie (jag)

Tack :)

2008-01-24 @ 17:05:03
URL: http://quartz.blogg.se
Postat av: Fiun

Hörru, skulle inte vi festa imorn? :(
Himla najsigt handbollsslut btw. :D

2008-01-24 @ 17:52:48
URL: http://fiun.blogg.se/
Postat av: Emelie (jag)

Jag är verkligen jätte sugen på det. Så jag hoppas att jag inte är alltför sjuk imorgon. Jag har ju vilat idag så borde ju vara bättre imorgon tycker jag!

2008-01-24 @ 19:26:57
URL: http://quartz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0